הי חברים.....

racheli78

New member
הי חברים.....

אני רואה אתכם מנסים לתאם מפגש...ואת ההצעה של מאיה להיפגש בעזיאלי - שהפך למקום מפגש דיי קבוע...ורציתי לשתף אתכם שכל מה שאני חושבת על עזריאלי הוא שאיני מסוגלת לראות יותר את המקום הזה וזאת משום שאני מכינה עליו פרוייקט...כמובן שאין זה אומר שלא ארצה לפגוש אתכם.... מחכה כבר לסוף סמסטר על קוצים.... רחלי

אני רוצה לדעת על מה הפרויקט שלך ?

האם את בודקת בפרויקט את המבנה והארכיטקטורה, האנשים שקונים והמניעים שלהם ? על מה נושא הפרויקט ? אם קשה לך בעזריאלי, אני מציעה את דיזינגוף סנטר או התחנה המרכזית החדשה, אולי קניון רמת אביב ? בכל אופן, איפה שתרצו יתאים לי.

racheli78

New member
הי מאיה....

אין לי בעיה להיפגש היכן שתרצו....זו סתם תחושת מיאוס שלי שנובעת מעבודה שנמשכת כבר כל הסמסטר...האמת שאת צודקת....זה פרויקט ארכיטקטוני, אבל אין לו כ"כ קשר לקניון, אלא למגדל הריבועי שטרם נבנה. חקרנו את האתר מבחינה אורבנית, כלכלית, חברתית וחומרית ועכשיו אנחנו (הכיתה שלי) בשלב תכנון של משרדים....אגב נושא הפרוייקט נקרא: חלל כמטריצת אירועים פרמטרית והוא נעשה במסגרת סטודיו תמאטי במדיה דיגיטאלית......נשמע כמו מחלה נכון? מבחינתי הוא קצת דומה למחלה או לפחות גורם לה.....

M i k e s F a n

New member
בקשר למפגש../images/Emo219.gif../images/Emo120.gif

די עם עזריאלי, המקום באמת כבר מאוס. ואין כל כך הרבה מה לעשות שם.. אנשים תציעו מקומות למפגש
ובקרוב
... ומשהו נוסף, חלקנו כבר מכירים, אז אלו שאנחנו עדיין לא מכירים כמו דודיק, היידי, יורם וגולן- חייבים להגיע

racheli78

New member
ההצעה של מאיה להיפגש בקניון

רמת אביב נשמע סבבה.....המיקום שלו מעורב בפחות פיח, פקקים ורעש שהם המאפיינים התל-אביביים המובהקים..

קניון רמת אביב בהחלט מקובל עלי

כמה שנים שלא הייתי בקניון הזה כי הוא נחשב לקניון יותר יוקרתי. אשמח לבוא לשם במקום לעזריאלי. ועכשיו תחליטו על היום והשעה.

למעלה