הי חברים

גאמי

New member
הי חברים../images/Emo70.gif

שאלה ואחר כך הסבר. אם הייתם עובדים בערך שניה וחצי ומורידים תמונה של גוגל לדוגמא ומצרפים לפוסט ובגלל העובדה הזו הייתם זוכים לכניסות רבות, כי הומלצתם בעמוד הראשי של הבלוגיה בקטגורית התמונות, האם הדבר היה מחמיא לכם או שלא. אני לא הרגשתי כל כך טוב עם הנושא, כי זה היה הדבר היחיד בכל הפוסט שזכויות היוצרים שלו לא שייכות לי. וגם כתבתי על כך פוסט שהביע את דעתי על הנושא. אשמח לשמוע האם אני במיעוט, או שמה גם אתם הייתם מרגישים כמוני. גלית.

ע ל ו מ ה

New member
חכי שגם תקבלי על זה 8 ש"ח ל-1000

כניסות... אז יצוצו יותר משאלות מצפון, אני חושבת.

גאמי

New member
עלומה, בגלל שמונה שקלים ל 1000

כניסות? כבר הבהרתי שבמקרה הטוב אקבל 20 שקלים לחודש, אשמח לתרום לאלו"ט. בכל אופן לא מצפוני, אלא יותר סיבות הקשורות להכרה בכך שאני כותבת לא רע, ומגיע לי מעט יותר מתמונת שער הבלוגיה. אוף זה נשמע רע, אבל כך אני חושבת ומצטערת לא התכוונתי להשמע מלאת אהבה עצמית, אך אם אין אני לי מי לי.... בכל אופן ערב טוב, חרף הרצח שמעיב פה על מצב הרוח, הרצח של מעין מיובלים....קשה.

אני חושב שאת יכולה להתעודד בזה

שלדעתי רובן של התמונות אינן באמת שייכות לבלוגרים שמציגים אותן (שוב אני מדגיש, רובן).

גאמי

New member
טוב, קודם כל תודה לכם על העידוד

אני בדף הראשי של תפוז, כתבתי על מעיין זכרונה לברכה, חבל שזו הסיבה אך כל כך מודה לתפוז שאעלו את הפוסט, הוא חשוב לכולנו כאן באזור מגורי.

גאמי

New member
נראה לך? אריה הים הלהוט אחריך היה

גרנדיוזי גוף שלישי, אתה שומע?

גאמי

New member
עדכון, עדכון, עדכון../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

האם יש לנו כוח תקשורתי בעל ערך? מרי לו העלתה את הסוגיה הזו לפני כמה ימים לדעתי. בכל אופן בבוקר פרסמתי את הפוסט שלי על הרצח המחריד של מעיין בן חורין ז"ל והעליתי את הסוגיה הנוגעת לחוסר בתחבורה ציבורית ביישובים קהילתיים, עובדה שגורמת לבני נוער וכן למבוגרים יותר "לתפוס" טרמפים. כרגע שמעתי לראשונה מאז האירוע שהסוגיה הזו הועלתה סוף כל סוף ובאמת מספר הכניסות אלי לפוסט הגיעו כבר כמעט ל1600 כניסות נכון לשעה זו, האם יתכן שאנשים ברי השפעה קוראים אותנו? זה יהיה גילוי מרעיש ומאוד משמח ועם זאת הוא יעלה גם את רף האחריות האישית של כל אחד מאיתנו לכתוב אצלו בבלוגו האישי. גלית

ע ל ו מ ה

New member
במקרה המסוים הזה

אני לא משוכנעת שהשפעה על אנשים בעלי השפעה היא הפתרון. לא חושבת שאין מודעות לנושא הטרמפים. אחרי הכל, ילדיהם של בעלי ההשפעה, גם הם בין הטרמפיסטים. לא ברור שיש פתרון אמיתי, שהחזקת מערך הסעים קבוע יכולה להיות כלכלית באיזושהי רמה, אפילו במקום בו מוכנים להשקיע הרבה מאד כסף בלי "תמורה ישירה". אולי העלאת המודעות ויתר מוכנות של ה"טובים" לאסוף טרמפיסטים, יעשו איזשהו שינוי. לשם כך טוב ש-1600 איש נכנסו לקרוא את הרשומה. אם כי הנושא הוזכר גם בים הטוקבקים לכתבות ברשת, ואפילו בפורום הקטן שפתחה המועצה בעקבות הרצח. לגבי האחריות האישית בכתיבה בבלוג... אין לה לאחריות האישית הזו שום סיבה להיות יותר גבוהה מאחריותם האישית של בעלי ההשפעה. וזו, כידוע, אינה גבוהה במיוחד...

גאמי

New member
הי עלומה../images/Emo13.gif

מה שאת אומרת בעצם שמשהו משמעותי לא יקרה כאן ועדיין מרבית האחריות תהיה על הילדים, כך נראה, כי הסעים לא יהיו בשל חוסר רווחיות, אבל לכי תדעי אולי עכשיו, כי המצב בלתי נסבל אין לדעת לפעמים השיקולים הופכים להיות קשורים לאלמנטים אחרים ולאוו דוקא כספיים. וכמובן שאחריותם של בעלי ההשפעה צריכה להיות גבוהה יותר, אבל אולי השינוי צריך להתחיל ממקום יותר קטן מחשבון נפש אישי שיעשו אנשים כמוך כמוני וכמו בלוגיסטים אחרים לדוגמא באופן הכתיבה, באם הם מתייחסים לנושא אקטואלי.

בגלל זה אני אף פעם לא מפרסם

תמונות שלא שייכות לי, או שאין לי עליהן זכויות יוצרים. פעם הייתי מפרסם. אבל כבר מחקתי את כל התמונות האלה מהבלוג.

גאמי

New member
בגלל זה?

אבל לפעמים זה כל כך מתאים לאוירה ומכניס אליה שכל כך חבל לוותר.

בשביל זה אני מצלם ומצייר תמונות..

אני יכול להציע לך אפשרות אחרת, אני חושב שהעלו כאן בפורום כמה כתובות לאתרים עם תמונות לפי נושאים, שמותר להשתמש בהן....

גאמי

New member
תודה, אשמח, בינתיים נכנסת לראות את

הציורים, בטח חלקם מופיעים בבלוג. לילה טוב. גלית

אני גם לא הייתי מרגישה טוב עם זה.

הייתי מרגישה טוב עם זה רק עם הייתי משפצרת את התמונה בפוטו שופ או פריהנד, ואז כן אפשר להגיד שהתמונה שלי, כי היא כבר לא כמו התמונה המקורית.

למעלה