מצטרפת לאביטל ולאורוש
ק קטעים איתך New member 1/6/06 #6 מצטרפת ל.. ../images/Emo42.gif../images/Emo180.gif אביטל אורוש מירושי ונעמה.. אה, וגם אליי
N NetKing17 New member 1/6/06 #8 לא מצטרפת לאף אחד../images/Emo3.gif../images/Emo103.gif../images/Emo104.gif אין כאן דתיים . זה פורום לחילונים בלבד. יאללה, קישטא סתם סתם ברוך הבא וכאלה....
לא מצטרפת לאף אחד../images/Emo3.gif../images/Emo103.gif../images/Emo104.gif אין כאן דתיים . זה פורום לחילונים בלבד. יאללה, קישטא סתם סתם ברוך הבא וכאלה....
L LuLiLoPiLaTo1 New member 1/6/06 #12 נצל"ש דחוףףף../images/Emo26.gif כל הפורומים תמיד מאחלים חג שמח לשאר..אתם בעד שגם אנחנו נעשה? רק צריכים להחליט על הברכה והתמונה שנשים, ואפשר לחלק לכל אחד פורומים מאות אחרת.. מה אתם חושבים?
נצל"ש דחוףףף../images/Emo26.gif כל הפורומים תמיד מאחלים חג שמח לשאר..אתם בעד שגם אנחנו נעשה? רק צריכים להחליט על הברכה והתמונה שנשים, ואפשר לחלק לכל אחד פורומים מאות אחרת.. מה אתם חושבים?
L LuLiLoPiLaTo1 New member 1/6/06 #15 לא לא אהבתי ת'כחול../images/Emo13.gif טנקס מירוש אז שנתחיל לפרסם? על איזו אות כל אחד רוצה להיות אחראי?חח (ועל פורומים מסויימים ניתן לדלג אם אתם מבינים למה אני מתכוונת..)
לא לא אהבתי ת'כחול../images/Emo13.gif טנקס מירוש אז שנתחיל לפרסם? על איזו אות כל אחד רוצה להיות אחראי?חח (ועל פורומים מסויימים ניתן לדלג אם אתם מבינים למה אני מתכוונת..)
L LuLiLoPiLaTo1 New member 1/6/06 #18 טוב אז ברשתוכם אני מתחילה לפזר בכמה פורומים שמתחילים באות א' ומתאים לאווירת הפורום
י ילדה ושמה סוכר New member 4/6/06 #26 כן יש פה הרבה האמתי שרובם פה דתיים...ניראה לי- לא בטוחה ושלומנו טוב, עד כמה שאפשר איך אתה? מה שלומך?
C Cat the Tiger New member 4/6/06 #40 השתלטות הדתיים על הפורום בעקבות זאת שהשרשור לא קופץ פתחתי חדש וצליל, למה ראשון היא עיר החלומות? =)