הי חברים!

הי חברים!../images/Emo113.gif

מה שלומכם? איזה כיף להיכנס לפה וליראות מלא הודעות חדשות! לא היתי פה ביום האחרון , אני דתיה ושומרת שבת. אז איפה שאני , גרה שזה ליד ירושלים , יש מלא מלא שלג! וזה פשוט מדהים! הכל לבן בחוץ , זה מזכיר לי את קולד מאונטיין בשלג , אנ גרה ביישוב וזה מזכיר כזה! וגם בכלל שלג מזכיר לי את הסרט , שירה אל תדאגי! אני בדרך לכתוב תגובה ארוכה! מה זה התחרות בין ליב לניקול? בבקשה תיכתבו לי! ולמי שלא יודע יש מחר בערוץ איי בשש וחצי בערב שידור של טקס הקולנוע הבריטי , נראה לי שקוראים לזה טקס פרסי הסאג , ואני כמעט בטוחה שקולד מאונטיין מועמד! אז שווה ליראות! אני כ"כ אוהבת את קולד מאונטיין ולא מפסיקה לחשוב עליו... ולשחזר סצינות1 אני חייבת ליראות את זה שוב בקולנוע!!! וגם אני בדיכאון מהסרט , אני לא זוכרת מי , אבל מישהי כתבה שגם היא , אז אני מזדהה! זהו לבנתיים , תהנו מהשלג!!!

galileo2003

New member
אני כתבתי את זה!

כן... כי זה סרט עצוב, וזה ממש השפיע עליי!!! זה קורה לי הרבה בסרטים, לפעמים אני שוכחת שזה סרט ואני חושבת כזה "אוףףף למה זה היה צריך להיות ככה?!" כמו בטיטאניק כשחשבתי, "וואי.... אם היא הייתה עושה לו קצת מקום על החתיכת קרש הזאת- הוא לא היה מת!!!" כל הפספוסים הקטנים האלה שעושים בסרטים דווקא בשביל שהמוות יהיה פתאומי ומאכזב, ואני שונאת את זה!!! יש את זה גם בקולד מאונטן... (אם הוא רק היה קולט שניה לפני כן...) . ואני מתכוונת שאני שונאת את זה בקטע של "זה לא צודק!"... אבל אין מה לעשות... סרט זה סרט! אגב, הייתי בירושלים היום כשירד שלג! ירד המון!!!! בטח עדיין יורד... אבל לא הספקתי להנות ממנו, עזבי סיפור ארוך.. אבל בע"ה מחר אני אלך אם ישאר (מספיק) זכר... (ברור שישאר) אוףףףף... איזה כיף לך!!!! שלג על הרים! אין יותר יפה וכיף משלג על הר!!! הבנתי שאת גרה בישוב, אבל אם זה כ"כ הזכיר לך את קולד מאונטן אז אני מנחשת שיש גם הרים או יותר הגיוני- גבעות עם שלג שמזכירות את הסרט! (עזבי, אני סתם מדמיינת את זה...) אגב, תודה על התזכורת בקשר לטקס מחר, אני יראה!

אני גרה ב...

יישוב פסגות , מישהו שמע או מכיר? זה יישוב מהמם! ממש מקסים ומטופח , יש מלא דשאים וגינות ובתים - ווילות , עם גגות , וזה כפרי כזה! ואצלינו כל שנה כשיורד שלג , יורד פשוט מלא מלא שלג ויש מלא הרים מסביב , זה מדהים!!!
אז אם פעם תגיעו אתם מוזמנים אליי!
אני ממש היתי ועדין , בכר קצת פחות , מדוכאת מהסרט , גם פשוט לא רציתי שהוא יגמר! אבל אין מה לעשות... אחרי מולין רוז' גם הייתי ממש בדיכאון!

shiray

New member
נשמע קסום

אני אבל ממש טיפוס עירוני ולא יעזור לי שום דבר. נולדתי בר"ג וחייתי באותה דירת 3 וחצי חדרים עד ללפני שנתיים, ואז עברנו לקריית אונו שזה ממש קרוב אבל עדיין- יש אווירה קצת אחרת... של חור יחסית. ואני טיפוס עירוני שזה ממש לא להאמין- ככה אני נהנית מנופש בקיבוצים וזה, אבל נגיד כשהייתי בלונדון בחופש הגדול יום אחד נסעתי עם ההורים לריצ'מונד (גילינו שהתחנה הסופית של רכבת שעוברת בתחנה שקרובה אלינו היא ריצ'מונד אז לא יכולנו לוותר...) ובהתחלה ממש התלהבת ואמרתי שוירג'יניה סתם השמיצה את המקום, אבל אחרי חצי יום כבר באמת שהיה לי שקט מדי! וגם אני הייתי די מדוכאת מהסרט. זכרתי שפעם ניקול אמרה, לפני שקולד מאונטיין יצא, שהיא מפחדת מהתחרות עם חיוך של מונה ליזה כי חיוך של מונה ליזה זה סרט חיובי כזה וקולד מאונטיין- רק השם מעיד על זה שזה לא סרט נחמד עם סוף טוב או משהו כזה.... וגם כשרואים את הסרט ישר יש מלא התקפי לב כשחושבים שמישהו מהם ימות, ויש תחושה שזה ייגמר רע... ואחרי מולאן רוז' בכלל הייתי הכי מבואסת שיש- דבר ראשון, זה היה הסרט הראשון שלי מאז מלך האריות בערך שבכיתי בקולנוע, וגם ישר הורדתי את כל השירים אז זכרתי לגמרי את העלילה וכל הזמן רק חזרתי על הסוף... וגם עכשיו, אחרי קולד מאונטיין, אני רק זוכרת את החלקים העצובים וזה מזה מבאס! חוץ ממשהו אחד טוב שאני זוכרת- הכל רק סצנות ושוטים בודדים מזה מבאסים.

אני...

נולדתי בירושלים , ועברתי לפסגות שהיתי בערך בת 7 וחצי , זה ממש קרוב לירושלים , 25 דקות , וגם אני לא מסוגלת להיות מנותקת מהעיר וכל זה , אבל זה לא בעיה ליסוע ולחזור , כל יום אני נוסעת , אבל אין כמו לגור ביישוב , וזה באמת מקום קסום!!
בקשר לקולד מאונטיין , וואו כמה בכיתי בסרט! מאז מולין רוז' לא בכיתי ככה בסרטים...! קולד מאונטיין מדהים! אני פשוט מתה על הסרט הזה , הוא מהמם! ואת מולין רוז' יש לי בווידאו וכשקניתי את זה , לפני שנה וחצי , לא יכלתי להפסיק ליראות את זה! כל יום היתי רואה! זה הסרט שאני הכי הכי אוהבת! ואחריו צמוד קולד מאונטיין! כל-כך עצוב לי ממנו , ואני לא מפסיקה לחשוב עליו , הוא מדהים!!! אני חייבת ליראות אותו שוב בקולנוע!

galileo2003

New member
וואו... איזה כיף לך!!!!!!

הלוואי שאני הייתי גרה במקום שהייתי פשוט יכולה להגיד שהוא- 'מהמם'! לצערי אני גרה בעיר (מודיעין) ואני פשוט שונאת את המקום הזה!!!! אני ממש מקנאה בך שאת גרה במקום יפה עם הרים מסביב! תנצלי את זה!!!

תודה!!!../images/Emo140.gif

איזה חמודה את! אני ממש מנצלת את זה באמת , ואל תקנאי בי! גם את תוכלי לגור במקום כזה כשתגדלי יותר ותיתחתני!

galileo2003

New member
ואני מתכוונת לעשות את זה...

שירה ציינה פה שהיא בנאדם נורא עירוני, אני בדיוק ההפך מזה... למרות שאני גרה בעיר , ומאז שנולדתי כשעברנו ממקום למקום תמיד זה היה לערים! ואני שונאת את זה.... אני יותר טיפוס של- out doors ! כשאני אהיה גדולה אני באמת מתכוונת לעבור לאיזה כפר נידח, עם חווה מול נהר עם הרים מסביב! (חח כן, זה ברשימה שלי) .

סבבה!../images/Emo8.gif

זה באמת נורא כיף! אני אוהבת להיות מחוברת לעיר וירושלים באמת קרובה אליי , אבל אין כמו לחזור הביתה לשקט , לאוויר הרים ולכל הירוק הזה! זה פשוט חיים אחרים! ואני מבינה את מי שאוהב את העיר , כל אחד למה שהוא מתחבר , וזה סבבה! אז בהצלחה לך בהגשמת חלומותייך! ורק אם בא לך ליכתוב - בת כמה את?

למעלה