הי הייתי כאן בעבר

הי הייתי כאן בעבר

ואני שוב פה כדי לשמוע את דעתכם (הזכורה לי לטובה מפעמים קודמות....) בסביבה שאני נמצאת בה אין הרבה בחורים חרדים\דתיים כך שעוברות תקופות ארוכות מבלי שאני יכיר בחורים פוטנציאלים, לאחרונה זה ממש מתחיל להפריע לי כי אני כבר ממש רוצה להכיר מישו אבל המלאי מוגבל.... האם יש מקומות בילוי או פעילויות חברתיות וכו שדרכם ניתן אני יכולה להכיר חבר'ה??? תודה מראש על התגובות

מנסיון שלי שידוכים זה פשוט שקר

ואני לא מדברת רק על השדכנים שמעגלים כל פינה ולוחצים וכו' אני גם מתכוונת לכל שלב הבירורים זה פשוט שקר. אני מעדיפה בהרבה הכרות אישית, בקשר לאתרי הכרויות אני די נרתעת, לא יודעת זה לא נראה לי להכיר משהוא באינטרנט.

אבל זו ברירת המחדל המוצלחת ביותר.

ואם את מכניסה את עניין ההשגחה הפרטית- אז מאן דכר שמיא.

קליט

New member
בעיתון `בשבע` לקראת הסוף, יש פירסומים

לגבי שבתות ואירועים לפו"פ, ובודאי גם בנט . בהצלחה

קליט

New member
הסכיתי ושמעי

נתחיל במה שחיובי בקומונה שלכם, #שמדברים חופשי על כל נושא #שזה פורום פעיל עם חברים איכותיים . מצד שני מבאס בפורום שיש שמה איזה 70% לפחות של קישקושים, ואני אמור להתקשקש בין ערימות הבירבורים עד שאני מוצא איזה עצם, נניח שמצאתי נושא מענין והגבתי -אז אין לי את הדרך לראות מה הגיבו לתגובות שלי כי בקומונות אין פונקציה של "הודעות שלי" כמו שיש בפורומים שבו אני צופה בתגובות שהשאירו לתגובה שלי, וכך אני בבחינת "זורע ואינו קוצר", ומה גם שאין כ"כ דיאלוגים ותגובות בפורום כי יש כ5 מנהלים וכל מנהל רואה את עצמו מחויב לפתוח איזה שירשור 2 ביום של דברי טעם ודעת תפלים , נמצא שכל יום נפתחים בפורום איזה 12 שירשורים שרובם ריקים מתוכן מענין - כך שאין מצב לדיון פורה ומענין בנושא רציני עקב הריבוי של השירשורים והקישקושים . #הודיעו כבר ל`ספורטיבית` על זה שאין את הפונקציה של `הודעות שלי` בקומונות #ב`תפוז` השיבו לי שכך זה גם בגלישה ממחשב . #אולי שתהיו פורום ?

מצטרף לשאלה

לא שהייתי ביותר מידי פגישות אבל מהניסיון המועט שלי כל מה שהשדכניות אומרת תמיד הפוך.. כל פגישה שהייתי עד היום הייתי בטוח שאני ניפגש מינימום עם מלכת היופי ועוד אחת כזאת עם יראת שמיים של הרבנית קנייבסקי.. אני לא בררן מטבעי אבל למה להטעות עד כדי כך!! זה גזל דעת!! :) :)

את

מתחילה בחבר ומסיימת בחבר'ה.... אם כוונתך לחבר, אני לא חושב שמקומות כמו שאת מונה הם אידאלים למצוא את הבן זוג שלך. מטעמים פשוטים ומובנים. אם כוונתך לחבר'ה, זה כבר את יודעת איזה סוג חבר'ה את מחפשת ופשוט תלכי אחרי אותם מקומות שסגנון של כאילו חבר'ה מבלים.

נכון אבל

אני מתכוונת לחבר, אני אומרת חבר'ה הכוונה להתערבב עם החברה ששם אני יכולה למצוא חבר או דרכם להכיר חבר, כאילו להתחיל להכיר אנשים אבל למטרה אחת וברורה. זהו שאני לא יודעת איפה סגנון בחורים כמו שאני מחפשת בבןזוג מסתובבים (או שהם לא מסתובבים) סביר להניח שאם הייתי יודעת לא הייתי מעלה את השאלה הזו פה... אבל הבנתי לאן הרוחות נושבות פה אז תודה באמת על העצות המועילות.

את

בטוחה שאת יודעת איזה סגנון את מחפשת? משום שאם היית יודעת היית יודעת גם איפה המקומות בילוי שלהם, איפה הם אוהבים להיות.. לא כך? ובכלל, אני לא חושב שהבנת את רוח הנושבת של מה שנאמר לך. בגדול הרעיון הוא, שלמצוא את האחד שלך בדרך שאת בוחרת למצוא, זו לא דרך טובה ובוודאי לא אידאלית. זה לא שרק ע"י שדכנים או (חסדי שמים) (שזה לא הסדר הנכון שהיה צריך להיכתב אלא - חסדי שמים ושוב חסדי שמים!!). אלא הצורה והדרך בה את מחפשת את זה.

מצחיק...

אמרתי לך כבר אם הייתי יודעת לא הייתי שואלת פה...... אני יודעת בדיוק מה אני מחפשת...אתה ממש מתפלסף בקשר לחסדי שמים זה לא הדיון פה השאלה שלי היתה בקשר לחלק שלי בכל הסיפור.... כלומר ההשתדלות..

תסתכל במה שנכתב כבר

אני רשמתי חרדים..... וכן אני חושבת שגם הדרך הזו היא השתדלות.. אני לא שאלתי משהוא כמו באיזה מועדונים או פאבים אני שאלתי באופן כללי האם יש איזשהם מקומות או התארגנויות הייתי גרה בחול כמה שנים ויש שם כל מיני מפגשים למשל סעודות שבת שהרב היה מארגן לנו אצלו בבית או הרצאות שבת אחרי צהרים ואז היו מתעוררים דושיח ודיונים ככה אתה מכיר אנשים באופן אישי יותר, אחותי גרה בחול גם והיא יוצאת לסופשים של פנויים פנויות וזה מטעם הקהילה, זה רק דוגמאות , אני לא יודעת למה לקחו אתזה פה למקום של אני מחפשת פאבים וכאלה דווקא. אני מסתובבת במקומות האלה לעיתים מאד רחוקות.

לקחו

את דברייך כך מהסיבה הפשוטה, שבארץ אין כזה דבר, וזה לא נהוג (בעולם החרדי כמובן) משא"כ בחו"ל. והרי את מבינה לבד שאף אחד פה לא נביא לדעת שאת היית בחו"ל ולזה הייתה כוונתך... מה בעצם את מחפשת אולי ככה יהיה יותר קל למצוא את הדרך, לא חושבת?

קליט אמר משו כזה

אבל לא משנה,,, אני מחפשת מישו חרדי חינוך חרדי והכל אבל יותר לייט- כמוני, עדיף רקע אקדמאי,

אם

את מחפשת משהו ערכי, בצורת חיפוש הזאת לא תמצאי, כי אילו שמחפשים בצורה הזאת בד"כ הם פחות ערכיים (אני מדבר על המנטליות שבארץ בעניין הזה.) אם לא אכפת לך, את יכולה למצוא אותם במקומות עבודה, במכללות של לימוד וכו'.

למעלה