הי חבר'ה!

הי חבר'ה!

שמעתי לאחרונה על ספר חדש של טרי בלה בלה בלה בלה ממש מדהים בלה בלה בלה בלה בלה לא שמעתם עליו בלה בלה לא, ברצינות בלה בלה בלה בלה בשורות טובות בלה בלה בלה. ... לא הייתי פה כמה זמן כי קיבלתי מחשב חדש והיו צריכים להגדיר מחדש את האינטרנט ועוד שטויות שאני משאיר לפסיכולוגית של המחשב שלי (AKA הטכנאית). אז מה קורה? מה עניינים? יצא איזה ספר של חדש טרי חוץ מבשורוטו שלא שמעתי עליו? ראיתי שלימילו הגיעה לביקור... אה, כן, פגשתי אתמול את אחותי (לא ביולוגי... סיפור ארוך) והתחלנו לדבר על טרי פראצ'ט ומסתבר שהיא מעריצה שרופה שלו וגם פגשה אותו כמה פעמים ושתתה איתו קפה. אני כרגע בתהליכי שכנוע של להביא אותה אל הפורום. וחוץ מזה אין לי מה להגיד. בעצם יש לי מה להגיד אבל זה ברובו קישקושים נלהבים על מחשבים קוונטיים ועל כך שבקרוב יהיה לי את כל העונה הראשונה של דוקטור הו וה-4400 ובאפי, אז את זה אני אחסוך מכם.

welcome!!

יש טקס קבלה בטגליינס!!

מ א ג ר ט

New member
אתמול ראיתי דוקטור הו!

פרק אחד שהיה לי בוידאו שקניתי באיקון. זה די משעשע... האפקטים נראים כמו בסרטים שאני מצלמת. הבעיה שלא ממש הצלחתי להבין מה הם אומרים, כי זו קלטת די ישנה.

לאלאלאלא!

מה שאני רואה זה דוקטור הו, הסדרה המחודשת. מצלמים ממש עכשיו את העונה השנייה שלה! העונה הראשונה שודרה ב-2005.

מ א ג ר ט

New member
זה התחום של רוני

לא שלי... אני רק רואה שני פרקים מכל סדרה, כדי להכיר כמה שיותר דברים...

TheBursar

New member
ברוך השב!

תתחדש על המחשב! מביאם לי את העונה הראשונה גם כן. לידיעתך, עונה 2 של DS9 כבר ירדה והופצה לציבור ועונה 3 בדרך...

sonaku

New member
הבלה בלה בלה

ברוך שובך! אממ..אני לא רוצה להיות גסת רוח או חצופה...אבל....מי אתה?

הו, הצעירים של ימינו...

פעם היה להם כבוד...
אל תדאגי... את עוד תכירי פה את כולם... ואז תתפללי שלא...

TheBursar

New member
אל תפחיד אותה עדיין!

אולי היא לובשת מגבת ויש לה מזגן ושוקלד מריר!

sonaku

New member
ממ לא.

אבל אני לובשת שמלה אדומה וסקסית. מעודד? X_X מזגן לא..אני יכולה לקחת לשכנים :) שוקולד מריר..היה לי..נמ,היה טעים :p

TheBursar

New member
הממ....

אין לי בעיה עם השמלה חוץ מזה שאת פשוט מאוד צעירה מידי! שוקלד מריר - את מתבקשת להצטייד עם אספקה קבועה ואם לשכנים יש מזגן למה שלך לא יהיה? תחרימי אותו. הם לא ממש צריכים אותו נכון?

sonaku

New member
אוה,תודה.

נדמה לי..כןכן אני צעירה וחצופה! אבל אני צעירה אז מותר לי :p

ויימס

New member
כשאני הגעתי לפורום קראתי קודם את כל

העמודים שהיו בארכיב. ואז לא הייתי צריכה לשאול שאלות כאלה... מו הא הא הא הא!!!
סתם, קחי פרח.

למעלה