הי זה אמנם בכלל לא המקום שלי
ובכל זאת אני כאן.. וסליחה שאני פותחת הודעה חדשה.. הגעתי לכאן במקרה וקראתי קצת.. ואני רוצה לחזק אתכן
על ההתמודדות שלכן.. אמנם המידע שיש ברשותי על המחלה שלכן מועט.. אבל אני יודעת מעצמי מה זה להתמודד עם מחלה גנטית.. ועם שונות חיצונית.. ואולי בעצם אני כותבת כאן, כדי להגיד, שאני מקנאה בכן, שיש לכן את הקבוצת תמיכה הזו.. אני בשנות השלושים לחיי.. הבעיה שלי אורתופדית ונדירה (וגם גנטית). עברתי שני ניתוחים בחיי ומאז האחרון (בחטיבת הביינים) אני לא בטיפול רפואי במחלה שלי (לא יודעת אפילו איך לקרוא לזה..) (זה לא מפריע לי פיזית או מגביל אותי בפעילות כלשהי). אבל זה נמצא איתי.. שעה שעה.. אף פעם לא דיברתי על המחלה הזו, על ההשלכות שלה, על הדימוי גוף שלי.. אפילו לא עם עצמי.. ועכשיו התחלתי טיפול פסיכולוגי ובין השאר החלטתי לדבר גם על כל ההשלכות האלה.. ועכשיו, אני מוצאת את עצמי כל כך לבד.. מחפשת מישהו ש"חולה" גם הוא, מישהו שיבין על מה שאני מדברת, מישהו שאני אבין ממנו, אזדהה, אשתף.. ואין... אני כל כך לבד בהתמודדות הזו.. המטפלת שלי מדהימה ברגישות שלי ובניסיון שלה, אבל זה לא אותו דבר.. זה לא מספיק.. ולכן, אני שמחה עבורכן יש לכן את המקום הזה..ולכן כותבת.. הלוואי והיה לי גם מקום כזה..
שמרו על עצמכן.. תודה שאפשרתן לי את המקום הזה, וסליחה שהתפרצתי ככה...
ובכל זאת אני כאן.. וסליחה שאני פותחת הודעה חדשה.. הגעתי לכאן במקרה וקראתי קצת.. ואני רוצה לחזק אתכן