הי בנות

DANA800

New member
בודאי שכדאי לך להיות אמא.

את לא יודעת כמה זה כיף לגדל ילד, לראות אותו מתפתח ומחייך לך, קורא לך אמא, עד שלא תחזיקי בידיים שלך את הילד שלך.

סיוולה

New member
זה האושר של החיים, השמחה של היום

האושר של הלילה, זה שווה את כל העולמות הקיימים, עד שלא תחווי את החוויה הנפלאה הזו, שהיצור הקטן המקומט, המכוער, האדום הזה, שייך לך, ברגע שמחלצים אותו מתוכך, ועד לרגע שהוא בא אליך, ומציץ אליך בפרצוף מכוער בחדר היפה שסידרת לו, לא תדעי אושר מהו. בגיל 29 ילדתי את בתי הראשונה. בגיל 38 ילדתי את בתי השניה. ואם זה לא נחשב כל כך להיות זקנה בגילי 39+..... אני רוצה עוד..... שאלוקים יתן לי את הכסף, אני אעשה את השאר.... שיהיה לך בהצלחה. ולדעתי, זו חויה שכל אישה, שיש ביכולתה, חייבת לעבור, לפני שהיא מסיימת את המסע בארץ. עם כל אהבתי ותקוותי להצלחה בהכל, ורד

DANA800

New member
בהחלט ילדים זה שמחה וברכה.

הפחד שלי שהבן שלי ישאר בן יחיד.

סיוולה

New member
אני לקחתי את הפחד הזה איתי

וילדתי אחרי 10 שנים של ציפיה את סיוולה המתוקה שלי שב- 13.3.05 חוגגת שנה.

שלום לאישה מדנמרק

בטח שכדאי לך להיות אמא.... איזו שאלה... אני חושבת שכל אישה רצוי שתחווה אימהות בשלב מסויים בחייה. אבל לא זאת השאלה שאת צריכה לשאות את עצמך... השאלה היא האם את מוכנה להיות אמא - והכוונה למכלול הדברים שצריכים לתשובה על השאלה: 1. האם יש לך אב פוטנציאלי? 2. האם יש לך תמיכה משפחתית/חברית? 3. האם יש לך יכולת כלכלית? 4. האם יש לך את האפשרות לתת לילד קורת גג ואת צרכיו? 5. האם את רוצה להיות אמא בגלל שההורים /החברה /המצפון לוחצים עלייך? 6. האם את מסוגלת נפשית להיכנס למחוייבות של הבאת ילד לעולם? - ילד זה ייצור כזה שצריך להיות בשבילו 24 שעות ביממה - לטפל, לחנך, לתת, לעזור, להלחם ומה לא.. יש עוד הרבה פרמטרים שלא עולים לי עכשיו בראש.... (מה לעשות אני באמצע העבודה) אבל מה שאני מנסה להגיד לך זה שהשאלה שלך היא לא בדיוק עניין של כדאיות.... זה הרבה יותר עמוק מיזה

למעלה