הי דיקלה

הי דיקלה

ברוכה הבאה, טוב שיש נציגות תו"ת בפורום לא פעם נשאלו שאלות של מתעניינים בנוגע לתו"ת והתשובות היו לרוב מיד שניה. הייתי שמח לשמוע, האם בשיטת העבודה של תו"ת ישנם אי אילו קוים מנחים, עקרונות, שיטה? ואולי נכון יותר לאמר, שאני בטוח שיש והייתי שמח לשמוע ממקור ראשון, כמובן עד כמה שניתן מבלי לחשוף את מה שאינו בר חשיפה. בהצלחה

אבי שלום

אז קודם כל אני שמחתי לראות שהמודעות לכל התחום של האימון תופס תאוצה והפורום מקסים בעיניי לשאלתך אז לתו"ת יש שיטה כמובן שאיתה אנו עובדים בכל תחומי האימון ( האישי, העיסקי, והמשפחתי) אך מעבר לשיטה מתקיימים אצלנו פעם בשבוע ישיבות מאמנים עמ"נ שתהיה אפשרות להעלות דילמות בפני מאמנים ותיקים יותר כך שאין מצב שמאמן נתקל בדילמה ללא מענה ויותר מכך למרות שאנחנו מאמנים אנו גם מאומנים ותו"ת משמשת לנו בית וחממה להמשיך לגדול , ללמוד, ולתת את השירות הטוב ביותר והכי חשוב לזכור שלנגוע בחייהם של אנשים זו זכות גדולה. באהבה דיקלה

נשמע מצויין

אני מאמין שתמצאי מספיק הזדמנויות כאן בפורום לתת מהשפע שאת מביאה מהעשיה שלך. ברכות.

יש פה עוד נציגות שקטה ממקום אחר ....

ידוע לי שאסור לפרסם כאן...ולכן אני לא מציינת את המקום שאליו אני משתייכת .... אבל בהחלט יש עוד נציגות כאן...

ענבל כהן חמו

מאמנת אישית בכירה ומדריכת מאמנים מוסמכת
מנהל
מותר לומר איפה למדת ../images/Emo13.gif

יש הבדל בין פרסומת למקום בו למדת ולעצמך ובין ציון הפרטים למידע. נשמח שתשתפי. במחשבה שניה, נראה לי שהיגיע הזמן להכיר קצת את גולשי הפורום, אז אפתח שרשור מיוחד לנושא.

למעלה