הי חבר'ה! ! !

good girl 21

New member
הי חבר'ה! ! !

כבר כמה ימים שלא נכנסתי לכאן.. ואתם בטח משערים למה... אין לי שניה למחשב...יש לי גורון חתולים קטן להאכיל ולפנק... הוא קצת גדל כבר והשמין, ויש לו כבר שיווי משקל, הוא לא מפסיק להשתולל בבית עם מאי... הייתי איתו אצל הויטרינרית , היא בדקה אותו , והוא בסדר גמור... מאי והוא מסתדרים נהדר כל הסמן רוצים להיות יחד.. אם היית רואים איך הוא רץ אליה, הייתם נגנבים. צירפתי תמונות של שני המתוקים..:) הראשונה היא ממש יום אחרי שהוא הגיע. הוא עדין היה קצת בשוק... תיכף הוא יקבל אומץ :)

בת עולם

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

תמונה מדהימה! אני רוצה עוד ליקוקים כאלה

good girl 21

New member
../images/Emo41.gif 2 ../images/Emo41.gif

הוא מנסה להירדם.. שימו לב ליד של מאי

good girl 21

New member
../images/Emo41.gif 3 ../images/Emo41.gif |

היפיוף בעל העינים הכחולות שבעתיד ישתנו... חחחח

אני נמסה מהתמונות האלה!! איזה כיף לך!!

עלתה לי מחשבה בראש, האם היחס , הליקוקים והאהבה שמאי מרעיפה על הקטנטן זה בגלל שהיא נקבה?? או שאני סתם מאנישה פה?? מעניין אותי לראות איך סאני יגיב לגור חתולים קטן... מצד שני קצת מפחיד אותי, לא יודעת.. מה אתם חושבים??

סאני וגור חתולים?

אני חושבת, שהתמונות שאנו רואים כאן קשורות לעובדה, שמאי היא נקבה, ולא זכר, כמו סאני שלך. אני חושבת, שסאני לא יהיה מודע לגודל הגדול שלו ולגודל הקטן של החתול, ופשוט ירמוס אותו ברגליו, למרות שכל שרצה היה לחבק אותו. מחשה מעניינת, סאני וגור חתולים.. לא הייתי משאירה אותם לבד. אתם יודעים, האם סאני חברותי לחתולים? אסור לך להגיב ללא תמונה של סאני

סליחה סליחה!! אני כבר מתקנת את הטעות!!

הנה תמונה!! וזה בדיוק מה חשבתי לעצמי.. שסאני ירמוס אותו בטעות ואולי אפילו מרוב התלהבות ורצון לשחק איתו.... אני לא ממש יודעת איך הוא יגיב לחתולים, אני מפחדת ולא נותנת לו להתקרב אליהם מחשש שיפגעו בו, לא נראה לי שהוא מסוגל לפגוע בהם, הוא כולו התלהבות ורצון לשחק עם כל יצור אחר.... נשיקות מסאני!!

חמוד שלי! הוא שלי!

הוא נראה עצוב ומסכן עם ההלטי, ואז עוד יותר בא למעוך אותו. ברור לי, שהוא לא עצוב ומסכן, במיוחד בים! הוא מדהים, הסאנשיין שלך. את לא נותנת לו להתקרב לחתולי רחוב או לחתולים ביתיים, שכבר מורגלים לכלבים? חייבים לעשות מפגש פורום בים, ואני חייבת להיות נוכחת בו. סאני ישפריץ על כולם!

באמת חייבים לעשות מפגש בים!!

אני לא נותנת לו להתקרב לחתולי רחוב.. חתוליים ביתיים אני לא מכירה לצערי... והוא בכללללללללללללל לא עצוב עם ההאלטי הוא ממש רגיל אליו

למעלה