הי בנות

דוריתי2

New member
הי בנות

אני כשבוע מזריקה מונוגון היום תפס אותי כאב ראש חזק שלא סבלתי בחיים שלי האם זה בגלל התרופות

elian5

New member
היי דוריתי .

אם את לא סובלת מכאבי ראש , אז יכול להיות שכן , לי אישית בטיפול יש המון תופעות לוואי, וגם כאבי ראש. המלצה חמה , להחזיק בקבוק מים ו.. ל-
ול-
ול-
המון!!! תרגישי טוב. אליאן

עינת ב6

New member
הי דוריתי...../images/Emo39.gif

אחד הדברים הנפלאים שמגלים בזמן הטיפולים זה שהכל יכול להיות...
אז כן יכול להיות שזה בגלל התרופות אבל בכל אופן תבדקי אם זה ממשיך ואז תחליטי אם להגיד לרופא או משהו אחר... תנסי לנוח כמה שאפשר בשקט בלי טלוויזיה ומחשב כי זה מאמץ את העיניים ולכן גם את הראש , אם זה מתאים לך תנסי לשתות תה קמומיל
או להניח על הפנים בעיקר על העיניים והמצח קומפרסים חמים של תה קמומיל (ואם אין לך קמומיל אז רק קומפרסים חמים) ובאמת כדאי לשתות הרבה בכלל... בינתיים שולחת לך רפואה שלמה והמון חיבוקי בהצלחה!

טלי אבג

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo32.gifדוריתי, את מרשה לי לשרשר

אני פשוט מפחדת לפתוח שרשור יקירתי
.

טלי אבג

New member
קצת על חינוך ילדים ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

מכתב מהבת לאימא... אמא נכנסת לחדר של הבת שלה ורואה מכתב סגור על המיטה המיועד אליה. עם תחושה לא טובה היא פותחת את המכתב וקוראת: אמא היקרה אני מצטערת להודיע לך על זה בצורה הזאת אבל עזבתי את הבית והצטרפתי לחבר שלי ואנחנו עוברים לגור ביחד, ממש התאהבתי בכל התכשיטי פירסינג שלו ובכתובות קעקע ובאופונוע הגדול שלו. אני בהריון ואחמד אמר לי שאנחנו נהיה מאוד שמחים בבקתה שלו ביער לא רחוק מההורים שלו. הוא רוצה עוד הרבה ילדים ממני וזה אחד החלומות שלי. למדתי שמריחואנה לא מזיקה ואנחנו נגדל ליד הביקתה שלו גם בשבילינו וגם בשביל החברים שלו והם יתנו לנו בתמורה את הקוקאין והאכסטזי שאנחנו צריכים. בינתיים אנחנו מתפללים שימצאו תרופה לאידס כדי שאחמד ירגיש טוב יותר, מגיע לו. אל תדאגי אמא אני כבר בת 15 ואני יודעת איך לדאוג לעצמי. אני אבוא לבקר אחרי הלידה פעם בחודש כדי שתכירי את הנכד שלך. הבת שלך נורית. נ.ב. אמא כל זה לא נכון, אני אצל דיקלה הבת של השכנה. רק רציתי להראות לך שיש דברים יותר גרועים בחיים מהתעודה שלי שנמצאת במגירה של השולחן... אני אוהבת אותך! תתקשרי להודיע מתי זה בטוח שאני אחזור הביתה.

עינת ב6

New member
../images/Emo6.gif

איזה קטע בידיוק סיפרו לי את זה היום בצהריים!!! חומד סחתיין על הכח לספר בדיחות בשעת לילה מאוחרת -לילה נפלא ויפה לך!!!

למעלה