הי חברים!!!

הי חברים!!!../images/Emo6.gif

מה שלומכם? טוב , אני לא יהיה פה בתקופה הקרובה , כי אנחנו מתנתקים לאיזה משהו כמו חודש מהאנטרנט , אבל אני מבטיחה שאני יחזור , עם אותו שם והכל! במילא גם לא יהיה לי מי יודע כמה זמן להיות פה , כי עד חודש יש לי מבחנים , לעיצוב אופנה ויש לי מלא מלא לחץ ולהכין תיק עבודות!!! נעמה וכולם - תדעו שזה אחלה פורום והמון פעמים שהיה לי יום רע נכנסתי לפה וניהיה לי ממש מצב רוח!!! האנשים פה ממש חמודים , מי שיצא לי יותר להיות איתו פה זה - שירה , נעמה, ערן , לירון , עד לירון ודורית , אז היה לי באמת כיף איתכם! אתם נשמעים לי אחלה אנשים! ואני מקווה שעד שאני יחזור ( מי ישמע כמה זמן!) יבואו לפה עד אנשים חדשים... אז שיהיה לכם רק טוב ובהצלחה לכולם! ואני מבטיחה לחזור!!!
ו
לכולם!!! בר

ערן1987

New member
מחכים לך

ואל תשכחי לחזור!! ולמה חודש שלם בלי אינטרנט? איך אפשר גאד דאמט?!

shiray

New member
אויי בהצלחה

מקווה שתסתדרי בלי אינטרנט חודש. אני מכורה לגמרי (למרות שגם לי כבר לא יוצא לגלוש יותר מדי... וזה שלקח לי זמן להגיב לך מראה את זה.) אני שמחה שאת אוהבת את הקהילה הנחמדה שלנו (שנפתחה תודות לנעמה!!!) והאנשים פה באמת מאוד מאוד מאוד נחמדים (טוב נו מעריצים של ניקול...)!!! אז נתגעגע אלייך לאללה בחודש הזה, נקווה שהוא יעבור מהר לנו ולך (בעיקר) ותפתחי שרשור חזרה כשתתחברי שוב!

galileo2003

New member
הזכרת את כולם חוץ ממני ../images/Emo10.gif

חחח סתם.. זה בסדר, לצערי באמת לא יוצא לי להיות פה הרבה..... האמת היא שאני מתכוונת להיגמל מהאינטרנט לאיזה שבוע מרצוני החופשי, וגם מהטלוויזיה! אני רוצה להרגיש איך זה שבוע בלי שניהם (אם אני בכלל אשרוד...)

Kidmaniac Liron

New member
לא נורא! תחשבי שעוד חודש יצפו לך

הפתעות רבות (בתקווה שיהיו תמונות חדשות או ידיעות מרעישות...
) תהני, ונתראה בקרוב!

למעלה