הי זה אחרי ניתוח ואני דתיה ...

dkey

New member
ברכות ובהצלחה

יצא נהדר אבל באמת לא משנה מה אני או אחר חושבים אלא שאת מרוצה מאושרת ואוהבת את עצמך יותר.

מצטער ש...

צר לי שאני נשמע כמו מניאק אבל אני באמת לא מבין איך אדם משנה פרט משמעותי בגופו.. בכל אופן הרבה הצלחה ושתמיד תאהבי את עצמך

dkey

New member
אולי כדאי שתקרא קצת

כי להיות הומו או לסבית זה פקניק לעומת להיות תקוע בגוף הלא נכון אותו אתה שונא כל כך.

יודיX3

New member
נצל"ש יחס הגייז לטנסג'נדרז

שמעתי משהו חכם שיו"ר הבית הפתוח אמר (שכחתי את שמו). ודבריו שינו גם משהו בגישה שלי. הוא אמר שיש נטייה לסקטורים חזקים באוכלוסייה לדרוך על החלשים כלומר על מי שנמצא בעמדת מוצא נחותה יותר- כאלה שקל לשים אותם ללעג ולקלס. זה עוד יותר בולט במגזרים שהם ממילא נרדפים כמו הגייז. זה עצוב אבל דווקא מתוך הקהילה ההומו לסבית נשמעים הרבה פעמים חוסר סובלנות כלפי הטרנסג'נדרז. דווקא אנחנו, למודי המתקפות חסרות הסובלנות מכל הכיוונים, צריכים ללמוד מהמשפט החכם שמה ששנוי עליך אל תעשה לחברך ונעצור את מעגל השנאה וחוסר הסובלנות- לפחות מבחינתנו כלפי כל אחד! (מלבד אלה המטיפים ומסיתים נגדנו).

dkey

New member
הם ממש הגיבורים האמיתיים בעיני

היום אולי במידה מעטה אבל עד לפני מספר שנים ללכת עם הרצון להיות את עד הסוף פרושו היה יכולת להתפרנס רק מזנות ורבות אף התמכרו לסמים. דנה בודאי שינתה המון וגם נורה גרינברג שהביאה המון סמכותיות והראתה שאין מניעה להגיע ולהחזיק בעמדה בכירה בחברת היי טק מובילה. הרי גם כאן אין שום הבדל. ואנקדוטה מעניינת. יש לי ידיד שסיפר לי פעם שגילה גולדשטיין היתה מכסה בזמנו את הגרעונות של האגודה. לזה היא היתה טובה אבל אחר כך אנשים מהאקדמיה כמו קמה ואבן חשבו שלא ראוי להעניק למי שעבדה בזנות את אות יקירת הקהילה וכמדומני אף החזירו את כרטיס החבר שלהם במחאה. אני חושב שהם פשוט לא הבינו את הטרגדיה.

gentle giant

New member
נדמה לי שגם כיום יש טרנסיות צעירות

שמגלות את זה בגיל צעיר - יש להן בעייה בארץ למצוא את עצמן בעבודה ובכלל לבנות חיים חדשים. יש עדיין טרנסיות צעירות רבות זונות. זה שונה, אם אדם הקים לעצמו חיים, משפחה או עבודה, ואז קרה השינוי הגדול וההתייחסות לטראניות הפנימית.

dkey

New member
טעות בלינק

הגעתי לאתר מפורום גאווה בנענע אך בנענע הם מעבירים לקישור ומשאירים את הפורום כנקודת המוצא (אם לא הבנתם מה אני מקשקש - לא נורא
)

הצדק איתך

חשבתי שאנשים כה אמיצים כבר מחוסנים מפני תגובות וניתן לברר דרכם כברגיל אך מסתבר שטעיתי.

mohini

New member
ברוכה הבאה ומזל טוב ממש ממש מזל טוב

אני כל כך מאושרת בשבילך וכל כך שמחה אני חושבת שצעדת צעד כל כך חשוב הן כאישה הן כדתיה אני כל כך מאושרת(ומקנאת בך על האומץ שלך) נותר לי לברך אותך בברוך שעשאך אישה(ציטוט מאורלנדו של ווירגיניה וולף) ותהני מכל רגע ותחווי כל רגע מחדש וואיי זה כמו להוולד מחדש בטח אז שיהיה לך ממש בהצלחה ותחלקי חוויות עם כל הפורום(ובפרטי אם בא לך) ושתדעי שאת חלוצה ואני ממש מעריצה אותך:)

למעלה