היי כולם... אני חדשה פה... אוקי,קוראים לי רון [אני בת], ואני בת 15, כרגע מקנדה ... אני גרה פה [ויקטוריה bc]בערך 8 חודשים... מוזמנים לשאול שאלות, אני אשמח לדבר עם מישהו שיודע עברית [סוף סוף!] צ'ון צ'ון [יאללה ביי בסינית] רון
חחח הייי.. אני מטורונטו גם.. והאמתי שהסיכוי שתיהיו שכנים אולי קטן.. אבל הסיכוי שתכירו הוא פשוט ע-נ-ק! אתם לא מתארים לעצמכם כמה ישראלים יש פה.. ואיך מכירים את כולם בסופו של דברר! בני כמה אתם?
אל תשכחו שזאת חוויה בארץ אחרת אז אתם לא חייבים להתחבר עם ישראלים בלבד, תנסו להתחבר כמה שיותר עם הקנדים, כי כשתחזרו לארץ יהיו לכם עוד ישראלים אבל לא קנדים...
כאילו הכל תלוי באיזה סביבה את בחורת להסתובב ולגור אני אישית גר בנורט יורק באזור של קנדים ממש החברים שלי הם יהודים(לא גאפים אלא ילדים של ישראלים) ובעבודה אני לא משמשתמש בשם הישראלי שלי אז גם שיש ישראלים הם לא יודעים שאני ישראלי כי אין לי מבטא ישראלי אז אי אפשר לעלות עליי
אני לא בנאדם סגור אבל מי יודע אולי כשאטוס לקנדה ואחיה שם אניא סגר?ואדבר ואתידד רק עם יהודיים או עם ישראלים לשעבר?[בנסיעה שהייתה לי בקיץ הכרתי כמה וכמה ישראלים לשעבר דוברי עברית] אחת המטרות שלי היא להכיר קנדים,דוברי אנגלית,אומנם יהיה לי מעט קשה לדבר איתם בהתחלה,אבל חשוב לי להכיר קנדים-הרי ברור שמתישהו אני אחזור לארץ ואני לא רוצה להתחבר רק לישראלים