הי חברות/ים...
אני יחסית כותבת חדשה פה... מניחה שרוב מי שסובלים מבעיות אכילה, נושאי דימוי עצמי גרוע למדי. פעם מטפלת שטיפלה בי,ביקשה שאתן לה 3 תכונות רעות לגבי עצמי ושלוש טובות.. וכנ"ל לגבי המראה שלי.יכולתי לכתוב ספר על הרעות..קשה מאד היה לי למצוא טובות.. אז אם בא לכם לשתף פעולה בכיף.. כל מי שבא לה לנסות את ה"תרגיל" הזה..אשמח לשמוע.. אבל מי שעונה,ענו בכנות הכי מלאה שיש
אני אתחיל אצלי: 3 תכונות טובות (פעם הייתי מתחילה מהרעות והיות וזו הנטייה שלי החלטתי לעשות דווקא לעצמי ולהתחיל בטובות
: 1. חכמה מאד 2.רגישה מאד 3.אדם טוב ואכפתי. תכונות רעות: רגישה מאד (כן,זה לטוב ולרע) 2.מוותרת על עצמי למען הזולת 3. שתלטנית. בנוגע למראה החיצוני: אוהבת : 1.גבוהה 2.השפתיים שלי 3.אף . לא אוהבת: 1.את הגוף שלי (מרגישה שמנה למרות שיודעת שלא) 2. את העיניים שלי (שרואות עצמי שמנה למרות שיודעת שלא) 3.שיער
אני יחסית כותבת חדשה פה... מניחה שרוב מי שסובלים מבעיות אכילה, נושאי דימוי עצמי גרוע למדי. פעם מטפלת שטיפלה בי,ביקשה שאתן לה 3 תכונות רעות לגבי עצמי ושלוש טובות.. וכנ"ל לגבי המראה שלי.יכולתי לכתוב ספר על הרעות..קשה מאד היה לי למצוא טובות.. אז אם בא לכם לשתף פעולה בכיף.. כל מי שבא לה לנסות את ה"תרגיל" הזה..אשמח לשמוע.. אבל מי שעונה,ענו בכנות הכי מלאה שיש