הי גם אני חדשה...

yedaplus

New member
הי גם אני חדשה...

אני מנהלת את פורום "לומדים בחו"ל", פשוט גלשתי בתפוז והחלטתי שאני חייבת להכנס. אתמול קלטתי סופית כמה שאני אוהבת את הסדרה הזאת, ושאני לא מאמינה שאני צריכה לחכות עוד שבוע עד הפרק הבא. אני בדרך כלל לא מהמתמכרים, אבל אין מה לעשות - הסדרה הזאת פשוט איכותית ברמות קשות. כריסטין לאהטי תמיד היתה ותמיד תישאר שחקנית מדהימה, וצוות השחקנים הצעירים סוף סוף באמת איכותי ולא רק פרצופים יפים- לא שזה מזיק לראות את "ג'ק" על המסך כל שבוע ואפילו מידי יום, אבל שוב חשוב לציין שגם הוא מוכשר בטירוף. אני באמת מקווה שעוד אנשים יתוודעו לתופעה המדהימה שנקראת "ג'ק ובובי". ישנם אנשים שבטח חושבים שאני מגזימה, אבל אין מה לעשות, אצלי איכות מנצחת. נ.ב *שני הפרקים האחרונים היו מהממים. ** אני לא בטוחה שזה
כי זה הופיע לדעתי בפרק שעבר,אבל אם כן-
מישהו קלט ש"ג'ק" בסופו של דבר מת באיזו מלחמה כלשהיא?

buffgirl

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif ../images/Emo80.gif|מיוחדת|

כריסטין לאהטי באמת מדהימה והסידרה רק הולכת ומשתפרת =) וזה לא ספוילר, אמרו לפני כמה פרקים שג'ק ימות, וחבל, כי כרגע זה באמת נראה כאילו הוא האח ה'טוב' ביותר מביניהם, אבל לבובי יש עוד דרך ארוכה והוא רק ילד. מקווה שיצא לנו לראות בקרוב גם צדדים פחות מעצבנים שלו.

11שון ובל

New member
ברוכה הבאה!!!

ברוכה הבאה... אני תאמת לא מתייחס לאנשים שמדברים !! הם משגעים לי תשכל... ותאמינו לי, בלעדיהם הסדרה יותר טובה!!

למעלה