הי בנות

דוריתי2

New member
הי בנות

שלום בנות אני קוראת כל הזמן איך אתן מעודדות אחת את השניה וזה מרגיע אותי כמו שאתם יודעות אני לאחר הזרעה רביעית של כורוגון ואקלוקלמין כרגע אני בחודש הפסקה ביגלל שגילו לי ציסטה מנסה להרות כשנתיים הרופא אמר לי לחזור אליו בחודש הבה האים בד"כ הציסטה עוברת ?או שהוא יכול לתת לי לנוח עוד חודש מחכה לתגובותיכן

דוריתי

יכול להיות שלא תהייה ציסטה (בדרך כלל הן נעלמות) ויכול להיות שהיא מהמתנחלות, אותן אני מכירה היטב. אבל זה לא חשוב, את מחליטה אם לעשות החודש טיפול או להמשיך בהפסקה לא הרופא. אם את מרגישה שאת צריכה עוד מנוחה תנוחי לך עד שתרגישי שאת רוצה לחזור בהצלחה

miky4

New member
טיפול פעם בחודשיים?

מנצלת את השירשור הזה לשאלה - במחלקה ב"סורוקה" עושים טיפולים חודש כן חודש לא, ולא מוכנים לשמוע משהו אחר. אני אחרי הזרעה ראשונה ודי התאכזבתי לקבל תור ("במידה ולא תהיי בהריון") רק ליולי. האם מישהי נתקלה במדיניות כזו של מחלקה והאם יש דרך לעקוף אותה?

סיון01

New member
תלוי אם את כבר בזריקות ../images/Emo3.gif

קודם כל ברוך בואך למטופלות סורוקה! עשיתי 2 הזרעות עם איכסקלומין, ואז עשו לי חודש אחרי חודש. עם זריקות לא הסכימו, ותאמיני לי שאם אני לא הצלחתי לשכנע אותם, אף אחת לא תוכל
תשלחי לי במסר מי הרופא המטפל שלך ואני אנסה לייעץ לך יותר ספציפי. וחוץ מזה, את הרי תהיי בהריון אחרי הטיפול הזה, לא?

miky4

New member
כן, עשיתי זריקות

תודה תודה, באמת חיפשתי מישהי להחליף איתה חוויות... כן, אני אחרי זריקות (מנוגון, פרגניל) ומיד הזרעה. באמת כולי תקווה להריון, אבל... נ.ב. שלחתי לך מסר

talib3

New member
היי מיקי

גם אני מטופלת בסורוקה, אמנם כבר עברתי למחלקת IVF אבל הספקתי "לבלות" שנה במרפאת פוריות. כמו שסיון אמרה לך לא ניתן "להזיז" אותם מהנוהל הזה, המנוחה הזאת טובה לגוף שלך ולנפש, הלוואי שלא תזדקקי לתור שלהם בכלל, חוץ מזה אם יש לך שאלות אני כאן. סיון, עם כמות הדרומיות הצצות כאן בזמן האחרון נוכל לקיים מפגש ולא במגירה שלך
בהצלחה טלי

miky4

New member
תודה על העידכונים

אכן, מקווה לא להגיע לIVF אבל אני נראה לי שכן, ואם כבר אז אני מקווה שבמהרה. אני משכנעת את עצמי שאכן זה עדיף לגוף ולנפש (אני מתה מעייפות ומייחסת את זה להורמונים, אז חודש הבא מה אני אגיד?).

למעלה