הי חברים

הי חברים

אני ובעלי החלטנו לגוון קצת לאחר דפדופים פה בפורום וגיבוש דעה שאתם כנראה מקצועיים, שאלה... חיפשתי בחנויות וירטואליות וראיתי אביזרים כמו השפנפן המפונפן, אוזני השפנפן אלחוטי/לא אלחוטי, דולפין ועוד כל מיני שמות מבלבלים מישהו/מישהי יכולים להמליץ לי מניסיון על משהו לזוג? תודה רבה

תמיד

מצחיקות אותי השאלות/בקשות האלה- כי נשים כל כך שונות במה שמענג אותן שממש קשה להמליץ. יש לי חברה שמתה על ה"פרפר" שלה- לעומת זאת אותי הוא ממש מעצבן... אז אני ממליצה לכם לגשת לחנות נחמדה, לשתף את המוכרת במה ההעדפות שלך- והיא כבר תכוון אותך למוצר שיהיה נכון לך. ממליצה על החנות בשנקין (ארוס אם אני לא טועה) ועל סיסטרס. בהצלחה!

parrparr

New member
מיצוש../images/Emo2.gif

מה את תעצבנת עלי על הבוקר מה קורה כפרוש רגע הולך לעשות קפה(רוצה?) יאלה מה מה תשפכי תשפכי פרפר
א.ש.<מי החברה הזאת מי-זות>

Cגלית

New member
ברוכה הבאה../images/Emo39.gif

כשחיפשת בחניות הוירטואליות, מה מצא חן בעיניך? כמו שמיצי כתבה, יש מגוון ענק של מוצרים ויש העדפות שונות לכל אחד/ת. חישבו מה אתם אוהבים ואיך, לפי זה תמצאו את האביזר הנכון לכם, או שתקנו כמה אביזרים ותתנסו
בהצלחה.

חופ שיה

New member
השאלה היא

את מה אתם רוצים לגוון בדיוק ? את האורגזמות של האשה ? את תחושת החדירה בנרתיק ? אולי משהו אנאלי ? אולי סתם משהו מפנק בסגנון: ג'לים מתלקקים , נוצות ליטוף, שוט, קוק רינג והיד עוד נטויה.:) אולי כולם גם יחד בסופו של דבר. כמובן שבשביל כולם יחד תצטרכו לשלם מחיר גבוה, צעצועים זה דבר יקר, אבל תמיד יש את אלו שיכולים להרשות לעצמם.:) בכל אופן, אם אין בכיסכם להוציא על מגוון צעצועים על מנת להתחיל לנסות ולטעות- תתחילו במה שהכי בוער לכם לגוון.

מאוד אישי לכל זוג

השאלה היא מה יש לכם,,, מה ואיך רוצים לגוון? אם אין לכם כלום אני הייתי ממליצה על ויברטור בתור התחלה,,, ואולי אביזרים עדינים השאלה מה הכיוון שלכם...

למעלה