הי הי לכולם!

lol lypop

New member
הי הי לכולם!

היי כולם... אני חדשה פה... אוקי,קוראים לי רון [אני בת], ואני בת 15, כרגע מקנדה :)... אני גרה פה [ויקטוריה bc]בערך 8 חודשים... מוזמנים לשאול שאלות, אני אשמח לדבר עם מישהו שיודע עברית [סוף סוף!] צ'ון צ'ון [יאללה ביי בסינית] רון

AngeIDust

New member
היי רון

(יש לך שם יפה
) ברוכה הבאה לפורום! יש פה עוד כמה מקנדה, לא יודעת בדיוק מאיפה (
) אבל הם פה
אני מקווה שתהני בפורום!!!

NiTROuS

New member
היי גם אני מקנדה

לא רושם פה הרבה אבל קורא:) אני מוויניפג(בקרוב טורונטו אני מקווה
) welcome

../images/Emo6.gif טורונטו די גדולה אז הסיכוי שנהי

שכנים נראה לי קלוש
היית פעם בטורונטו?מתי אתה מתכוון לעבור לשם? מכיר את רחוב הוואי ובאטרס?[סורי על העברית
]אני אגור באיזור הזה

:)

חחח הייי.. אני מטורונטו גם.. והאמתי שהסיכוי שתיהיו שכנים אולי קטן.. אבל הסיכוי שתכירו הוא פשוט ע-נ-ק! אתם לא מתארים לעצמכם כמה ישראלים יש פה.. ואיך מכירים את כולם בסופו של דברר! בני כמה אתם?

b i n g l e

New member
סתם עצה קטנה

אל תשכחו שזאת חוויה בארץ אחרת אז אתם לא חייבים להתחבר עם ישראלים בלבד, תנסו להתחבר כמה שיותר עם הקנדים, כי כשתחזרו לארץ יהיו לכם עוד ישראלים אבל לא קנדים...

orrki

New member
זה לא כזה קשה

כאילו הכל תלוי באיזה סביבה את בחורת להסתובב ולגור אני אישית גר בנורט יורק באזור של קנדים ממש החברים שלי הם יהודים(לא גאפים אלא ילדים של ישראלים) ובעבודה אני לא משמשתמש בשם הישראלי שלי אז גם שיש ישראלים הם לא יודעים שאני ישראלי כי אין לי מבטא ישראלי אז אי אפשר לעלות עליי

כיף לך../images/Emo4.gifלי יש מבטא ממש ישראלי

אולי עם הזמן הוא ישתנה?
אני מכירה מישהו שגר איזה 10 שנים בקנדה ועדיין יש לו מבטא ישראלי והוא ממש הכי ישראלי שיש גם קוראים לו שמוליק

את האמת?גם אני חשבתי על זה-

אני לא בנאדם סגור אבל מי יודע אולי כשאטוס לקנדה ואחיה שם אניא סגר?ואדבר ואתידד רק עם יהודיים או עם ישראלים לשעבר?[בנסיעה שהייתה לי בקיץ הכרתי כמה וכמה ישראלים לשעבר דוברי עברית] אחת המטרות שלי היא להכיר קנדים,דוברי אנגלית,אומנם יהיה לי מעט קשה לדבר איתם בהתחלה,אבל חשוב לי להכיר קנדים-הרי ברור שמתישהו אני אחזור לארץ ואני לא רוצה להתחבר רק לישראלים

orrki

New member
יש ישראלים בווינמפג

חשבתי שבקושי יש שם קנדים אז יש ישראלים שווה בכל מקרה אני אל מטורנטו

למעלה