הי זה רפיק

• פותח הנושא ytv2
  • פורסם בתאריך

ytv2

New member
הי זה רפיק

מנינים אנשים? עברתי כאן על הרבה הודעות, נראה סבבא לגמרי - הרבה אנשים חמודים שרואים ומתווכחים על כל פיפס בתוכנית שלנו. סחתיין. חוץ מזה אני נמצא הרבה בפורומים שלי באתר טנטרה יש שם חמישה פורומים, בנושאים שונים של רוחניות. אפשר להשאיר לי שם הודעות או שאלות, בכיף. סלאמת!

מיכלולה כפרה עליך...

גם אם את מאמינה וגם אם לא תזרמי למה אנחנו לא יודעים מי את ואת לא יודעת מי אנחנו חפיף אם זה הוא או לא אבל חפיףףףףףף תזרמי עם ההדיבורים והציחקוקים וזהו

w a l l a

New member
אהלן אהלן...

רק שתדע שאני מת על התשובות שלך בתוכנית. גם לליאון יש תשובות טובות ואריק הוא יותר מצחיק אבל לך יש תשובות עם עומק ומאוד מנומקות...

w a l l a

New member
גיליתי שזה לא רפיק וזה בדוק!!!

מי שכתב את זה קוראים לו או לה חן וזה בדוק ואני גם אגיד לכם יותר מאוחר למה, ואם אני טועה, אז ש"רפיק" יסביר מי זה ה"חן" הזה... "רפיק" כבר ידע על מה אני מדבר...

bercko21

New member
יכול להיות שזה דווקא כן הוא,

בכרטיס האישי מופיע הE-Mail של אחד HEN, אבל ההמשך הוא synergy.com סינרג´יה, זו חברת ההפקות של התוכנית, ככה שאי-מייל הזה הוא של מיהשהו בחברת ההפקות של Y בלילה. אולי רפיק פשוט השתמש באי-מייל של אחד מההפקה כדי להרשם לתפוז? אם היה לו hotmail או משהו, אז באמת קשה להאמין שזה רפיק, כי כל אחד יכול לפתוח חשבון ב hotmail, אבל חשבון בsynergy.com רק מנהל הרשת שלהם יכול לפתוח. לכן, הנה הסבר פשוט למה 99.99999% זה רפיק באמת. והערה למנחים, שלא תדאגו שלא מאמינים לכם כשזה באמת אתם, סך הכל זה אינטרנט, ודווקא טוב שמנסים לאמת שזה באמת אתם, ולא בולעים מילים של כל אחד (אתם לא הייתם רוצים שמישהו יכנס בשמכם ויתחיל לזרוק שטויות, נכון?).

bercko21

New member
מה יש לך? למה להיות קשה?

אוקיי, אז רפיק פתח חשבון תוך כדי שימוש באי-מייל של חן, כתב הודעה מהמחב של חן והלך. מר חן המשיך לגלוש בתפוז, מצא משהו מעניין בפורום ג´אז, ושאל שם שאלה עם אותו, כי הוא לא רגיל לגלוש בתפוז, והוא לא מכיר פה את כל המערכת של היוזרים. או שאו שסתם לא שם לב שהמחשב היה מחובר בניק שרפיק כתב איתו, ולראיה, שיש שם רק הודעה אחת בשם של חן, ויכול להיות שאח"כ הוא שם לב שהוא כותב בניק לא שלו. אקיצר אתה מדבר סתם שטויות, קח את הדברים באיזי, ותהנה מהפורום, בלי כל הזמן לשאול שאלות קשות.

חן די עם השטויות...

זה ממש לא רפיק... תסתכלו בפרטים האישיים ותראו שכתובה שם הודעה ש"רפיק" כתב לפורום אחר והוא אומר שקוראים לו (או לה) חן...

היי רפיק.. אני מעריץ אותך

שמע.. אימי הייתה לא מזמן באחת הסדנאות שלך לטנטרה... בערב יום רביעי נראה לי... או חמישי.. אחד היום.. קיצוץ היא סיפרה לי שהיא הצליחה להפחיד אותך עם המבט העויין שלה... תאמין לי אחרי שאתה תיראה את המבט הזה כל יום זה כבר יהפוך להיות מצחיק... מת על התוכנית שלכם ובמיוחד עליך... (אני מרגיש קצת כמו סטאן מהשיר של אמינאם... אבל אני לא..)

למעלה