הי בנות

דוריתי2

New member
הי בנות

היום קיבלתי מחזור לאחר הזרעה חמישית כנראה שאני קרוב לוודאי יעלה כיתה אני ממש מיואשת אני שונאת כישלון זה פשוט המילה חצי חודש אני מבלה בזריקות וחצי חודש בהמתנה והיתלוננות על שאני כמו זקנה והשמנה ,בשביל לדעת שבסוף אני יקבל מחזור

טאיה1

New member
דוריתי ../images/Emo24.gif

ביום של המחזור מותר (ואף רצוי
) להיות עצובה. אני תמיד משווה את הטיפולים למבחן שאני ניגשת אליו כל חודש, וכל פעם אני נכשלת.
אבל באיזה שהוא מקום אני יודעת, שיבוא החודש הזה, שבו אעבור את המבחן. גם אם כרגע קשה לך להאמין, יבוא היום, בו המחזור לא יגיע והכל יהיה מאחוריך.
ודרך אגב, כל יום שעובר, גם אם הוא יום רע, מקרב אותך להצלחה. הלוואי שזה המחזור האחרון שלך, לשנה הקרובה.

../images/Emo24.gif../images/Emo7.gif../images/Emo24.gif../images/Emo7.gif../images/Emo24.gif../images/Emo7.gif

נכון שזה מתסכל כל כך, אבל יש תקווה ובסוף כולנו מחזיק ילד. תאמיני!

בוליקי

New member

היטבת ללתאר את החיים של כולנו. התנועות החדות בין תקווה ליאוש, ההתמודדות עם הגוף הבוגדני, ההרגשה שהשליטה על גופך נלקחה ממך ואת כבר לא מה שהיית, כל אלו יוצרים תסכולים אדירים שמתפרצים בבת אחת עם כל כישלון שמתווסף לרשימה. כשאני מגיעה לשלב הזה שבו הכל נראה לי שחור ואפל, אני שואלת את עצמי האם הייתי מוכנה לוותר על החלום שלי לילד. התשובה היא תמיד שהייתי מוכנה לעבור הכל מהתחלה ועד הסוף שבעים פעם, אם בסופו של המסע אצליח לחבוק בזרועותיי את פרי בטני. מקווה
בשבילך
שבקרוב
תדעי
שהדרך
הזו
לא
היתה
לשווא.

עינת ב6

New member
הי דוריתי חמודה...../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

כן... אין לנו רגע אחד של שקט נכון???
חמודה , אני כ"כ מבינה את הכאב והתסכול...אני רק יכולה לשלוח חיבוק ענק ומעודד
ולומר שאם תעלי כיתה אשמח לעזור בכל מה שרק אוכל...
אז אל תתיאשי... תבכי , תצעקי תכעסי ותוציאי את כל הבאסה החוצה... ככה לאט לאט כוחות חדשים יוכלו להיכנס ...
מאחלת לך המון המון בהצלחה
בדרך החדשה והכי הרבה, מאחלת מכל הלב
שכבר הפעם זה יצליח!

נועם@בת

New member
../images/Emo24.gifדוריתי../images/Emo24.gif

מצטערת כל כך לשמוע שההזרעות לא עזרו. תחושת הכשלון קשה, אבל זכרי שזה כשלון של הטיפולים ולא הכשלון שלכם. כל כך מוכר התיאור הזה של החודש, אבל מה שמחזיק אותנו זה הידיעה שבפעםה באה זה יגמר אחרת
. פעם אחת אנחנו נשמע חיובי ונגרש את המכשפה לשנה וחצי לפחות.
נועם

נועם@בת

New member
../images/Emo24.gifדוריתי../images/Emo24.gif

מצטערת כל כך לשמוע שההזרעות לא עזרו. תחושת הכשלון קשה, אבל זכרי שזה כשלון של הטיפולים ולא הכשלון שלכם. כל כך מוכר התיאור הזה של החודש, אבל מה שמחזיק אותנו זה הידיעה שבפעםה באה זה יגמר אחרת
. פעם אחת אנחנו נשמע חיובי ונגרש את המכשפה לשנה וחצי לפחות.
נועם

טלי אבג

New member

יש משהו כל כך קשה בשלבים האחרונים. אנחנו כל כך רוצים שזה יצליח לפני שעולים כיתה. וזה קשה יותר. ודוריתי, אם הגיל שלך הוא באמת מה שכתוב בכרטיס, אז אני ממליצה לך לעשות מה שאני עושה. כמעט בכל חודש או מקסימום חודשיים של טיפול. חודש אחד הפסקה. זה משפר את ההרגשה.- פתאום להזכר שיש לנו חיים, להרגיש טוב, לא להסתובב סביב המעגל המעצבן הזה תמיד. אז שולחת לך
ו
בשביל לעודד.- כי זה מה שיש להציע לבנתיים.

../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

מחזור זה אכן מבאס... שולחת לך חיבוק גדול גדול לעידוד.

Otisco 12

New member
../images/Emo24.gif עצובה איתך

דוריתי, מקווה שתתאוששי, תנוחי, ותאגרי כוחות להמשך הדרך. מקווה שהניסיון הבא יהיה האחרון. אז מה שאני יכולה זה רק לשלוח המון חיבוקים והבנה

טוליקי

New member
חמודה לא להתייאש !

כיתה גבוהה זאת תקווה חדשה לגמרי! דווקא מאז שהתחלתי עם הזריקות אני מקבלת כל הזמן מחמאות על איך שאני נראית טוב, אני החלטתי שבשום אופן הזריקות האלה לא יעשו לי רע ריקודי הבטן תוגברו, המורל הועלה, המלתחה חודשה (בצבעוניות מרשימה), סט חדש לגמרי של איפור הותקן, הצבע בשיער רוענן, שיראה הילד שלי המקסים איך כדאי לו לבוא לעולם לאמא כלכך
אז נכון שלא קל, כואב והכל, אבל יש לי הרבה זמן להתכונן לאוצר הקטן וגם גיליתי שאני גיבורה לא קטנה (מי היה מאמין, פחדנית שכמותי מזריקה לעצמה כאלה זריקות מפחידות כמו גדולה) ולמדתי להתעקש ולקבל מה שאני רוצה (מה זאת אומרת אי אפשר לפתוח תיק ? אני צריכה טופס חתום היום!!!) לא יעזור לאף אחד. אני בסוף יגיע לילד שלי ויהי מה! ובקיצור נמרץ מה שאני מנסה להגיד שזה מאוד תלוי בגישה. אומנם אולי קל לי להגיד כי אני רק בהפרייה ראשונה אבל תזכרי שבסוף יהיה ילד וכל זה הוא פשוט המסע בדרך אליו. אולי יהיה קל יותר ?

למעלה