הי זאת שוב אני

מנגה

New member
הי זאת שוב אני

אני לא כל כך יודעת איך להקפיץ הודעות ישנות אז עשיתי חדשה אני מחפשת דמותגים לפרוייקט שלי בלימודים ואני אשמח לרעיונות, זה מה שמצאתי לבנתיים

פילסברי , מישלן ,תנובי , הצפרדע

של באדוויזר ,התינוק של במבה והשניים מביסלי , תקע ושקע ויש עו אני מניח

מנגה

New member
יש אותם, תסתכלו בקבצים שצירפתי

אבל תנובי זה אחלה וגם מישלן וגם מצאתי את הגמל של כאמל ואני רוצה עוד

blimp

New member
מקווה שיעזור

משהו שנתקלתי בו פעם במהלך שיטוטי חסרי התכלית באינטרנט

מנגה

New member
מכירה

לקחתי משם המון (כאילו רק את המוכרים) אבל זה רק דמותגים ישראלים ואין שם הכל

chikoshay

New member
זה לא צ'סטר!!!

זה טייגר של צ'יריוס... אני מדבר על צ'סטר של צ'יטוס... רק עכשיו הבנתי כמה הם דומים

la DVD

New member
לא כל חיה בלוגו זה דמותג

דמותג זאת דמות עם חיים ואופי שמדברת ומספרת סיפור ומשתמשים בה באופן פעיל בקמפיינים. הפרפר של MSN הוא לא דמותג. גם לא הסמיילי של זהב, הפרה של קוטג', אל גאוצ'ו, השף הלבן, השוקולדים. כולם חלק מהמיתוג אבל הם לא דמותג. בנוסף פרזנטור הוא לא דמותג. זאב רווח, ג. יפית הם לא דמותגים, ולדעתי אפילו השמנה מיופלה.

מנגה

New member
הם מתאימים

כי אני רוצה להוציא רפרנסים של מותגים ולהכניס אותם לעולם של אליס ( אליס בארץ הפרסומות או המותגים אני עוד לא יודעת)

לא מאמין שתצליחי.

יש שם המון דמויות, חלקן לוזריות, חלקן מוטרפות ברמות הגבוהות, חלקן טיפשות מאוד. אולי צ'סטר צ'טה וקרלו יוכלו להכנס לדמות החתול צ'שר, והארנב של אינרג'ייזר לארנב המאחר ולמסיבת התה(עכשיו מאיפה תביאי נמנמן וכובען?) יש גם דמויות שמשתנות במהלך הסיפור. אני מאמין ששאר הדמויות תהיינה מאולצות ברמה שתאלצי להסביר את השייכות של הדמות מהמותג לדמות מהספרים או לשנות אותן באופן מהותי. אגב, את מתכוונת ללכת גם על "מבעד למראה" או שתסתפקי בספר הראשון?

מנגה

New member
טוב יש לי כבר כמה

תקע ושקע- טירלי דים וטירלי דם המפטי דמפטי- ביצה של קינדר אקטימל- תרופה שתי אותי מלכת הלבבות- ג יפית קרלו- החתול על העץ היא נכנסת לתוך הטלויזיה כמו שהיא נכנסה דרך המראה אחרי הארנב הלבן של דורסל נראה לי מודי בר און יכול להיות הזחל על הפטריה- מתאים לו, ואפשר לעשות מסיבת תה עם עוגות עלית אולי או עם היצור של אצבעות עמק הוא נראה מטורף קצת יש את הקטע של הדודו שרוקד על האי אולי זה יהיה התוכי של בזק וחוצמיזה מוכרחים לעשות קטעים בין לבין כי אני לא רוצה שזה יהיה בול כמו הסיפור וצריך שיהיו אמירות וכל זה

למעלה