הי חברה

I מ י ר ב I

New member
שיהיה המון המון בהצלחה../images/Emo70.gif

אני כבר מחכה לאלבום הבא.אני בטוחה שיהיה משובח. תודה שנכנסת ושענית על הסקר
נתראה בצוותא

הייי!../images/Emo23.gif

כיף שקפצת לבקר, בהצלחה בדיסק הבא! וניפגש בצוותא
אהה וקרטיב מלון שולט

khvh5

New member
יאייייייי../images/Emo105.gif

עשית לי את היום! תודה שנכנסת לפורום! שיהיה המון המון בהצלחה!
ואני אהיה בצוותא.

eden83

New member
קרן קרן קרן../images/Emo105.gif

אין לך טעם בארטיקים
ברור שענבים יותר טעים ממלון

itamar4u

New member
האם תוכלי לפרסם קובץ MIDI של שירייך

יהיה מאוד נחמד, מאוד מיוחד וראשוני במיוחד אם תהיה הראשונה שמפרסמת קבצי MIDI (פסנתר) שלך מנגנת את שירייך כדי שנגנים כמוני שאינם מוכשרים כמוך יוכלו ללמוד ממך איך ללוות שירים תודה מראש איתמר נוב

groovachick

New member
המון בהצלחה עם הדיסק../images/Emo70.gif../images/Emo220.gif

נתראה בצוותא
לחיי כל מה שאמרת

Red Daniel

New member
קרן!!!!!!!../images/Emo99.gif

בהצלחה בכל מה שתעשי ושהדיסק הבא יהיה לא פחות מהדיסק הזה! את הדבר הכי טוב שקרה לי בחיים. שלך, דניאל (אני מקווה שאת זוכרת אותי
)

polo03

New member
שיהיה בכיף,מצפה בקוצר רוח ../images/Emo24.gif ../images/Emo23.gif

LEEkm

New member
קרן../images/Emo99.gif../images/Emo151.gif

אם המטרה של החופש לא הייתה לעבוד על הדיסק החדש והמדהים [טפו טפו טפו] הייתי שובתת ודורשת הופעות, אבל הגיע הזמן לדיסק
כ"כ תודה שאת מגיבה כאן, את מקסימה את כולנו [וכאן אני בטוחה שאני יכולה לדבר בשם כולם]... לחיי המוזיקה, התיאטרון, קרטיב מלון - ולחייך. אוהבת המון.
לי.

oranitoosh

New member
קרן ../images/Emo6.gif

איזה כיף שנכנסת וכתבת, שיהיה המון המון בהצלחה עם העבודה על הדיסק.. אני כבר מסוקרנת לשמוע איך הוא יהיה.. אוהבת המון- אורנית

קרנונה../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

איזה כיף להיכנס לפורום לפני עוד יום עבודה מ-ט-ו-ר-ף ולראות הודעה ממך... ההופעה בחיפה הייתה מדהימה ואני לא אשכח אותה אף פעם. אני כבר מחכה וסופרת את הימים עד צוותא.
בתקליט הבא

קרן../images/Emo99.gif../images/Emo70.gif

יא מהמממממממת... תודה שקפצת לכתוב לנו
המון בהצלחה עם הדיסק, כולנו מחכים לו.. לפי הטעימות שאת עושה בהופעות הוא יהיה מדהים
כמו שאמרת, נפגש בצוותא.. אוהבת מאד מאד- יעל

daniel rubin

New member
וואיי בהצלחה../images/Emo9.gif../images/Emo218.gif

שהחופש יהיה קצת יותר קצר, בסדר?

veredmp

New member
בהצלחה בעבודה על הדיסק החדש

תעבדי קשה. ככל שתעבדי יותר קשה, העבודה תסתיים יותר מהר, הדיסק ייצא קודם ותחזרי להופיע שוב
אני אצביע בסקר אחרי שאחפש את התשובה בתכנית האחרונה. בכל זאת, צריכה לשמור על המעמד של זאת שלא טועה לעולם.............

veredmp

New member
זה לא שאסור לי לטעות,

זה שפשוט יוצא שאני תמיד צודקת. ובעניין היותי הדוגמנית של הפורום (ועקב כך סלב, כפי שרעות הדגישה), אני לא מבינה איך זה שמעולם לא ריטשו לי את הפופיק. אני צריכה לדבר עם מישהו על זה...........

LEEkm

New member
קרן../images/Emo99.gif../images/Emo151.gif

תפוז נוטה לשנוא אותי ודווקא את ההודעות החשובות שאני כותבת לא לשלוח- אז הנה שיחזור עם פחות התרגשות ויותר כעס
אם המטרה של החופש הזה לא הייתה לעבוד על הדיסק הייתי יוצאת מדעתי ושובתת מחוץ לביתו של לואי להב, אבל אני כ"כ מחכה לדיסק הזה
לחיי המוזקה, התיאורון, קרטיב מלון - ולחייך אוהבת המון
לי.

למעלה