הי, הצעתי את זה בפורום המקורי

La Gamba

New member
הי, הצעתי את זה בפורום המקורי

של רומח הדרקון וזה יצא די טוב: חידון הפורום, כל יום (או כמעט כל יום) משתתף מפרסם חידה ועד שלא עונים עליה, אי אפשר לפרסם אחת חדשה. אני אתחיל בהודעה הבאה

La Gamba

New member
חידון הפורום 1

כמה גזעי אלפים יש ברומח הדרקון? איך קוראים להם?

SaberTooth

New member
תשובה:

בקרין יש חמישה תת-גזעים של האלפים, הנה שמותיהם: -סילבנסטי -קגונסטי (אלפי הפרא) -קלינסטי -דימרנסטי -דרגונסטי ועכשיו לשאלתי: מהו שמה המלא של לאורנה (מופיע לראשונה בספר "דרקונים של ליל חורף" בחלק השני)

La Gamba

New member
תשובה לחידון הפורם מס´ 2

אוקי, לכל שאלה מגיעה כותרת משלה אבל אני אוותר לך. לאוראלאנתאלאסה קאנאן (בהנחה שאתה מדבר על שמה האלפי ולא האנושי)

La Gamba

New member
חידון הפורום 3

מאיזה בית בסילבנסטי הגיע דאלאמר?

strahd

New member
strahd ressurection

דאלאמאר הגיע מבית המשרתים או באנגלית House Servitor של הלורד ראלאן מסילבנסטי. הייתם מאמינים, דאלאמאר היה משרת שלמד בהסתר כישוף. טוב, בשביל זה צריך לקרוא את הספר "דאלאמאר האפל", ספר די משעמם, שאני לא ממליץ עליו במיוחד. למי שלא מכיר אותי, הייתי אחד משותפיו של לה גמבה בפורום המקורי של רומח הדרקון ושם הכרזתי על פרישתי מכיוון שהייתי עסוק ביותר והפורום זז בקצב של שממית משועממת ביום חמסין בסולאס. אך עתה, כשאני רואה שהדברים זזים, אני בכיף חוזר ואציב חידונים פה!!! קדימה חבר´ה ברעל!!

strahd

New member
Strahd Ressurection

ובכן, לה גמבה, לא חשבת שאני אוכל לעמוד בפיתוי אה? התשובה היא בית המשרתים, או כפי שנקרא באנגלית House Servitor. מי שרוצה לדעת עוד יצטרך לקרוא את הספר "דאלאמאר האפל", ספר שאני לא ממליץ עליו במיוחד.

strahd

New member
חידון הפורום מספר 4

מצטער על ההקפצה, פשוט הפורום נתקע, ולא ראיתי שיש כבר את ההודעה. ושוב, סליחה. והנה השאלה היומית: מה הכינוי של הבת הנערצת של פאלאדין בשפה העתיקה?

La Gamba

New member
לפי דעתי לא, מהסיבות הבאות:

1) ניתן צ´אנס לבדוק אם יש מומחים נוספים פה. 2) אני רותצה לדעת מה התשובה.

strahd

New member
אין כזה דבר...

שאלות לא אפשריות, אני פשוט נותן שאלות מהספרים שאני קורא. אני מאמין שכל קורא של רומח הדרקון נתקל פעם או פעמיים בתשובות במהלך הספרים. ואני זוכר את השאלות המופרעות שלך מהפורום הקודם. אתה חושב שכדאי להגביל את הידע של השאלות. כלומר, בלי לדסקס על מלחמת הנשמות, רק על ששת המפגשים, לא להזכיר את קאז המינוטאור, כי זה לא תורגם לעברית או שנראה באמת מי אוהב את רומח הדרקון ללא שום קשר לספרים שקרה ומוכן אפילו להמר על תשובה?

La Gamba

New member
אני הפסקתי עם אלו מזמן.

ולפי דעתי ישנם מקומות לשאלות מספרים לא מתורגמים, אבל רק אלו שנכתבו ע"י הצמד המקורי. אבל תזכור סטרהאד, אני יכול להביא שאלות מטורפות מספרים מתורגמים דוגמת אסופת המפלצות.

La Gamba

New member
ודרך אגב, יש הגבלת זמן סטרהאד.

יש לנו יום אחד לפתור, ואז אתה אומר.

strahd

New member
תשובה ושאלה חדשה

התשובה היא: אפיסה. מי שמעוניין לדעת שיקרא את "נבחר האלים" הספר החדש של רומח הדרקון. אם תרצו אפרסם עליו ביקורת, כמו כן ניתן לקרוא אותה באתר רומח הדרקון העולמי. ועכשיו לשאלה החדשה, יותר קלה: היכן בסופו של דבר מצאה החבורה את מקבת כאראס?

Ophel McNeil

New member
בפאקס טארס (אם ככה כותבים את זה...)

אצל קטב מרירי (תרגום מפחיד....). שאלות על רשומות הן האהובות עליי!! אוקי.... האמממ.... אין לי רעיון, אז - מה השם המלא של תניס? (המלא, האלפי, לא תאנתלס).

strahd

New member
אהמ....

זאת לא התשובה הנכונה, אופל. יפה על הנסיון, אבל בפאקס תארקאס הם הוריגם את קטב מרירי, אבל את המקבת הם מוצאים חודשיים לאחר מכן (זהו ההפרש בין החתונה של מי-נהר וסהר-פז לבין ההתכנסות בתורברדין). אז בינתיים מי שרוצה שיענה גם על השאלה של תאניס, אבל קודם כל לברר שהתשובה נכונה לפני שכותבים שאלה אחרת.

Ophel McNeil

New member
*מבט מלא הלם*

מה??
איפה זה מוזכר? אני זוכרת שהסוף של דימדומים זה החתונה של סהר פז ומי נהר, ותחילת ליל החורף זה נתינת מקבת כראס לגמדים. הסנצה הראשונה היא בתורברדין, והמילים הראשוןנות בספר הם "מקבת כראס". איפה הוזכר המקום המדויק בוא נמצאה המקבת? אני פשוט הינחתי שהיא הייתה בפאקס טראס יחד עם שאר האוצרות.

למעלה