הי חבר´ה!

סיון b

New member
הי חבר´ה!

מה שלומכם?רק רציתי להראות לכם את זיו פני!!! ולפי מה שאומרים לי בזמן האחרון אז זיו פני היפות..... שלא תחשבו שאני מתעלמת! אוהבת את כולכם, סיון

rubber duck

New member
זיו פנייך היפות חמודות ..... ../images/Emo13.gif

אני מתחיל להתחנף
כיף לראות אותך כאן
שרון

סיון b

New member
תודה, שרון!

תמיד נחמד לשמוע מחמאות! מאז שעברנו למשרד החדש, יש כאן הרבה חבר´ה שעובדים כאן (טלפונים, חשמל, מנהלי פרוייקטים וכו´), ואני מקבלת מחמאות בקצב. זה כזה כיף! ככה יוצא שכל יום אומרים לי שאני נראית ממש טוב..... איזה כיף לעבור ככה את היום! מה שלומך? אני בסדר. הגשם ומזג האוויר הסגרירי העלה בי זכרונות מהימים עם האקס, וכתבתי לו במייל. שנינו התרפקנו על הזיכרונות. קצת עצוב לי עכשיו, אבל יהיה בסדר. אסור לנו להיפגש. כמעט התפתיתי להציע לו, אבל הוא כתב שזה לא טוב לשנינו. שאנחנו צריכים להמשיך הלאה עם החיים שלנו ועם מערכות היחסים שלנו. טוב, הוא צודק! כרגע לא נראה לי שיש לו מישהי, כי הוא נישק אותי קלות וחיבק אותי לפני יומיים כשהוא היה במשרד..... טוב, יהיה בסדר, נכון? אני, מבחינתי משתדלת להמשיך הלאה. יום טוב, סיון

rubber duck

New member
היי סיווני ../images/Emo13.gif

כיף לשמוע שאת מקבלת מחמאות מגיע לך והרבה
אצלי הכל בין מעולה למדהים כל השבוע מלווה אותי תחושה של כוח וכיף אני משער שראית את מה שכתבתי לגבי הבדיקות שעברתי השבוע
ומעבר לכך יש אהבה באופק - ואני מרגיש מואהב
ויש לי תחושה לאחר כמה שיחות טלפון שגם מצידה יש אהבה כלפי מה שעושה לי ממש טוב
לא יודע לאן זה יתפתח - מקווה שלמשהו נחמד וכיפי ואולי גם יותר
וחוצמזה מרגיש ממש טוב כללית מזג האויר הקריר עושה לי טוב ואגב אני חושב שאת בדרך הנכונה - זה עדיין כואב אבל קצת פחות וחוצמזה זיכרונות זה לא דבר רע - כל עוד לוקחים את הכל כחוויה
אוהב שרון

סיון b

New member
שרון,

אני ממש שמחה בשבילך! רואים בהודעה שלך, ובאייקונים שלך שממש טוב לך! וזה נהדר! מקווה שבאמת תבוא האהבה שכתבת עליה. תמשיך ככה!!! לגבי? זה עוד לא ברור. יהיה בסדר. מקווה שבקרוב.עד עכשיו לא דיברנו הרבה, ומאז שהוא היה כאן, לפני יומיים, אז יוצא לנו לדבר. כשהוא היה כאן אז היה לי מבלבל נורא. הוא נתן לי נשיקה. אמר לי שאני נראית טוב. ראיתי שיש געגוע. אח"כ ליוויתי אותו לאוטו שלו. התחבקנו. הוא שוב נתן לי נשיקונת על השפתיים. כנראה, שלמרות מה שהוא אמר עדין יש לו רגשות. מה אתה חושב? אז מבולבל לי נורא כרגע. מחזיר אותי קצת אחורה. מצטערת שאין לזה עתיד. מקווה שפתאום הוא יתקשר והוא יגיד שהוא מוכן לתת לזה סיכוי. אבל אין סיכוי שזה יקרה. וזה גם בסדר מצידי, אבל עצוב. והגשם רק מזכיר לי כמה שהייתי רוצה אותו איתי מתחת לשמיכה. והוא לא שם. והוא רחוק. וגם הוא היה רוצה את זה, אבל, שוב, זה לא יקרה. אז אני אאזור שוב את הכוות להמשיך הלאה לגמרי. ונראה מה יהיה בפעם באה שהוא יהיה כאן...... טוב, אלוהים גדול! סיון

rubber duck

New member
סיווני ../images/Emo13.gif

האהבה שלי תבוא - אולי זו זו ואלי זו לא זו כנ"ל לגבייך לפי תחושתי בן הזוג הקודם אוהב אותך אבל שניכם מבינים שיש דברים שלא מאפשרים הכל חושב שתלכי קדימה אבל בהחלט חשוב שתזכרי שהוא היה טוב אלייך הוא לא פגע בך ולא ניסה לגרום לך סבל פשוט יש דברים שלא תמיד הולכים ומעבר לכך היי בטחחה שאהבתך תגיע ותגיע עם כל הלב
שרון

למעלה