הי חברות -

Flail מגניב, אבל

האמת היא שכשלומדים לשלוט ב-Jaguar כמו שצריך, הוא הרבה יותר חזק מכל דבר שם, כולל נובה.

Deathatred

New member
יש לו את הסופלקס הזה

המכה הכי חזקה. נובה נחמד (יצא לי לשחק בו) אבל פלייל הוא המועדף עליי.

the mnm factor

New member
משעמם?!

הוא היחידי שאתה לא בטוח אם הוא רע או טוב... איך הוא יכול להיות משעמם? ריידן סתם מעאפן- הוא אל... הוא תמיד מנצח וזה...

גיל14

New member
זו חד משמעית הבעיה.

אין אלטרנטיבה ממשית לתוכנית ההתנתקות. התוכנית כפי שהיא כרגע היא מה שנקרא באנגלית The lesser evil.

ערב רב

New member
מה זאת אומרת אין אלטרנטיבה?

אתה יכול להציע אלטרנטיבה, למשל, להשמיד רק את נצרים וכפר-דרום, או להשמיד את ההתישבות בדרום הר-חברון, בנוסף לגוש-קטיף והשומרון. אתה יכול להציע לפתוח במו"מ להסכם קבע, אתה יכול לבצע טרנספר מרצון, יש אינספור אלטרנטיבות, חלקן נפשעות יותר וחלקן אפילו טובות.

גיל14

New member
כבר הציעו את זה

אבל אף אחד לא מקשיב. כמו שאמרתי, אלטרנטיבה ממשית.

ערב רב

New member
כלומר אין שום אלטרנטיבה אפשרית

מלבד השמדת חד-צדדית של ההתנחלויות? אתה בטוח בכך?

גיל14

New member
אתה לא מקשיב

אני אומר שכרגע, במסגרת של, נניח, 5 שנים קדימה - אני לא רואה מציאותית שקורה מה שאתה אומר. היתרון הגדול של תוכנית ההתנתקות היא שהיא מתוכננת ומוכנה לצאת לפּועל כמתוכנן. היא כאן, והיא פרקטית. מתי תכננו את מה שאתה אמרת?

ערב רב

New member
גם הסכם ז'נווה מתוכנן עד הסוף, למשל

רק מחכה לצאת אל הפועל. עזוב, אם אתה חושב שהמשוואה "שטחים תמורת שלום" אינה עושה צדק עם אש"ף והפתרון היחיד הוא נסיגה חד-צדדית בלא תנאי, אמור זאת גלויות.

ערב רב

New member
ביילין מעולם לא התחשב ברצון הרוב

זכורה אמירתו המפורסמת מימי אוסלו העליזים שהעם ימני וחייבים להשאיר לו עובדות מדיניות גמורות שלא יוכל להפוך גם בבחירות.

ערב רב

New member
אינני מבין, אתה קובע את עמדתך לפי

הדעות של האחרים וייצוגן הפוליטי בכנסת?

גיל14

New member
אני קובע את עמדתי לפי המציאות.

מה שאני אומר זה שאני תומך בשמאל, בתוכנית איילון נוסייבה, ובעוד כמה תוכניות. אבל בגלל שהתוכנית רחוקה מלהתקיים, ותוכנית ההתנתקות עומדת פה בפתח, אני תומך בה. קפיש?

ערב רב

New member
אבל אלה תוכניות סותרות לחלוטין

בז'נווה, עד כמה שהיא קיצונית, עומד עיקרון שטחים (ביניהם גוש-קטיף והשומרון) תמורת שלום, בתכנית הגירוש של שרון אין דבר זולת גירוש חד-צדדי. לכן התכנית של שרון הרבה יותר קיצונית מז'נווה וממשת למעשה את הפרוגרמה הפוליטית של החמאס. אז אתה תומך בה כי היא עומדת בפתח? ואם שרון יהגה תכנית גאונית, לטבוח בכל המתנחלים, גם אז תתמוך בה כי היא עומדת בפתח? איזה מן הגיון זה?

למעלה