הי בנות !!!

הי בנות !!!

היום אנחנו אמורים להיפגש עם האשה הראשונה שענתה למודעה שלנו. אני מתרגשת כאילו זו פגישה עיוורת, עם כל הפרפרים בבטן וכל השאר...
השיחה שלנו בטלפון לא כל-כך "זרמה" ונורא התרגשתי, מקווה שהפגישה תלך יותר חלק... מה עושים אם היא לא תמצא חן בעינינו בפגישה ? מה עושים אם לא נהיה בטוחים ? מה עושים אם היא כן מוצאת חן בעינינו ? לבקש ממנה להתחיל לעבור את הבדיקות הרפואיות ? מחכה לשמוע עצות והמלצות...

שני 4

New member
הי דניאל, אלה שאלות קשות../images/Emo6.gif

ברצינות, אני לא יכולה לענות עליהן, מישום שאני עם "המרכז להורות" ובחרתי שהם יעבדו על זה. הם אמורים למצוא לי פונדקאית(אחרי מיונים רבים) אני בטוחה שתסתדרי, מאחלת לך הצלחה רבה ענת

תודה ענת

בינתיים קבעתי פגישה עם עוד שתיים שנשמעות ממש נחמדות והשיחה איתן יותר "זרמה"...

מרב.

New member
וואוו דניאל-

איזה יופי ואיזו התרגשות- יכולה להבין את דפיקות הלב. זה הרי הרבה יותר גורלי מבליינד דייט. מקוה שזו תהיה "אהבה ממבט ראשון" ושדברים יזרמו- והלוואי שהתהליך קרוב להתחלה... אז ממני אין עיצות- רק כל הלב מבקש להגיד- בהצלחה
מרב

מירבי*

New member
דניאל יקירתי, קובעים פגישה נוספת

זה מה שצריך לעשות אם אתם לא בטוחים לגביה, כדאי לגשש במפגש הראשון מה הסכום שהיא מבקשת, לפעמים כל העניין מתחיל ונגמר בזה. סמכו על האינטואיציות שלכם, שאלו אותה על החיים שלה, במה היא עוסקת, אם יש לה משפחה תומכת, איך הקשר שלה עם ילדיה, איך היו ההריונות והלידות, מה המניעים שהובילו אותה לרצות להיות פונדקאית..וכו´. חשוב שלפגישה לא יהיה אופי של ראיון אלא של שיחת היכרות נינוחה..זכרו שגם היא יכולה לשאול אתכם שאלות על עצמכם. לגבי הבדיקות הרפואיות, צריך שבוועדה יאשרו אותה עקרונית לפני שהיא עוברת בדיקות. בהצלחה, מחזיקה לכם אצבעות ומתרגשת יחד איתכם. מירבי*

בנדה1

New member
הי דניאל (קצת ארוך)

קודם כל הרבה בהצלחה. אני יכולה לספר לך מנסיוננו. גם אני הגעתי לפגישות עם פרפרים בבטן... ישבנו הצגנו את עצמנו, ספרנו לה קצת על הרקע שלנו וקווים כלליים על הסבה שבגללה הגענו לפונדקאות. לא מפורט מדי אבל את הרקע. אני חושבת שפתיחות שכזו שוברת את הקרח (בעלי לא כ"כ הסכים איתי). אח"כ היא ספרה על עצמה והסבות שבגללן היא הגיעה לכאן. שאלנו שאלות לגבי המשפחה, מי יודע, ספרנו קצת על התהליך כפי שאנו יודעים אותו. בסוף דברנו על הכסף. הקדמנו ואמרנו שזה נושא רגיש, "קר" אך מן הסתם צריך גם אותו לעבור. אח"כ מנהלים, אם יש צורך, מו"מ קצר ומגיעים לעמק השווה, או שלא. וזהו נפרדים, מבטיחים להיות בקשר (ואכן יוצרים קשר, בכל מקרה). מבקשים ממנה לחשוב שוב על הנושא וחושבים לבד. בנגוד למה שמירב אמרה, זה קצת כן כמו ראיון עבודה, ולי יש נסיון בראיון אנשים, אומנם רגיש יותר עדין יותר אבל בפגישה קצרה צריך ללמוד אם אתם מתאימים או לא. שוב שיהיה בהצלחה.

למעלה