הי חברה...

Dark Shit

New member
הי חברה...

יש לי שאלה אילכם: בשיר פתיחה של הסידרה הפיזמון לא מובן לי מישהו יכול להסביר לי מה הם הומרים? תודה.

ash 1

New member
שאלו את השאלה הזו כבר הרבה פעמים

אוליי כדיי לכתוב על זה מאמר או משהו? אה והניק שלך דפוק...

ash 1

New member
שאלו את השאלה הזו כבר הרבה פעמים

אוליי כדיי לכתוב על זה מאמר או משהו? אה והניק שלך דפוק...

כי מי שיעשה את זה הוא מאוד פראייר

השאלה הזאת נשאלה לפחות אלף פעם ואנשים עצלנים מדי בשביל לחפש אותה בעמודים האחרים של הפורום! תאר לך שכל יום ייכנס איזה נודניק וישאל: "מה המילים של הפיזמון? מה אומרים בשיר?" וכו' ואז ייפתח מזה שרשור שלם וזה סתם אידיוטי לענות לזה. כמו כן, אם לא רוצים לחפש בפורום שייכנסו לקישורים בדף הראשי, ייכנסו לאחד האתרים וייחפשו, או שייחפשו בוואלה "דרגון בול זי" וזה יימצא להם מיליוני אתרים, רובם ישראליים וכתובות בהם מילות השיר.

כי מי שיעשה את זה הוא מאוד פראייר

השאלה הזאת נשאלה לפחות אלף פעם ואנשים עצלנים מדי בשביל לחפש אותה בעמודים האחרים של הפורום! תאר לך שכל יום ייכנס איזה נודניק וישאל: "מה המילים של הפיזמון? מה אומרים בשיר?" וכו' ואז ייפתח מזה שרשור שלם וזה סתם אידיוטי לענות לזה. כמו כן, אם לא רוצים לחפש בפורום שייכנסו לקישורים בדף הראשי, ייכנסו לאחד האתרים וייחפשו, או שייחפשו בוואלה "דרגון בול זי" וזה יימצא להם מיליוני אתרים, רובם ישראליים וכתובות בהם מילות השיר.

General Zod

New member
אתה טועה

כי הנושא של DBZ הוא כזה רחב שיש כל הזמן נושאים חדשים לדבר עליהם, לפעמים כשממחזרים נושאים מגלים דברים חדשים.

yoo

New member
אז ככה:

צ'ה לה הד צ'לה, זה הפזמון שלקוח מהשיר המתורגם מיפנית... למילים האלו אין משמעות אמיתית...

למעלה