הי חברים.. חזרתי.

doram44

New member
הי חברים.. חזרתי.

כשיהיו תמונות מהסדנא בפינלנד אשלח. שנה טובה לכולם ואם יש שאלות שאני יכולה לעזור, אשמח.

סם2

New member
שאלה...

את כותבת מטעם יאיר דורם או שזה צירוף מקרים ?

doram44

New member
הכי צירוף מיקרים.!!

אני עובדת איתם הרבה כי הם מיצגים חברות שאני מעריכה (CONCORD, BEGA)אבל אני עובדת גם עם קימחי , ניסקו עיצובים, געש, אלעד מהנדסים.. הקרטריון היחיד הוא התאמת גוף התאורה לפרוייקט , אופיו ,יעילותו , היותו נושא תו תקן, צורת ההארה והתכונות שלה... כמעצבת ויועצת תאורה אדריכלית אני משתדלת נקיה ממשוא פנים ושקוליםשאין בהם מן העניין. משום כך אני מקפידה לא לקבל עמלה . הקשר הטוב עם כול היבואנים מאפשר לי לעזור לתלמידי לקבל תמיכה רחבה וללמוד באופן מעמיק יותר על הגופים השונים. אני יודעת שאצל היבואנים ניתן לקבל הנחיה לפרוייקט לדעתי יש להשתמש בשירותייהם רק במקרה ויש חשיבות טכנית לחישובי ההארה בלוקסים ולהיות פתוח לעובדה שנציג של חברה הוא איש מסחר! לצורך תיכנון יש להעזר באיש מקצוע ומעטים מאוד הם הבוגרים של מסלולי התמחות ללימודי עיצוב תאורה אדריכלית אבל גם כך מספרם מטפטף והולך. ישנם היום כבר בוגרי מסלולי תאטרון מקבילים שעברו השתלמות התמקדות והתמחות בהארה אדריכלית... (כנהוג בעולם). בוגרי מסלול הלימודים של PARSONS בניו יורק. וסטודנטים נוספים שלומדים לימודי בסיס ומתמקצעים לכיוון לימודי המשך לתואר שיני בעיצוב תאורה אדריכלית... זהו מקצוע חדש יחסית שנמצא בהתהוות אבל הוא מוגדר נפרד והולך ויש להזהר משרלטנות וחוסר מקצועיות שקיימות בענף. ובנאום הזה אברך את כולנו לשנה טובה ופוריה... שנת יצירה התפרנסות ושמחה. תוצאות ראשונות וצילומים מסדנת התאורה בפינלנד שהסתיימה לפני שבועיים נכחו פרט לאמתכם סטודנט וסטודנטים מהמכון בחולון. בימים אלה מתקיימת סדנה בשבדיה ,לוקח בה חלק בוגר של המכללה למכללה מהחוג לאדריכלות פנים.

למעלה