הי בננות!!!!!!!!!!!

שורצמן

New member
הי בננות!!!!!!!!!!!

היה ממש נחמד אתמול!!!!!!!! תודה למארחת !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! הייתי היום בהדסה למדוד את הרירית....היא עוד לא ממש מעובה....רק בהתחלה שלה....אני עולה לשלוש פריגנובה ליום. אני משתדלת להיות סבלנית... מה איתכן???הכל בסדר??? אז נשתמע כאן:) ערב נעים לכולן/ם בייי סיגל

שני 4

New member
סיגל את צודקת אתמול היה 10

אל תדאגי לרירית היא בסוף תתעבה סבלנות היא מילת המפתח.....

מירבי*

New member
סיגל חביבתי, גם בטיפול הקודם קיבלת

פרוגינובה? כמה ימים את כבר לוקחת את הכדורים? אין ספק שצריך סבלנות ואפילו סבלנות רבה..

שורצמן

New member
מירבי!

אני לוקחת את הכדורים מה- 9 לחודש , שבוע ימים לקחתי כדור ליום ועליתי לשניים ליום ומאתמול עליתי לשלוש ליום. גם בפעם הקודמת לקחתי בדיוק כך (עד כמה שזכור לי) אני מקווה שיהיה בסדר. ואני סבלנית.....או משתדלת להיות סבלנית:) את זוכרת איך היה אצלכם?? ביי בינתיים סיגל

מירבי*

New member
אצלנו סלי לקחה כדור אחד של

פרוגינובה ליום עד שאיתרנו את הביוץ ואז הוספנו גם זריקת גסטון, היא המשיכה עם הזריקות והכדורים עד שבוע 12 כמעט. שיהיה בהצלחה יקירה

תעובה הרירית !!!

כבר כתבו לך על החשיבות של הסבלנות... אז לא אוסיף בנושא הזה. רק אאחל לך בהצלחה ושהרירית תתעבה "לפי הספר".

שאלה חשובה לגבי עובי הרירית

לכמה מילימטר מחכים שהיא תתעבה???? סיגל פרטי יותר מכיוון שכל הריונותי היו טבעיים אני רוצה לדעת יותר עכשיו לקראת מה אני הולכת כמה מ"מ, ואיך מודדים זאת בעזרת אולטרסאונד?

למעלה