הי חבר'ה, חדש....

הי חבר'ה, חדש....

מה שלום כולם? אני אף פעם לא הבנתי ת'קטע הזה של היי אני חדש...עכשיו סוף סוף הבנתי, ככה שאני לא אכנס לאיזה וויכוח ויגידו מי זה הנדחף הזה?אז קיצר אני טל בן כמעט 21 (לא רוצה!!!!) אילתי (יש פה אילתים?) וכמובן שרוף על מיוז...לפני הצבא הייתי בכמה הפעות שלהם באנגליה ובצרפת (לא, לא הייתי בהולאבאלו, יש לי את הדיוידי חחח) שיר אהוב יש כ"כ הרבה אבל נראה לי ניו בורן...מה שכן יש לי שיר שנוא black hole and reveletions...לא יכול לשמוע אותו...יש עוד כ"כ הרבה להקות שאניאוהב אבל הטופ הם רדיוהד, פלאסיבו, מרס וולטה, סיגור רוס, מוגוואי, סטיינד (השיר אאוטסייד זה השיר הכי אהוב עלי בכל הזמנים אבל חוץ ממנו אין כ"כ הרבה שירים שאני אוהב שלהם)..מה עוד? לא יודע...אהה כן יש הופעה (לא ידעתם? אין מצב חחח) אם לא משחררים אותי אני הולך להיות נפקד ומצדי גם לשלם 1000 שקל לכרטיס ואחרי זה שלושה חודשים בכלא לא איכפת לי!!! עוד משהו? לא נראה לי אז נתראה בפורום....

Djerry

New member
ברוך הבא ../images/Emo13.gif

black hole and reveletions זה לא שיר אתה מתכוון אולי ל starlight? אבל חוץ מזה יש לך טעם טוב =]

CitizenErased

New member
ברוך הבא ../images/Emo9.gif

אני לירון, גם כמעט בת 21, מרעננה
פשש אילתי!! אני מניחה שבשיר השנוא אתה מתכוון לStarlight... ואחלה להקות אהובות
(בדיוק המלצתי על המארס וולטה למטה) ונווו ספר קצת על ההופעות! נחמד לראות שיש פה עוד אנשים שהיו ב*כמה* הופעות.. אני הייתי השנה בכמה

ראיתי שהמלצת גם על המארס וולטה..

ממש הופתעתי, לא יודעתי שיש מישהו שמכיר בארץ אותם (טוב נו...אני חי בבועה של ערסים) כל החברים שלישלי אוהבים האוסים מחורבנים, יש לי אחד אפילו שאוהב את הגיים בויז בעעעע.... לספר על הופעות? וואי קודם הייתי בהופעות רק בתקופה של4 חודשים בטיול קצר לפני הצבא באירופה לבד...ההופעה הכי כיפית הייתה במארסיי, הלכתי עם כמה חבר'ה שפגשתי בטולוז (המקומות בצרפת) היינו מסוממים על כל הראש ולא יודע היה פשוט פצצה...קשה לתאר פשוט תחושות כאלו...עילוי במילה אחת...

CitizenErased

New member
חח ../images/Emo9.gif אני לגמרי מבינה...

גיים בויז
מזכיר לי אחותי וחברותיה פאקצות בע"מ משום מה (לא ידעתי שגם בנים אוהבים אותם, זה דיי מלחיץ.) מארס וולטה אני חייבת להודות שהכרתי לאחרונה ואני עוד לאט לאט מכירה את הדיסקוגרפיה שלהם, אני מסכימה אם זה שאמרת שקשה לשמוע אותם, אני הקשבתי רק כי המליצו לי ובהתחלה היה לי מאוד קשה להתחבר. אבל זה סגנון שלומדים לאהוב. הם גם השתפרו בהופעות אגב, כל ההופעות שמצאתי ביוטיוב הם מ2002-2003 שזה היה התקופה שהם היו לוקחים סמים קשים ביותר אז הם נשמעו דיי רע חח בימינו זה רק סמים קצת יותר קלים אז הם נשמעים קצת יותר טוב, אני מאוד רוצה לראות אותם בהופעה. בכל מקרה, מיוז. חח וואי ללכת להופעה של מיוז מסומם זה נראה לי אחד הדברים המצחיקים. אני מרגישה מסוממת בהופעות שלהם גם בלי לקחת כלום
אני מסכימה עם המילה "עילוי" היה לי קשה להסביר את זה לאנשים אבל נגיד כשהם שרו שירים כמו Sing for Absolution או Citizen Erased או Hoodoo בהופעות האחרונות שהייתי באפריל, מצאתי את עצמי לא פעם אחת עוצמת את העיניים ומרגישה בעולם אחר. יש משהו כל כך מיוחד בהופעות שלהם

Apoca1ypse

New member
אני דווקא חושב שהוא מתכוון לסופרמאסיב

ברוך הבא, ו Break the Cycle של סטיינד באמת אחד האלבומים... אחד האלבומים הראשונים שקניתי

Musedol

New member
אהלן מה נשמע?

אילתי זה חמוד. ברוך הבא ושטויות

ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

יש לך טעם ממש מעולה במוזיקה!!!! במיוחד סטיינד אחת הלהקות החזקות!!!!

ShadowDweller

New member
ברוך הבא../images/Emo24.gif../images/Emo54.gif

חח אתה משעשע. אני יעל בת 15. מה אתה בוכה על 21? טוב נו אני מבינה אותך. מכירה מספיק כאלו
השתלבות מהירה ונעימה

ממש דפוק יצאתי חחח

התכוונתי לSupermassive Black Hole...וואי כ"כ דפוק! starlight אני דווקא אוהב...פשוט סופרמאסיב מזכיר לי יותר מידי שירים של שנות השמונים סגנון דפש מוד...ואני לא סובל את זה....

CitizenErased

New member
חח זה מזכיר לך דפש?..

אז מה עם Map of the Problematique? הכי דפש בעולם חח Supermassive Black Hole דווקא הושפע מפרנז פרדיננד, כמה שזה לא דומה
(ואני הכי פחות אוהבת את Starlight..
)

כן טוב...צודקת

בכללי האלבום האחרון (לא יודע מה אתם חושבים) הכי פחות אהבתי וברמות...כאילו את שאר האלבומים כולל בי סייד יכולתי לשמוע רצוף באמת ללא הפסקה...האלבום הזה יש מלא שירים שפחות אהבתי ותאכלס אין שיר אחד שאני יכול להגיד שאני אוהב...טוב אולי hoodoo...אבל עדיין סופרמאסיב לדעתי הוא אחד מהגרועים

CitizenErased

New member
אני לא הכי מסכימה

בהתחלה הרגשתי כמוך. התבאסתי מהאלבום, למרות שחיבבתי מאוד את סופרמאסיב... היה לי הכי קשה להתחבר אליו. אז ראיתי אותו בהופעה והתחלתי לחרוש עליו בקצב ועכשיו הוא האלבום השני שאני הכי אוהבת אחרי אוריג'ן.. לדעתי הוא מצויין. פשוט קצת יותר קשה להתחבר אליו כי כל שיר שונה לחלוטין מקודמו מבחינת המוזיקה (אבל לא מבחינת הרעיון) ואני דווקא מעריכה את זה. טוב נו, בע"ה אם ואחרי שתהיה ההופעה בתל אביב כולם ירגישו כמוני חח

הוא מושפע קצת...

מפרדיננד מה שמם, וגם מפרינס.... הוא מושפע בכללי מכל האלה שמשלבים יסודות של דאנס במוסיקה.

למעלה