הי חברים

yperelman

New member
הי חברים

האם מישהו מכם טיפל באדם הסובל ממחלת מנייר (או מכיר מטפל שעבד עם אדם החולה במחלה)? אם כן אשמח לקבל המלצה וטלפון (במסר כמובן) כל עזרה בנוסף להמלצה הנ"ל, תבורך. תודה רבה הגדרה מאינפומד: מחלת מנייר או באנגלית Meniere's disease היא מצב שנובע מחוסר איזון של רמת הנוזלים והצטברות נוזלים באוזן הפנימית. התסמינים כוללים טנטון (צפצופים באוזניים), הפרעה אפיזודית לשמיעה, התקפים של ורטיגו (תחושת סחרור) ובחילות

הי ממי

עוד לא טיפלתי במקרה כזה אבל.. לפי החומר .. אוזנים זה מים = פחד אולי קצת טיפ אתן לך ? לאזן את את האלמנט ששולט על מים וגם לזרוק צבע כחול מרגיע.. בהצלחה ממי ..

yperelman

New member
תודה נשמות על העזרה והנכונות

(ובכלל איזה כיף שקוראים לי ממי). אם יש לכן עוד רעיונות אופרטיביים אשמח. האיש ממש סובל!

נופשת

New member
חושבת יחד איתך

תראה מה מתאים לך האזור "הבעייתי" הוא בצ'קרה הסגולה. מבחינה אנרגטית טהורה, צריך לעבוד על הצהוב קצת, על מנת לאזן. וגם על צ'קרת הבסיס. יענו אדום. צריך בעצם להחזיר את האדום למקום הטבעי שלו. מה עוד? אוזנים,ברמת העקרון זה שווי משקל(המערכת הווסטיבולרית) מה שמחזק את העבודה על הבסיס. הייתי בודקת מה מפריע לו לעמוד איתן על שתי רגליו. למה הוא לא רוצה להיות נוכח. לבדוק איזה צד יותר מצלצל, כיוון שברמת ההקשבה לכל צד יש משמעות שונה (לשיטתי בכל אופן) מיים זה בעקרון רגשות, וזה אמור להיות ממוקם בצ'קרה השניה בכלל. יש מקום לאיזון מערכתי כולל. להחזיר כל צ'קרה למקומה, ולראות שהיא עובדת היטב. זהו בנתיים, ככה בשלוף.. אם אתה רוצה חבר טלפוני, תעשה לי ציוץ במסר ואני אתקשר אליך אם לא, אפשר להמשיך לדון פה.

yperelman

New member
היי. ראשית תודה

שנית האם את מתכוונת שההבדל בין אוזן שמאל לימין הוא בהתייחסות זכרית מול נקבית? מה מפריע לו לעמוד על שתי רגליו- אחלה כיוון מחשבה. נראה לי נכון בהיבט של צאקרת הבסיס בהתייחס אליו. לגבי איזון מערכות אני מסכים והיתה לי אתמול הזדמנות לדבר איתו על מספר דברים שיכולים לשפר את איכות חייו אך מעבר לזה אני לא מתקרב (אני לא מטפל במשפחה, קרובים ומכרים). ושוב תודה

נופשת

New member
גם הזכרית והנקבית

וגם ההקשבה פנימה והחוצה. גם קשר עם סמכות. גם עוד המון דברים. בחוש עיוור? הייתי מחפשת גם איפה יש חוסר שיווי משקל בעבודה עם הרגשות(מיים עודפים) ואיפה האובססיביות מכניסה את הרגש ללופים.

yperelman

New member
תוכלי קצת להסביר בבקשה

את הקשר לאובססיביות? ולמה קשר עם סמכות דוקא?

נופשת

New member
אוקיי

הקשר לאובססיביות, היא הקשר בין הסגול לצהוב. הסגול כשהוא לא מאוזן, יוצר אובססיביות, אפילו כפייתיות. אם תאזן את הצהוב, שמניע את הסגול, יהיה באזור הסגול(צקרה שישית) סגול יותר מאוזן. כיוון שטינטון מאוד מוציא מבלאנס, כדאי ללמד את המטופל שלך איך לאזן את שני הצבעים הללו יחד. ואז לעבוד איתו על כך שיעשה את זה כמה פעמים ביום. עד שהשדה ילמד את האיזון. וכמובן שיחד עם זה עבודה נרחבת על שורשים. (בסגול יש אדום וחשוב שהוא יהיה מדוייק) אם האדם מקורקע לאדמה, הסגול יתחיל לנוע לכוון של איזון. לגבי סמכות, עוד לא אמרת לי איזה אוזן יותר בעייתית לו. אבל עקרונית, זה הסמכות הפנימית והחיצונית לי(הכח העליון שהוא מאמין בו) שמאל- פנימה. ימין- חיצוני לי. יכול להיות גם אבא, מורה וכו'.. מקווה שהסברתי את עצמי ועזרתי קצת. אם לא תחדד לי את כושיות לילה טוב

yperelman

New member
עזרת מאוד

זו אוזן ימין (שכחתי לכתוב) ושוב המון תודה יום מקסים

נופשת

New member
גם לך..

יש לי שאלה אליך, אגב אתה שומע תדרים? כי אם כן, אתה יכול לאזן גם בדרך הזו.

yperelman

New member
אני לא שומע תדרים

או אם כן אז אני לא מודע לכך. אני מבין מהשאלה שאת כן. וואווווווו איזו מתנה!!!! ביי בינתיים. יוצא ליום קליניקה אשוב מחר לשוטט ברחבי הפורום

yperelman

New member
הי

אני חש אותם. אני מאמין שלכל אחד יש את הייחודיות בה הוא מקבל מסרים/חש תדרים.

נופשת

New member
לדעתי זו סה'כ עוד מיומנות טכנית.

כמו לקרוא הילות. כמו להתחבר לאינטואיציה.

למעלה