הי חברים....

yamato ishida

New member
מאיה בר שלום?!

איט איז יו?! או מי גוד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מאיה!!!!!!!!!!!!!!! את בטח לא זוכרת אותי... החלפתי ניק... הייתי NIIKO

DiGiHiLa

New member
מאיה בר שלום!

הפרק היה מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד...וכ"ו יפה ...חחחח אבל למה חלק קולות היו קצת שונים? אבל ממש אהבתי אותו ואני חושבת שכולם אהבו...חושבת?!כולם אהבו אותו מאוד גם.......

mbarsh

New member
הילי מתוקה.

הקולות היו שונים, כי בגלל שהיה הפרש זמן של חודשיים עד שקיבלתי את הפרק האחרון, היו שחקנים שלא היו זמינים ונאלצתי להחליף

Snake Bandage

New member
מאיה בר שלום!!! *סוגדת*

מאיה, רציתי להגיד שעשיתם עבודה מצויינת על הפרק האחרון! עקרונית, אני לא מחבבת במיוחד את הפרק האחרון של העונה השלישית (הוא פשוט נורא יבש...), אבל איך שאתם דיבבתם אותו ממש העלה לי חיוך על הפנים! כל הכבוד לכולכם! ^_^ באמת, שמתי לב שהקול של קאלומון היה טיפה שונה... מעניין אותי לדעת למה.

יאקומו

New member
מאיה!!!!

אני אישית מאוד אהבתי את הפרק האחרון! ו... ראית (אני בטוחה שלא...) את הבקשה שלי ושל ווילו?

Digi Lista

New member
אם מדברים על הבקשה שלכן...

לצערי לא הייתי כשמאיה נכנסה ולא יכולתי להקפיץ\להעתיק\או לקשר לה את ההודעה,אני מקווה שבפעם הבאה(שתהיה בקרוב,אמן!)שמאיה תיכנס אני אהיה ואוכל להראות לה את מה שביקשתן... מאיה,הפרק האחרון היה מעולה!אהבתי בטירוף!יש שרשור שלם עליו בטאגליינס(השורה הזזה במעלה הפורום...)ובקישורי הפורום,ויש גם שרשור של סיכום עונה,היה לדעתי פשוט מעולה אבל אני לא מבינה מה הייתה הבעיה לשלוח לך אותו כמו את שאר הפרקים.

Digi Lista

New member
צודקת!

מצטערת אני לא הכי מרוכזת...גם השעה וגם המצב רוח... כדאי מאוד שלא יקרו עוד דברים כאלה בעתיד,סתם בעיות לא חיוניות,לא מוצדקות שגורמות לעוגמת נפש.

Nifredil

New member
היה יפה מאוד! ../images/Emo13.gif

עם סוף עצוב
אבל אהבתי יותר את הקול הקודם של קאלומון. הנה קישור לשירשור על הפרק האחרון...

yamato ishida

New member
ני נופר

דיברתי עם ואלרי וג´יי ג´יי כשהיה את הפרק האחרון, ג´ייג´יי בכה וואלרי הייתה בשוק ואני?... אני פשוט הייתי עצובה שזה נגמר.... אבל התנחמתי בעובדה שיש את זה פעם 4-3 ברצף

ben levi

New member
אם אתם זוכרים

זה קרה גם בפרק האחרון של העונה ה-1 זה מעצבן נורא

Digi Lista

New member
לצערי אני זוכרת...

אבל אני זוכרת שהייתה חצי עונה(קצת יותר)ואז הראו את הפרקים מהתחלה ואז המשיכו...וחוצמיזה יש הבדל...אז לא ידענו הרבה על הסדרה (אני אדבר בשם עצמי...)

Nifredil

New member
אני לא זוכרת...

אני רק זוכרת שהיה את העונה הראשונה, ואז אחרי שהיא נגמרה המשיכו אותה מהאמצע (מתקופת מיוטיסמון בעולם האמיתי), ואז היא נגמרה עוד פעם והמשיכה שוב מההתחלה עד הסוף... [אני מדברת על ערוץ 1]

טיקיי

New member
אני חושב שהוא דיבר על הקולות

ואולי הוא כן דיבר על הפרק... אין לי מושג אני זוכר ששינו לאיזי את הקול בפרק האחרון

היי!

זאת אני, יאקומו! אני בבית ספר...
... אני לא זוכרת אם גם בפרק החאון של העונה הראשונה עשו לנו את זה, אבל רק רציתי להגיד: שלום! אבל משום מה אני חושבת שבפרק האחרון לגטומון ינו את הקול!

burhtk1

New member
...ממה שאני זוכר...

בפרק האחרון של העונה הראשונה שינו לכולםםם והדגש על "כולם" את הקול...מעצבן שעכשיו אני בצרפת ולא יכול לראות דיג´ימון בעברית...

למעלה