הי....זאת ממליגה...........

הי....זאת ממליגה...........

חבר´ה.. אני כאן בבני יהודה אי שם במקום מדהים מלא טבע יושבת במשרד של ענתי ומתמוגגת גם מהמקום וגם מהמפגש איתה.... חוויות בהמשך.... חובה על כולכם לבקר כאן... יום דבש ממליגה.

רסיסים יקירתנו

ממליגה עובדת מאוד קשה עכשיו כשהיא תגיע להפסקת קפה אצלי היא תכנס ותענה לך עכשיו אני רצה לקנות בורקסים טריים וקרואסונים מהמאפיה כדי לפנק אותם אז ביי בנתיים ענת

אל תאביסי אותה יותר מדי !!!

או שהיא מהבנות המעצבנות האלה שלא מספיק שהן יפות כל כך הן יכולות גם לאכול כמה שהן רוצות ולא יעלו גרם?

דיאבלו

New member
היי בוקר טוב לכן

מה שלומכן הבוקר הזה??? אצלינו שמש אביבית מחייכת מבעד לענני הצמר גפן וממש היה כיף לקום הבוקר בוקר צח די.

אני עייפה ונורא....

למה? מיקה... אומר לך משהו? עד שהבת שלי גדלה ונגמרו לי הלילות הלבנים באה לי הגורה המתוקה הזו והטריפה לי את הדעת כל הלילה.

דיאבלו

New member
ככה זה לפחות לעוד לילה או שתיים

בד´כ לוקח להם שנים או שלושה לילות להפסיק להתגעגע למאמא של´הם אחכ´ הם פשוט מפרשים את הגעגוע באמצעות קריעת חזיות, אכילת נעליים וילונות, רקיעת שקיות זבל,ספרים מחברות, דיסקים (כן כן דיסקים!!!), ספות, כריות,גרביים ושוב נעליים. אני עברתי שבעה מדורי גהנום כולל לקנות לידידה שלי 2 חזיות חדשות תמורת הקרועות (600 ש´ח!!!) וזה נמשך רק שנה אל תדאגי. די<ברגע של אופטמיות>

magic10

New member
מה ישנת לבד

דיאבלו עם מי ישנתה היום מוזר לשמוע אותך ללא תיאור סוער

magic10

New member
מה ישנת לבד

דיאבלו עם מי ישנתה היום מוזר לשמוע אותך ללא תיאור סוער

דיאבלו

New member
בגלל זה קמתי מהמיטה

רעננן פחחחחחחחחחחחחחחחח מה קרה??? גם לי מותר לפעמים לנצל את זכות האלכסון במיטה שלי!!! די.

להשכלתך הכללית אדון תבור

בני יהודה הוא ישוב מקסים טובל בירק אי שם בארץ היין והמים עד כאן 60 שניות על הרחבת השכלה בגאוגרפיה.

תבור.

New member
וואלה ?? מכיר

סתםםםם התבדחות עם ממליגה מכיר את בני יהודה ובכלל ביקרתי הרבה באיזור כולל גבעת יואב , נאות גולן (אח של חבר שלי מהמיסדים) ואפילו קיבוץ אפיק. תבור מראה שהשכלתו הגיאוגרפית - ציון כמעט טוב ... תעשו חיים

מי האיש מנאות גולן ?

עושים חיים הקטנה לא אוכלת כמעט והגדולה אוכלת בשביל שתיהן

למעלה