הי הילה

shperon

New member
הי הילה

בחודשיים האחרונים נכנסתי לקשר מוזר עם מישהו שתחילת ההכירות שלנו היתה למטרת מטרה משותפת (לא רומנטית), והקשר הפך לרומנטי, יש המון אהבה בלתי מוסברת, קשה לי אפילו להגדיר מרוב שכל הקשר מאוד מבולבל... לפני כמה ימים החלטנו לחתוך את הקשר ורציתי לדעת מה צפוי לנו... תודה רבה

התבלבלתי....

אם לא התכוונתם למערכת רומנטית ונקלעתם אליה במקרה ואם הפסקתם את הקשר למה כוונתך בבקשתך לדעת מה צפוי לכם? האם את עדיין מבקשת אותו כבן זוג או משהו אחר ? אנא פרטי עוד את התלבטותך כדי שאוכל לנסות ולעזור. כמו כן אנא קראי את הודעת המנהלת על מנת לדעת אלו פרטים יש להכניס בשאלה כדי לקבל תשובה טובה. בברכת אור ואושר הילה.

shperon

New member
הי הילה, אנסח קצת אחרת:

קוגם כל תאריך הלידה שלי הוא:6/1/76, ואת הקשר שלנו ניתקנו לתקופה זמנית (של שבועיים בערך), וניתקנו אותו בצורה לא טיבעית, כיוון שלא רבנו, פשוט החלטנו שבגלל שהקשר מסובך מידי ננסה לא להיות אחד בחיים של השני. אני לא שבורה מהניתוק, אני פשוט מאוד מתגעגעת...וכמו שאמרתי לך יש בקשר המון אהבה דו צדדית, יש איזה חיבור מיסטי מאוד חזק... ורציתי לדעת מה צפוי לנו, כלומר האם נחזור לקשר, ואם כן- מה שתוכלי לדעת עלינו... מקווה שהמיד מספיק יותר עכשיו... תודה רבה!!!

scorpia

New member
אם אתם כל כך אוהבים

אחד את השני, אז מה הבעיה???? שכל אחד יתן מרחב לשני ואז הכל יסתדר?! מה התאריך לידה של הבחור?

למעלה