הי ובי....

הי ובי....../images/Emo160.gif

שלום לכולם.... הלילה אני טסה לגרמניה, ולמי שעוקב- בין חזרתי לגרמניה לנסיעתי לשוודיה, אגיח לסדנא חד פעמית בסהרה סיטי. ההרשמה שם ואשמח לראות פנים חדשות ומוכרות... הזדמנות לראותכם לפני סדנאות הקיץ, שיהיו מועטות השנה מפאת נסיעות... פרטים אודות הסדנאות והאירועים תמיד אפשר למצוא ב"מה חדש" באתר שלי. מקווה שעם חזרתי מההופעות שם אעלה את הקליפ מפסטיבל אילת, שיהיו זכרונות... להתראות אורית

slov

New member
המשיכי בהפצת האושר ברחבי העולם!

מאחלת לך שתיסעי בשלום ותחזרי בשלום ובין לבין, תגרמי אושר, ותלמדי את הריקוד המופלא הזה, בדרכך המיוחדת לנשים מכל קצוות התבל. וכמו שבארץ לומדים ממך רבות, כך יתעשרו ממך בחו"ל.

enbalush

New member
אתר מדהים

קליפים מקסימים, את רוקדת ממש נהדר והתלבושות...מהממות אחת אחת!!! מאיפה כל המגוון הזה??? תהני לך בגרמניה ותחממי אותם קצת!

nagwa

New member
באיחור מביך, אני מאמינה, ראיתי את

הקליפים מרוסיה. שני קליפים מדהימים שכל אחד מהם מראה סגנון אחר לגמרי. האחד, מאוד טיזרי וקופצני, עם הרבה משחק של אורית עם הקהל. והשני, דרמטי, כמעט עצוב ובו אורית רוקדת כמעט לעצמה.. מאוד רך ונשי, על אף שגם בריקוד הראשון לא חסרה נשיות. איך אומרים? אלף פנים יש לה לנשיות... אני תמיד מרגישה נבוכה להגיד על מישהו שהוא "השתפר", משל קודם היה לא טוב. אבל זה בדיוק מה שאני רוצה לומר על הקליפים האלה.. גיליתי שם המון דברים שלא היו שם קודם, אורית כל הזמן מפתחת ומתפתחת. תענוג לעיניים!!

למעלה