הי גלגל

זנזיבר

New member
הי גלגל

אתמול כתבתי לך הודעה שלמה ומשהו קרה כאן וזה נמחק. אז היום אני חוזרת אליך. התגעגעתי אלייך. והחזקתי לך אצבעות. מאוד קיוויתי שתעשי חיים ואכן עשית. חזרת מהר. מקווה שאת לא מתגעגעת יותר מדי. כי עכשיו זה בטח הכי קשה לחזור ולהיות בלעדיו. אז מה קורה איתך עכשיו? לימודים ואח"כ? מתי את עוברת אליו? וואו, הרבה שאלות ואני רוצה תשובות. אני בסדר. היה לי יומולדת לפני יומיים וחברי לשעבר לא הרים טלפון לומר מזל טוב אבל היה מספיק "חכם" לשלוח לי לפני כמה ימים בסלולר בקשה פורמאלית שאשלח לו מידע בנוגע לחשבון הבנק שלו בארץ. מאוד רגיש מצידו.... אז קצת הייתי עצובה וזה הרגיז אותי כי זו הפעם הראשונה שהוא שלח לי הודעה אחרי שהוא היה בארץ ןששלחתי לו את המכתב. (הוא לא הגיב למכתב דרך אגב). אני בטוחה שהוא קיבל אותו. שלחתי לו אותו במייל. אז זהו. ככה שנתיים נגמרות מחכה לעידכונים. ושלום לשלי ולכולם....

GalGula

New member
זנזיברית! ../images/Emo13.gif

מה שלומך? גם אני התגעגעתי! אוף כמה מרגיז! כלומר האקס שלך! באמת חסר רגישות... לא יודעת... לא נראה לי כל הקטע הזה... אם כבר הוא מבקש ממך טובות, לא יודעת... אולי יש לי ציפיות גבוהות מדי מאנשים אבל... המינימום לדעתי היה להרים טלפון ביומולדת... אבל אולי באמת אני סתם דורשת יותר מדי... אבל זנזיבר, הרבה יותר חשוב עכשיו שאני אאחל לך, אם כי באיחור קל, יומולדת שמח!
המון המון אושר, בריאות, ואהבה חדשה ואמיתית בקרוב אממממן!
ושתצליחי! בהההכל! ממני באהבה
גל

זנזיבר

New member
הי גל

תודה על האיחולים. כנראה כל דבר לטובה. אני רוצה שתספרי לי חוויות מהטיול. ועכשיו מה קורה איתך?

GalGula

New member
אז ככה

אצלי הכל כרגיל - את יודעת - חזרתי לשגרה די מהר בלית ברירה... לימודים... עבודה... הכל כרגע אותו דבר. לגבי חוויות - מממממ.... היה באמת כיף. אנחנו תמיד עושים מליון דברים כשאנחנו יחד. יש לנו המון מוטיבציה ואנרגיה - כשאנחנו יחד. תמיד כיף לי איתו. אף פעם לא נמאס לנו להיות יחד, דבר שלא קרה לי עם אף אחד אחר מעולם. תראי, יש קשיים ואנחנו גם רבים מדי פעם, אבל יחד עם הכל אני לא יודעת מה הייתי עושה בלעדיו. אני מקבלת באהבה רבה את המצב הזה של המרחק. את יודעת למה? כי יש לי את הבטחון הזה שזה תמיד זמני. שתמיד נתראה שוב - אין מצב כזה שבו אני חוזרת הביתה (או הוא חוזר) ומפחדת שמא זאת היתה הפרידה האחרונה. אז ככה גם קל לי יחסית להיפרד. סצנות הבכי הולכות ופוחתות מפעם לפעם. זה נובע ממקום של בטחון ולא של חוסר התלהבות או החלשות של הקשר. הפעם הבאה תהיה.... לא ידוע כרגע מתי. מקוה שבמהרה. יש לנו כבר תכניות לקיץ, ככה שהקיץ הוא המועד הכי רחוק שבו ניפגש. אולי עוד לפני (סביר להניח). אני משתדלת לחשוב על היום ולא על מחר. כי באמת לא יודעת מה צופן המחר. נחיה ונראה...

bcnbcn

New member
כל הכבוד על הגישה הבוגרת

ועל הסבלנות, הנחוצה מאוד במערכת יחסים שכזאת. אני מאחלת לך בהצלחה ושרגעי ההנאה ירבו ויעלו במספרם בהרבה על מספר הרגעים הקשים. איחולים מכל הלב אפילו בברצלונה חושבים עליך

GalGula

New member
תודה רבה על האיחולים יקרה ../images/Emo13.gif

ויש לי שאלה אלייך ולשאר חברי/ות הפורום. אולי ניכנס לצ´אט איזה ערב השבוע, לשיחה וירטואלית על כוס
? מי שבא לו, שיכתוב יום ושעה פחות או יותר. וחוץ מזה, הגיע הזמן שנדבר קצת יותר ברצינות על מפגש פורום. ספרו לי על רעיונות למפגש, האם אתם מתכוונים להגיע, לבד או עם בני הזוג, ובכלל. לגבי זמן ומקום - נחשוב על זה. בכל מקרה, מה דעתכם על אחרי פסח? ספרו לי

למעלה