הי חברה(-:

anewway

New member
כמה תמימות ויופי יש בכלב הזה.....

והוא הקורבן האמיתי של הסיפור הטרגי שלנו... ולמי שלא הבין, זה בצחוק...

איזה חמוד...

לו רק יכולתי בכייף הייתי מאמץ אותו. אבל אני גר בדירה בבניין רב קומות ויש לנו כבר כלבה קטנה בבית...שלא קל לטפל בה...(לא אני כמובן - כי אני "מטפל" בחברים
)

לא טוב לי עם העלאת הודעתך ירדן ...

חסד אל כל היום ... כט` ניסן התשע` ... יד` ימים לעומר ... המלכות שבגבורה ... אחרי דרישת שלומכם הטוב בתקוה, גם לא טוב לי עם תגובת אשת נעוריך. עם כל אהבתי אליך ירדן לא אמנע מלבקר את העלאת הודעתך, לא אהיה חשוד בעניך שאיני מגלה הזדהות-סולידריות עם חיפוש בית חם לבעל-חי, צמחוני אני מטעמי מוסר וצער בעלי חיים קרוב לליבי הנשבר. אתמול יום השואה והגבורה עליתי ירושלים ליד ושם, לקראת הערב השתתפתי במחאה על צער בעלי חיים סמוך לתיאתרון ירושלים, (קרקס), נוכחותי בלטה בחזותי החרדית. אבל להעלות חיפוש בית חם לבעל-חי כאן בפורום כאשר לא עברה לה יממה מהודעתך הכואבת, החיפוש לא מריח טוב! ישנם את הפורומים המתאימים לכך וטוב יהיה גם לעשות את החיפוש תחת ``ניק`` אחר. כן! גם לא טוב לי עם תגובת אשת נעוריך אשר תחזור לאיתנה עשרים וארבעה חודשים לאחר הלידה, אני חש כאב ומרירות עלבון וזעקה בתגובתה. רבונו של עולם איך לא יבשה יד הסופר בכתיבת הגט?! בכל תורתך הקדושה האותיות ג - ט אינם סמוכות!!! ישנה כאן טעות יסודית, נטיה הומולסבית אינה עילה לפירוד-לחורבן! הצגת הפירוד עקב הנטיה הוא עלבון לנטיה ההומו לסבית, ואידך זיל גמור ... ... ... כולך אחי יפה ותם למרות הביקורת אשר לא יכולתי להימנע מלהעלותה. באהבת נפש הומואית נאמנה ומקוה לטוב-אור לנצח ... ... ...

JordenRiver

New member
חמדח יקר

אל תדון אדם עד שתגיע למקומו בשבילך זה קרה עכשיו, בשבילי זה תהליך של כבר כמה שנים בקשר לכלב הזה כמה שהנושא "לא חשוב" ו"שולי", צריך למצוא לחיה הזאת בית כי אני לא יכול לגדל אותו וגם אישתי לשעבר לא חשבתי שאולי מישהו כאן ירצה אותו, אולי באמת הייתי צריך לעשות את זה בפורום אחר (אם כי אני לא מבין מה גודל ה"חטא"), ואני בכלל לא מבין למה אני צריך לשנות את ה"ניק". אה כן, ועוד משהו, לא רק שנטייה הומולסבית היא לעיתים סיבה להתגרש, היא בראש ובראשונה סיבה לא לקפוץ להתחתן

ירדן יקר בעיני ה` ... ... ...

חסד ה` מלאה הארץ ... חלילה לי, לא דנתיך לכף חובה, נראה לי שסיימתי את תגובתי שכולך תם-יפה בעיני למרות הביקורת שהעלתי מתוך אחווה יהודית. חלילה וחס! אין בתגובתי הכוונה או זיק עידוד לחושק בבן מינו לשאת אשה, אולם כאשר אדם נושא אשה בשנות חום נעוריה והוא האדם בשנות חום בחרותו-בגרותו למרות נטייתו וזוכה בחסד ה` אשר מלאה הארץ להביא טוב-אור לעולם, הלא הוא בנכם יקירכם יצ``ו (ובמסירות נפש ממש, לאחר תלאות רבות של שלש הפלות וקבלת הריון חדש עם תקוות המתנה של תשעה ירחי לידה לשלום האשה ולשלום העובר) ואז להיפרד?! בתוך עשרים וארבעה חודשים ללידה?! (אין האשה שבה לאיתנה אלא לאחר עשרים וארבעה חודשים מיום לידתה). נקלעת ירדן יקר למציאות שאשה ובן תלויים בך ואתה תלוי במי שאמר והיה העולם! אני חש את הקשר הנפלא-נפלאות את הקשר הניסי את הקשר התלותי-חיובי בינכם, וכגודל הקשר הנפלא הניסי התלותי-חיובי כך עוצם גודל כאב הפירוד. לא על חינם בקר בקר אנו אומרים בתחילת תפילת שחרית את פרשת העקידה, יש ואנו צריכים לעקוד יום יום את עצמנו לכבודו יתברך שמו, לעקוד את עצמנו לכבוד נשמותיהם הטהורות של עם ישראל ובתוכם נמצאת גם אשה בשנות חום נעוריה וילד קט ורך, לכבוד תורת ישראל אשר אין בה את האותיות ג - ט סמוכות אין בה פירוד יש בה אהבה אחווה שלום ורעות. לכבוד ארצנו הטובה-בשלמותה המצפה להורים שישבו בחוצותיה וילדיהם ישחקו ברחובותיה בשלמותם. כן ירדן יקר יש והלב-הרצון חושקים אבל האשה והבן התלויים בך עושקים ועם זה משלימים, וכאשר ישנה השלמה פנימית אמיתית באה ההתאמה השמחה האמיתית. אחי לא באתי לבקר לשם ביקורת או חלילה להטיף מוסר. אין כאן הכוונה או עידוד לחושק בבן מינו לשאת אשה ולראות איתה חיים, אבל יש כאן את החובה האנושית הבסיסית המוסרית גם לחושק בבן מינו אשר נשא אשה והביא ילדים לעולם להתמודד בגבורה קדושה לעקוד את נטיתו לכבודם של הראויים ועורגים לאהבתו לתמיכתו ועידודו. באהבת האמונה שכל זמן שהנר דולק אפשר לתקן מקוה לאושרך-אושרה-אושרו אושרכם לנצח ... ... ...

JordenRiver

New member
חמדח יקר, לצערי אתה לא מבין את התמונה

אישתי לא מוטלת תעל ערש דוי לאחר הריונה הקשה (שבו אני תמכתי בה דרך אגב במסירות נפש אם יורשה לי לומר) וזה היה קשה מנשוא בכל זמן שהיינו עושים את זה (ורק היה הולך ונהיה קשה עם הזמן) ובאשר לעולל הרך, לטובתו עדיף שאם כבר אנחנו עושים את זה, אז שנעשה את כשהוא עוד רך מאשר שהוא יגדל ויתקשה ואז גם תהיה לו טרואמה מה אתה יודע על העקידה שלי??? אני עקדתי את עצמי 6 שנים!!!! חייתי מנותק מעצמי, מתכחש לרגשותי, רק למען אידיאל אלוקי וכדי לא לפגוע באשה תמימה שלא עשתה לי בחייה מאומה רע טוב אז אני מודה, נמאס לי בסדר?!! נמאס לי לחיות ככה אני רוצה להתחיל הכל מחדש לברר מי זה ירדן מה אני אמור לעשות בעולם והפעם לעשות את זה מא-ב' מההתחלה עם הקשבה פנימית עם כבוד לעצמי ולרגשותי

../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

הרשה ירדן לחבק אותך חיבוק אמיתי - זכיתי להכירך מקרוב ולשוחח איתך וישתבח שמו בורא עולם - בחור חמד, אוהב ה' אמיתי, ירא שמיים בתכלית. איתך אחי היקר, שלך בשבילך ולמענך - לך עם קו החשיבה החדש שלך ומגיע לך ברכת יישר כח וכל הכבוד - על ההתחשבות בזולת, על האהבה האמיתית שהענקת לזוגתך - על הרצון הכנה שלא לפגוע ברעיתך לשעבר ועל ההודאה באמת שלא עשתה לך כל רע, ולכן החלטתם מה שהחלטתם. וכאן המקום גם לשלוח חיבוק וירטואלי (בלבד) לאשתך לשעבר שהלכה איתך לאורך כל השנים בהם חייתם יחד על אף שידעה שהיא חיה עם הומו הביאה איתו לעולם תינוק מקסים ויפהפה (ה' ישמור לכם אותו מכל משמר), על אף הקשיים ועל אף מה שעברו בשנים הראשונות נישואים. והעיקר אחיי היקירים, אתה ירדן ואת אניווי - תהיו חזקים, תשמור על כבוד הדדי ביניכם כפי שהיה עד היום, תקישבו קודם כל (כפי ירדן אומר) לעצמכם ולרגשותיכם. ב ה צ ל ח ה. ו ב א ה ב ה - מ כ ל - ה ל ב

Nחמן

New member
פורטי!!!

האם אינך נמצא בארץ?! הבטחת להתקשר אליי ומספר הטלפון שלךם נמחק מהזיכרון אצלי ובימים כתיקונם אתה "מבלה" בקנדה הרחוקה ועד שסוף סוף אתה מגיע לארץ, אני צריך להוציא נגדך צו עיכוב כנראה...

היינו בארץ הקודש

ואפילו בעיה"ק במסגרת ביקור מאורגן...אבל... לצערי בעשרת ימי שהותי האחרונים מצבו של אבא שלי התדרדר וביליתי לצד מיטתו בבית חולים רמב"ם... עכשיו אנחנו שוב בקנדה. אתקשר אליך מכאן - זה אפילו קל יותר

סורנטו

New member
הלוואי, חברה שלי שם כרגע בטיול בהרי הרוקי עם

בן זוגה, אישתו של גיסי (אח של בעלי) קנדית, מטורונטו נדמה לי אבל הם גרים כעת בארץ. לפי הרצון שלי לטייל באיטליה כל זמן אגב ולהכיר כל "חור" שם, נראה לי שרק בגלגול הבא אספיק לקנדה, חכו לי שם

Nחמן

New member
רק בשמחות

זה מה שאני יכו לאחל לך בתקווה להיפגש ו... מספר הטלפון האישי יימסר לך בצינורות המקובלים. הרבה בריאות לאביך.

avitano

New member
בלתי אפשרי, אני גר לבד ונמצא כ 11 שעות מחוץ

לבית כל יום

למעלה