הי חברים

tropical888

New member
הי חברים

שאלה לי, מישהו משתמש בפריזיום או בדיימוקס? אני כרגע עם הטגרטול אבל אני צריכה להוסיף עוד סוג של כדור בשביל האבסנסים - הניתוקים הקצרים. בגלל שהיום אני גרה בחו"ל יש לי בעיה להשיג את הכדורים הנ"ל וכנראה שאצטרך להשיג אותם מהארץ, אך לפני שאני אביא לי כמות (של לפחות 1/2 שנה) אני רוצה לדעת אם יש משהו שמשתמש בהם. תודה ושבת שלום

tropical888

New member
ואם אכן משתשמים

האם את/ה מרוצה? יש תופעות לוואי? ובכלל מה תוכל/י לומר לי עליהם? תודה

tropical888

New member
הי רפול

תודה על התגובה המהירה הבנתי שבתך משתמשת בפריזיום. האם היא נוטלת עוד סוג של כדור/ים בנוסף? ובת כמה היא? סליחה על השאלות אבל אצלי כל עניין הכדורים תמיד כזה רגיש ואם אני מחליפה כדור או מוסיפה זה תמיד מכניס אותי למתח מיותר....

אני מבין אותך יותר מה שאת חושבת

עברנו כבר תריסר סוגים של כדורים כיום היא מטופלת ב : FRIZIUM + OSPOLOT אבל לצערי זה לא עובד עבורה ואנו עוברים לסוג אחר של טיפול באפילפסיה שיהיה לך רק טוב כאן בשבילך עם יש לך עוד שאלות

tropical888

New member
הי רפול

תודה אעדכן אותך על החדש שיהיה גם לכם טוב והכי הכי חשוב תמיד להיות שמחים! אצלי זו התרופה לכל הבעיות

sbh100

New member
תרופת פריזיום

תרופת הפריזיום לא בסל הבריאות. כל חודש אני הולך לבית מרקחת פרטי עם מרשם מהרופא וקונה את התרופה הנ"ל. במידה ויהיו לך מספר מרשמים לא תהיה לך בעית לקנות את התרופה הנ"ל . לידיעתך אני מקבל 3 פריזיום ביום וסך הכל המנה החודשית שלי היא 90 יחידות. זה עולה לי 180 ש"ח. כל כמות תרופה שתהיה רשומה לך במרשם יכובד ע"י הרוקח. שיהיה לך שבוע טוב ובהצלחה.

tropical888

New member
sbh100 שלום

תודה על תגובתך. תוכל לומר לי כמה מ"ג הוא כל כדור? (אם נאמר לי נכון זה 10 מ"ג) אני כנראה אצטרך לקחת 1/2 כדור 3 פעמים ביום. והאם אתה מרוצה מההשפעה שלו? יש לך תופעות לוואי?? האם אתה לוקח עוד סוג של כדור בנוסף? תודה לך ושבת שלום

sbh100

New member
תרופת הפריזיום

כל כדור פריזיום הוא 10מ"ג. כדורי הפריזיום מאד מאד קטנים ואינני יודע איך אפשרי יהיה לקחת חצי כדור. הפריזיום עלי השפיע בהתחלה ועם הזמן כנראה גופי התרגל לתרופה הנ"ל וכיום הוא עוזר אבל לא כמו שהיה.מבחינת תופעות לואי אינני מרגיש שום דבר, הולך לישון מאוחר וגם יוצא לבלות. חוץ מהפריזיום אני מקבל את התרופה טריל c.r פעמיים ביום 600 מ"ג כל פעם.בבוקר ובערב.וגם את הפריזיום באותו זמן. מה שכן את הפריזיום אני לוקח גם בצהריים מה שלא עם הטריל. שיהיה לך שבת שלום ובריאות שלמה.

tropical888

New member
לאבא של אפי

האמת שאף פעם לא התעסתקתי עם סוג האפילפסיה שיש לי.... אבל לפי מה שאני יכולה לומר היום אין לי התקפי גראנד מאל ויש לי אבסנסים - לא כל יום אבל מדי פעם בעיקר בזמני לחץ וגם לא בכל פעם שאני בלחץ תלוי מאוד בנסיבות

טרופיקל

לי יש אובססיה כזו שכשורה לטגרטול, והיא להזהיר כאלה שיש להם אפילסית JME (נעורים) מתרופה, ביגלל מה שניכתב כאן. http://www.epilepsy.com/articles/ar_1068588110.html הבעיה שיש פה בפורום שניים שמתאימים גם בתופעות ולא בודקים את הענין. עכשיו את צריכה לברר לעצמך אם את בסוג הזה. הסימנים שאת מתארת לא כל כך מתאימים. וסתם שאלה : איך הולך שם בחו"ל ? מענין? שונה? מסתדרים?

tropical888

New member
לאבא של אפי

תודה אבל אני בטוחה שלי זה לא אפילפסית נעורים... לי יש AVM מלידה - מעין "צימוק" קטן בגודל 3מ"מ שהוא לא "חי" אבל לפעמים גורם "לבלגאנים". זה לא משהו שיכול להתפוצץ מלחץ פיזי (כמו לידה)כי הוא מצומק ולא נפוח - עברתי 2 לידות רגילות בשלום.... AVM -ARTERIOVENOUS MALFORMATION

למעלה