הי חבר´ה!

גילמון

New member
הי חבר´ה!

שלום!חיפשתי באינטרנט (סליחה,האם כתבתי "חיפשתי"?התכוונתי "בדקתי בכל עמוד שקשור לדיג´ימון באינטרנט) ומצאתי את הדברים הכי חמים-דיג´ימון זה משחק קלפים אמיתי ותרגמתי את החוקים שלו לעברית! דרך אגב,כולכם עדיין מוזמנים לבקר באתר שלי.

Snake Bandage

New member
זה לא חדשות כל כך חמות... ../images/Emo4.gif

משחק הקלפים היה קיים עוד לפני שסדרת הטלוויזיה התחילה, או קצת אחרי שהיא התחילה, וזה היה ב-1999. עד היום יוצאים כל חודשיים בערך קלפים חדשים, ולרוב הדיג´ימונים הקיימים יש קלף, או שניים, או אפילו שישה ויותר.

יאקומו

New member
אמ...

את יודעת אם אפשר לקנות אותם בחנויות כל-בו רגילות? (יש חנות שאני ממש אוהבת, כל-בו, ויש בה הכל, אני מקווה שיש בה גם את זה...)

Nifredil

New member
קלפים

1. לפני בערך שנתיים ראיתי קלפי משחק של דיגימון (בקניון עזריאלי). 2. וחוץ מזה, לפני שנתיים גם היו קלפים (של אספנות או משהוא כזה) של דיגימון, שבכל קלף היה דיגימון, וכתוב על הדיגימון, על המתקפות שלו וכו´. [ויש לי 12 קלפים כאלה] 3. הייתי בכרתים והיה שם מדבקות דיגימון בגודל של קלפים (שבאות ביחד עם שני מסטיקים טעימים) - בכל מדבקה ציור של ילד\דיגימון\דיגימון רע.
בכלל לא קיבלתי דיגימונים רעים אבל החלפתי עם אחותי את דווימון.
לא קיבלתי את מאט.

tady

New member
אלה כל הדיוות ????

נחש דרקון קוף נמר תרנגול עכבר שור כבשה סוס כלב ארנב וחזיר אם יש לי טעות תקנו אותי

DigiCat

New member
קצת מוזר שהדיוות הם גם המזלות

הסיניים והיפנים...נכון?

Rocketshipper

New member
רק הסיניים..

סאב: אני זוכרת ששאלתי פה אם המזלות הם המזלות הסיניים, אז..... שאלתי את זה בלי שראיתי את הפרק שבו מסבירים את זה כי הייתי באילת ^^; לי: גאונה!! ^^ *מחבקת את סאב* לא. אין לי פיצול אישיות כמו כל החולות למיניהן פה. ואין לי קן ודייויס בארון. (למרות שאני נורא, נורא רוצה), פשוט, סאב (pokegirl ללא מבינים) פה, אצלי, לידי. ^____________^

Goggle Girl

New member
מה רע בפיצולי אישיות?! ><

יולי: שאני אבין, את כבר לא אוהבת אותנו יותר? איזי: אחרי שתיקנתי לה את המחשב! ג´ו: תמיד מזניחים אותנו. מימי: זה ממש לא הוגן! כאילו, היה נחמד לפיצוליך והם יהיו נחמדים אליך! אז, לי,
לך!

יאקומו

New member
כל מי...

שיש לו את השיר של קאלומון על הכדור הורוד (השיר הארוך הזה...), אני מתחננת שיכתוב לי אותו בהודעה... בבקשה! ואם אתם נזכרים בעוד להיטים, חוץ מ"קאלומון מון מון הוא דיג´ימון מון מון..."

Digi Lista

New member
הינה השירים שהופיעו עד עכשיו...

חוץ מהשיר הקצרצר של סוזי אתמול...ותודה למאיה בר שלום שנתנה לנו את המילים של השיר של קאלומון שלא הצלחתי לרשום...(והן הפכו למוטו שלי...) קודם ההמנון הלאומי: שזיף מיובש כמו צימוק בדבש שוחה לי באמבטיה שוחה לי באמבטיה אני מטורף אתה גם שר מהאף! אחר כך הדקלום של קאלומון ליאומון גיבור, ליאומון גיבור,הדיווה לא הצליחה, פרצוף עכבר הוא אפס! ועכשיו השיר היפה מכולם. היה לי יום ממש נורא, אבל עכשיו זה השתנה, הדיג´ימונים היו רעים בזה אני לא מגזים לא אוהב אותם זה ברור, יש לי חבר ורוד כדור. רץ לי ככה, רץ ושר, אני כל כך מאושר. (קולות) קשקוש שמח איזה יופי, חבל שאין לי סוכריית טופי. עוגייה או עוגה נעשה כאן חגיגה. אבל מי צריך ממתק יש לי צעצוע, כדור נחמד, איזה שעשוע (צוחק). אני מאושר שמעו ת´קטע אני לא חושב בכלל על דיאטה./ איזה אור יפה. ואחרון השיר שמסביר לנו מיהו קאלומון. קלומון מון מון הוא דיג´ימון מון מון ולא לימון אני רוצה שיר לאימפמון!(ואני רוצה לאמץ אותו!)

LILO digital

New member
בבקשה, סטטוש

בשבילך... שיר לאימפמון איזה כיף להשתולל בבני אדם להתעלל. באדא-בום! באדא-בום! איזה דיג´ימון סתום, הוא ראש כרוב, ראש בטטה והמאמן שלו סתם חארטה מתחנפים לבני אדם סתם אידיוטים הם כולם. רק אני חתיך, חופשי, מי פה יתעסק איתי?? לא עובד לאף אחד לא סתם חתלתול נחמד! לא יכול איתם עוד, כי הם גורמים לי להקיא!! למה? למה? כי- כי- הם- גורמים- לי- להיקא!!!

Digi Lista

New member
וואו...

אבל זה לא נשמע כמו אהובי!(לדעתי... האהבה מטשטשת את המחשבה הצלולה...), אם כבר משהו שיש בו את המילה להקיא אז "אתם גורמים לי לרצות להקיא ושוב להקיא ושוב להקיא!", אבל קרפדה צלויה בשזיפים רקובים דיי התאמצת הפעם ואני מודה שנהניתי למרות הכול...העיקר הכוונה. (כול המוצא מקום בו אפשר לאמץ אימפמון שיפנה אליי בדחיפות!)

למעלה