הי חברות/ים...

מ140672

New member
הי חברות/ים...

אני יחסית כותבת חדשה פה... מניחה שרוב מי שסובלים מבעיות אכילה, נושאי דימוי עצמי גרוע למדי. פעם מטפלת שטיפלה בי,ביקשה שאתן לה 3 תכונות רעות לגבי עצמי ושלוש טובות.. וכנ"ל לגבי המראה שלי.יכולתי לכתוב ספר על הרעות..קשה מאד היה לי למצוא טובות.. אז אם בא לכם לשתף פעולה בכיף.. כל מי שבא לה לנסות את ה"תרגיל" הזה..אשמח לשמוע.. אבל מי שעונה,ענו בכנות הכי מלאה שיש :) אני אתחיל אצלי: 3 תכונות טובות (פעם הייתי מתחילה מהרעות והיות וזו הנטייה שלי החלטתי לעשות דווקא לעצמי ולהתחיל בטובות :): 1. חכמה מאד 2.רגישה מאד 3.אדם טוב ואכפתי. תכונות רעות: רגישה מאד (כן,זה לטוב ולרע) 2.מוותרת על עצמי למען הזולת 3. שתלטנית. בנוגע למראה החיצוני: אוהבת : 1.גבוהה 2.השפתיים שלי 3.אף . לא אוהבת: 1.את הגוף שלי (מרגישה שמנה למרות שיודעת שלא) 2. את העיניים שלי (שרואות עצמי שמנה למרות שיודעת שלא) 3.שיער

תרגיל נחמד!

אני דווקא אתחיל ברע, כדי לסיים בטוב:
תכונות רעות: 1- פוגעת באנשים שקורבים אליי. 2- מאוד קשוחה ופרפקציוניסטית ודקדקנית. 3- מזלזלת ולועגת למה שלא מוצא חן בעיניי. 4- מתעצבנת וכועסת מהר! (יש לי פתיר קצר)
אוף שיט כתבתי יותר ._. ויש עוד מלאאא. את רוב התכונות הרעות שלי רק המשפחה מכירה...
תכונות טובות: 1- עוזרת מלאא בבית לאמא שלי. 2- רגישה לכאב של אחרים. אני יודעת להקשיב ולתת להם תחושה טובה. (משומה כולם מספרים לי את הסודות שלהם) 3- מבשלת טוב (לפי מה שאומרים. לא יוצא לי לטעום הרבה >div>
מה אני לא אוהבת במראה שלי: 1- הוא ממש גמלוני... גבוה מדי ורזה מדי עם צוואר ארוך מדי. בקיצור- שרוך! (אני מקווה שזה ישתפר עם העליה במשקל) 2- שערות מגעילות בידיים/רגליים/פנים. אבל ב״ה שהמציאו את הלייזר, אז זה בטיפול! 3-יש לי פרופיל מכועעעער!!!! כל הסנטר והאף וקו הלסת פשוט נראים דוחה מהצד!
מה אני אוהבת במראה שלי: 1- השיער שלי. לקח לי הרבה זמן עד שהשלמתי איתו ולמדתי להכיר ולאהוב אותו. לצערי הוא ממש הידלדל בגלל האנורקסיה, אבל הוא ממש ממש ארוך ואני משתדלת לשמור עליו. 2- הגבות שלי :) הרבה מחמיאים לי עליהן וזה כיף. 3- מבנה הגוף הבסיסי שלי (מבנה גוף ״אגסי״. אמנם כרגע הוא יותר ״אגס מצוצק ורקוב״ אבל באופן כללי תמיד אהבתי את הצורה שלו... כשחושבים על זה, האנורקסיה לא התחילה בגלל שחשבתי שאני שמנה פיזית אומשו כזה... אלא סתם בגלל המספר שעל המשקל. למעשה, כיום אני יותר חושבת שאני שמנה מאשר אי פעם, בכל משקל שהייתי בו !!! >div>
מחלה משונה, האנורקסיה הזו :/

מ140672

New member
אניסמיילי תודה שענית..

מבחינתי בתוך כל מה שכתבת,זב שציינת בדברים שאת לא אוהבת שאת "ארוכה ורזה מדי"..זה ממש מעיד על חשיבה בריאה בהרבה! זה שאת יודעת שאת רזה מדי זו ראייה טובה.. האם אחרי פסח טת הולכת לאשפוז? נראה לי שאת על הגל..

כן בעזרת ה׳!

מיד אחרי פסח אני נכנסת לאשפוז.
האמת שאני כבר ממש מחכה לזה. אני יודעת שאני בעצמי לא מסוגלת לבצע את העליה במשקל. המחשבה על זה מזעזעת אותי עד עמקי נשמתי. אני יודעת שרק אם יכריחו אותי ויתמכו בי 24/7 ולא יתנו לי להתחמק ו״לשחק משחקים״, רק ככה אני באמת אצליח לצאת מהמחלה הארורה הזו ולפחות לעלות למשקל נורמלי ובריא.
ועד האשפוז אני נאבקת לפחות לא להמשיך להידרדר. שזה גם לא קל. וגם לא תמיד הולך לי... המשקל שלי דיי יציב, קצת מתנדנד משבוע לשבוע, אבל בכמה גרמים שוליים...
אז אני אופטימית D:
3>
את היית פעם באשפוז?

מ140672

New member
כל הכבוד לך

אני לא הייתי באישפוז מעולם. אותי השאירו לבד עם המחלה שלי ואני מנהלת חיים "רגילים" ו"תקינים" לכאורה רק שההקאות שם חלק נכבד מחיי..סביר מאד שטיפול מסור וצמוד היה עוזר לי. בעבר הייתי מטופלת על ידי פסיכולוגית מעולה,מה שמאד קידם אותי,אולם מפאת מצב כלכלי לא מזהיר חתכתי את הטיפול לפני שמיצה עצמו..

levshavur

New member
תודה שפתחת את השרשור...

מ שלום
תודה שפתחת את השרשור הזה...כמו שכתבתי למעלה אני חולה כבר שבוע אז קשה לי להושיב את עצמי אל המחשב...
תכונות טובות שלי :
1. יצירתית
2. אוהבת לעזור
3.רגישה.
תכונות לא טובות:
1. פחד מגורמי סמכות (מכל סוג שהוא) ואני אפילו יכולה לפחד וללא יכולת דיבור, או להתכווץ רגשית ולוותר גם על דברים שחשובים לי מול אנשים שתלטנים.
2. אני לוקחת ללב יותר מדיי כשפוגעים בי וזה יכול להתבטא בדמעות או מצב רוח ירוד.
3. אני מאוד מבולגנת, ותמיד יש אי סדר בכל מקום בו אני נמצאת...מה שגורם סבל לא קטן לבעלי...
לגבי מראה חיצוני- אוהבת:
1. את החיוך
2. את העיניים
3. את השיער.
שונאת:
1. את המוגבלות הפיזית
2. את העקמת בגב
3. שאני נמוכה.
לבשה.

למעלה