הי, זוכרות אותי?

NEMI22

New member
הי, זוכרות אותי?

נכון שאני לא פעילה בפורום, זה בגלל שאני גולשת בנייד שלי וזה קשה )הוא שולח לפעמים כמה פעמים את אותה הודעה...( אז התייאשתי. אבל אני נכנסת לפורום וקוראת את ההודעות והסיפורים היפים שלכן. דרך אגב, קראתי שאורלנדו יהיה גיימס בונד הצעיר, שמעתן על זה?

מיטץ

New member
היייי, ברוכה השבה?!!!!!!!../images/Emo140.gif../images/Emo9.gif

האמת אני לא זוכרת חחח
אבל בפעם הבאה אם את יכולה תנצלש"י

kittycatbone

New member
ברוכה השבה!../images/Emo24.gif

לא שאני בטוחה שזה "השבה" אבל חפיף. ככה כולם עשו..
וכן, לא זוכרת מי, שמה קישור של כתבה בMSN על שאורלנדו יהיה ג'יימס בונד הצעיר! זה ממש מגניב באמת
ויאפ, אני זוכרת אותך.

T u r n e r 1

New member
ברוכה השבה../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif

אני זוכרת אותך...

מיטל101

New member
נצל"ש-כתבה על אורלנדו

זה אומנם סתם משו אבל זה כתבה על אורלנדו ועל כמה שהוא מאמי... כאן

Galadriel 3000

New member
יווו איזה מאמי!

מה סתם משהו? זה חשוב מאוד- א. זה אומר שאורלנדו חמוד
ב. זה אומר לנו שהוא אימץ שני כלבים. ג. זה אומר לנו את השמות שלהם. חח ולכן גם אני ראויה לתואר "חמודה" כי גם לי יש שני כלבים
(גאווה) אחת מהרחוב (הייתה נורא מסכנה) ואחת מצער בעלי חיים (הייתה נורא מסכנה)

kittycatbone

New member
חיחי, ואת באמת

חמודה!!
ובאמת לאמץ חיה מצער בעלי חיים או כל עמותה כזאת זה ממש ממש ממש טוב וחשוב
אני בכלל לא רואה את הרעיון בלקנות חתול או כלב מחנות כשאפשר לאמץ בקלות מהרחוב (וזה לא אומר שהם פחות חמודים או משהו כזה) בחינם או בהרבה יותר זול בצער בעלי חיים (זה הרי עדין עולה כסף רייט?
אף פעם לא יצא לי..
)...

Galadriel 3000

New member
../images/Emo9.gif איזה כיף לי,

מתחנפים אליי... וכן, אני לא זוכרת כמה עולה כלב זכר, אבל כשאימצתי את טריקסי בצער בעלי חיים ברחובות, היא עלתה לי 400 ש"ח, פלוס שלוש מאות שח כי הם מביאים לך גם שמפו, ואמפולות נגד פרעושים (הווטרינר האדיוט הביא לי בשביל חתולים אבל זה כבר סיפור אחר...) קולר נגד קרציות, שק 3 קילו של אוכל, קולר ורצועה. כלומר 400+301, כלומר 701. אבל שמועות אומרות שבתנו לחיות לחיות הרבה יותר זול. אף פעם לא יצא לי לבדוק... אבל זה עדיין יותר זול מלקנות בחנות באלפי שקלים (שמועות אומרות שמתייחסים אליהם שם כמו אל זבל, אבל אנ'לאדת...) למרות שאם את רוצה כלב הרבעה גזעי אז צריך ללכת לחנות. או לקנות ממגדל... אוקיי סיימתי לבלבל את השכל. צל"ש למי שקראה עד כאן!

מיטץ

New member
חחחחחח... ../images/Emo3.gif

נראה לי אני פותחת עסק אימוץ חתולים מהבית שלי ,אח שלי מוצא כל הזמן חתולים מגדל אותם והשכנה שלי מוצאת להם בית
חחח ועכשיו השכנה הקימה עמותה לבעלי חיים ואח שלי אחראי שמה למשהו... גם הוא והיא הולכים ומחלקים אוכל לחתולי רחוב.... (הילד כולה עולה לכיתה ה' חחחח )אז כל הסיפור הזה היה בשביל להגיד שיש לי יש לי חתול חדש מזההההההה חמוד, אין לו שם עדיין
וסתם היה בא לי לשתף

kittycatbone

New member
תתחדשייייייי!!!!../images/Emo9.gif

יאא מגניב!! אני אוהבת גורים..
לא שכמובן חתולים בוגרים בכל הגילאים חמודייייייים!!
(גרר חתולה שלי הייתה היום אקסטרא חמודה אפילו!
רק שהיא דרכה לי על קציצה צמחונית.. החוצפנית
)

Galadriel 3000

New member
מעניין גם למה

הם קראו לכלב השחור סידי... (טוב נו, סידי לא אומר אותו דבר גם באנגלית... אבל בכל זאת!) ומעניין מי זו אסה (או זה!) יכול להיות שזו הכלבלבה (או הכלבלב) הלבנבנה (או הלבנבן) והחמודה (או החמוד) שבתמונה ההיא... נו... (שמישהו ישים אותה בקשה... אתם יודעים למה אני מתכוונת, נכון?)

karin byrne

New member
ברוכה השבה..!../images/Emo24.gif

ת'אמת אני לא זוכרת אותך...
...חחחחחח...אמממ כן ידענו או לפחות אני ידעתי שהוא יהיה בונד הצעיר....למען האמת,אני הראשונה שהודעתי את זה פה...

היי../images/Emo70.gif../images/Emo46.gif../images/Emo180.gif../images/Emo42.gif

הראל שלי. ורק שלי
את לא מתכוונת לגנוב לי אותו, נכון
מזהירה מראש - אני יודעת קראטה
חחח סתם תהני בובע. אבל תזכרי - הראל של זהר. אווווווווו מדברים על הראל - אתמול הוא הרי היה ב"איפה אתה חי?!". והייתי בצילומים
היה כזה מדהיםםםםםם. כל הזמן שרנו לו היום יום הולדת [הממ היה לו יומולדת 23 אתמול] ונופפנו בבלונים והוא עשה לנו שלוםםםםם. ואז כשנגמרו הצילומים הם יצאו אלינו [הוא לא
אבל הוא עשה לי שלום
] והראל מויאל חמוד נורא
הממ ואפילו הבאתי להראל [סקעת
] מכתב הערצה לוהט
*אה, כן, הצבעתי לו
*

33emily33

New member
הכי טוב זה לירון לב../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

חוצפה שהוא לא זכה וזה רק בגלל שאת חצי הגמר הקודם היה את אבתי המכוערת ומלא ראו עובדה בעדי בחרות פחות מהראל מואיל ובקיצור לירון לב שולט!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

yaaronet bloom

New member
../images/Emo85.gifנצל"ש בנות כנסו לצ'אט

פליז........ אפשר גם ככה לקבוע באיזה שעה יהיה המפגש....

yaaronet bloom

New member
מק../images/Emo78.gif כדי שכולן יראו!!!!

איפה אתן!?!??!?!?!? מה אתן עושות בשעות כאילו????? ואיפה יסמין.?!?!??!

למעלה