הי חברים זו אני אפונית

אשלונית

New member
ולכל אלו שלא הצליחו לקרוא את הטקסט

פעם קודמת הנה הוא שוב עכשיו (סליחה עם לקחתי לך אפרת את התפקיד). הי חברים כאן אני המשיך לספר לכם ... טוב כך ניגמרה לה השנה ובמשך השנה כמובן אם לא סיפרתי לכם הבן שלי היה בניסיון טיפול אצל פסיכולוגית +פסיאטר ושום דבר לא עבד כי הבן שלי לא שיתף פעולה . בחופש הגדול בין כיתה א´ לכיתה ב´ ניסינו שוב כמובן ללכת לקבל טיפול אצל ד"ר איריס מנור והיא באמת נהדרת אבל לבן שלי כמובן היא לא מספיק טובה כי היא בידיוק היתה חייבת לינסועה לחול והיא העבירה אותנו לד"ר אחר מאד קר מאד קשוח שאפילו אני בתור אמא לא הייתי רוצה שהוא יטפל בי? בקיצור הינו אצלו ב4 טיפולים שכל טיפול בערך 10 דקות על השעון כי אף פעם לא היה לו זמן וזהו כך ניגמר הטיפול אצלו. ואז היינו אמורים להיכנס למחקר חדש הכולל טיפול תרופתי חדש ( רספרידל ) תרופה אשר נימצאת בשוק כבר הרבה שנים אבל בשנה האחרונה המליצו לכל הילדים הסובלים מ adhd+התוספות הקשות . אבל הכל דרך מחקר אשר עדיין לא אושר דרך משרד הבריאות. בינתיים אנו היינו אמורים להיפגש בבית הספר החדש לחינוך מיוחד בהרצליה הגענו לפגישה בבית הספר בפעם הראשונה לבד בלי הבן שלי ומאד שמחנו מהקבלת הפנים מבית הספר ובקיצור אמרנו לעצמנו איזה כיףףף סוף סוף הבן ילך לבית הספר . ובסוף הפגישה אמרו לנו שבעוד חודש מהיום יפגשו איתנו שוב אבל הפעם עם הבן שלי יופי טופי ניפגשנו שוב לאחר חודש אבל הפעם באמת התמונה היתה הפוחה וזה אומר כך באנו לבית הספר וישר הכניסו אותנו יחד עם הבן שלנו לחדר מנהלת ושם ישבו אולי עוד 4 פסיכולוגים +יועצת +מנהלת+מישהי ממחלקת חינוך בקיצור 10 אנשים בערך והבן שלי הבין שכאן יושבים אנשים אשר הולכים " לנתח" אותו וזהו הוא בכה הוא היתפרץ עשה ממש בלגן אחד גדול ואז הפסיכאטר שישב שם אמר לנו שהבן שלי עומד על סףהיתפרקות על סף תהום.. ושהוא ממליץ לאשפז אותו ובמידה ולא לבית הספר הזה הוא יגיע רק במידה שהוא יתחיל לקבל את התרופה רספרידל.. וכמובן את השנה הזאת אנחנו עדיין כאן בבית כי הוא לא התחיל לקבל את התרופה כי לא אושרו עדיין במשרד הבריאות. וכל שבוע אומרים לנו לא נורא עוד שבוע וכך זה נימשך מתחילת השנה הזאת כן כך אני איתו בבית.. לפני שבוע קיבלתי טלפון מהפסיאטר שסוף סוף הם קיבלו אישור לתרופה ולמחקר וזהו אבל נוצרה בעיה חדשה בישביל להיכנס למחקר ולקבל את התרופה רספרידל הבן שלי חייב לעבור איבחון פסיכולוגי וכאן יש בעיה כי הוא לא משתף פעולה ובי האיבחון הזה הוא לא יוכל לקבל את התרופה אשר חיכינו לה המון זמן והפסכיאטר הסביר לי שבמידה ואנחנו לא נקבל את התרופה דרך המחקר העלות של התרופה יקרה מאד ואנחנו ניצתרך לשלם אותה שזה אומר כך : 3 בקבוקים לחודש שכל בקבוק עולה 300 שקלים בקיצור עשו חשבון ותבינו שאי אפשר לעמוד בזה לפחות אני? בקיצור הפסכאטר אמר לי שיש מישהי מיוחדת שיודעת איך ליגרום לילדים לעבור איבחונים בקלות זהו ואני עדיין מחכה לטלפון כבר חודש בערך... בינתיים אני מיתפרקת הבן שלי ללא מיסגרת בית הספר לא דואג לכלום חברים אין לו בקיצור חברים יקריםשאלה לי אחת האם כך הבן שלי צריך לעבור את החיים שלו ועוד בתחילת הדרך האם אני בתור אמא אמורה להישתגע מה לעשות די אני כבר מאד עיפה נפשית אני לא ישנה בלילות כל יום אני קמה בשעה 06.00 בבוקר והולכת לישון כל יום בין 2 ,3 ליפנות בוקר כי אני לא יכולה להירדם מרוב מחשבות? ואל תישכחו שיש לי עוד ילדה קטנה בבית והיא גם חולה מה לעשות למי אני יכולה ליפנות אף אחד בעולם הזה לא מוכן לקחת על עצמו את המיקרה שלנו... מיום ליום המצב הולך ומחמיר איתו ... אפונית

אפונית...

בלי שום קשר שקבענו לדבר בטלפון, אני לא חושבת שכדאי לך להמתין לכל העולם, בקשר לרופא שאמר לך שהוא יתן לך שם של פסיכולוגית שיכולה לעזור - אל תחכי לטלפוןשלו, תרימי לו טלפון ותזכירי לו שאת מחכה. בקשר לתרופה, אני מבינה שכרגע היא לא מסופסדת, אבל אולי שווה לנסות להתחיל ואז תוכלי לקחת אותו לאבחונים ומבדקים כדרוש וכשיהיו לך מסמכים ביד, התרופה כבר תסופסד. אגב, האם בדקת בקופת החולים שלך מה עלות התרופה עם מרשם מטעם קופת החולים? בכל מקרה אני עוצרת פה, ומחכה לטלפון שלך. אפרת

חזקי ואמצי

אפונית, אני איתך במאבקך הקשה למען עתידו של בנך, אני ממש מבינה כל מה שעובר עלייך ומרגישה את חוסר האונים והתחושות הקשות, גם אני בתקופה קשה עם בני וגם לי יש רגעים קשים שאני תוהה מה יהיה איתו בעתיד! אל תוותרי ותמשיכי לקוות כי את הסיכוי היחיד של בנך לעתיד טוב יותר! תנסי להבנות לו את הסביבה בבית למשך היום עם פעילויות מוגדרות בשעות קבועות כדי שלא תצאו, שניכם, מדעתכם. ותדפקי על כל השולחנות ותהפכי כמה בדרך כי יש חוק חינוך ח ו ב ה בארץ הזאת!!!!!!! תכתבי לעיתונות לתיקשורת ולשרת החינוך. אנחנו איתך!

למעלה