הי חברים שלי

סיון b

New member
הי חברים שלי

רק רציתי לאחל לכולכם בוקר הכי נפלא שבעולם!!! חזרתי לעבודה, ולשם שינוי, יש לי מה לעשות, ואני גם צריכה להתעדכן בדברים. תכתבו, מבטיחה להגיב.... love u all סיון

סיוונווווווש

חוצפה .. לא אמרתי לך היי לבואך.... אז יופי שבאת.................שמחה שנהנית. שיהיה לך בוקר מדהים, ויום מלא חיוכים.. מבטיחה לכתוב משהו שמצריך תגובה באיזשהו שלב.. שני

סיון b

New member
שנינוש,

בוקר טוב! איזה כיף שאת כאן.... תגידי מה קורה כאן? אני לא רואה כאן הרבה אנשים. כולם בסדר??? אני בעבודה, משלימה קצת פערים. יש עבודה. סוף סוף. היה משהו שקצת עשה אותי עצובה מקודם, ואני מנסה להתעודד מהסביבה. מהאהבה שכולם כאן בעבודה מפגינים כלפי. וזה כ"כ כיף!!! נותן לי להרגיש טוב! אז אני בסדר עכשיו. בכוחות מחודשים שוב כאן... כותבת לכם. אז... לא הספקתי, מן הסתם, להתעדכן בכל מה שקרה כאן בשבועיים האחרונים. תעדכני אותי???? אוהבת, סיון

חוכמית

New member
הי שניתוש -ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

טוב לראות/לקרא אותך. ספרי לנו דברים ....איפה? מה? ומה שבא לך.

חוכמית

New member
אופס טעות!!!! סיוואנוש

וגם לשני כמובן ולכוולם. הכתיבה של ההודעה הקודמת לוותה בהודעה על הפיגוע הבוקר... וזה גרם לבילבול.... מצטערת....יש עוד פיגוע....אלוהים....

סיון b

New member
חוכמית!!!

איזה כיף שאת כאן!!!! התגעגעתי! סולחת לך על הבילבול.... וכן, כל הפיגועים האלה, ממש מזעזע! לחזור לארץ למציאות שכזאת... לפיגועים, יריות, ילדות שנשכחו באוטובוסים... אוף!!!!!!!!!! אבל בסדר. מישהו אמר לי שיהיה טוב. אני מקווה... בעבודה כרגע, ונהנית להכינס לכאן כל פעם מחדש! אתם עוד כאן??? תכתבו לי. תגידו לי, מה חדש כאן??? סיון

גיל גיל

New member
אני עדיין לא הספקתי להשיג

את כל החברים מנהריה (שניים בסדר, אחת עדיין לא עונה...). אני כבר בסיוטים מכל הקטעים האלה, אז נקוה שיהיה טוב... אוהב אתכם, אחזור מאוחר יותר. גיל גיל.

גיל גיל

New member
כולם בסדר...

יהי זכר ההרוגים ברוך, ולפצועים, החלמה מהירה... גיל.

למעלה