הי בנות

miri71

New member
הי בנות

רציתי לחלוק איתכן שלאחרונה מאוד קשה לנו. אני מרגישה תלושה ובודדה ואני מתנצלת מראש בפני כל האמהות כאן בפורום שהתגובות שלי בנוגע לילדכן הן מאופקות מאוד או כלל אינן. שוב, כי קשה לי מאוד. אנחנו באוויר, עם תור המתנה מפה ועד להודעה החדשה להיסטרוסקופיה ואני לא מצליחה להקדים אותו. כן, גם הפעם אנחנו ה-תקדים לצרות. בפעם שעברה היינו תקדים לכך שהפונדקאית לא ספרה לנו ולועדה על הכליה שחסרה לה והפעם התקדים שלנו הוא שתי הפלות טבעיות בטרימסטר הראשון שלעולם לא קרו לאף אחד בענף הפונדקאות (ואני מאחלת מכל הלב שזה לעולם לא יקרה עוד). מקווה שיהיה לנו מספיק כוח להמשיך ולהילחם, כי בינתיים ההרגשה היא שדבר לא הולך להשתנות אצלינו. ביום החתונה היו הרבה תקוות שנהפוך להיות הורים בקרוב או שלפחות נמשיך להשקיע מאמצים בתהליך והיום הכל אחרת.

מירבי*

New member
מירי יקרה../images/Emo24.gif

המצב שנקלעתם אליו מורכב באמת, בכל מקרה צריך לחכות לתוצאות בדיקות הדם לפני שעושים היסטרסקופיה, דברי איתי בעניין התור, אולי אצליח להקדים אותו. אני יודעת באיזו אופוריה הייתם ביום החתונה ובכלל ברגעים שבהם קיבלתם תשובה חיובית וראיתם דופק, המציאות הקשה טפחה על פניכם ואין לי ספק שזה קשה נורא, לא ככה תכננתם את הדברים. אני מקווה שהסיבה תתברר במהרה ואפשר יהיה להחליט איך ממשיכים. מחבקת אותך יקירה ויודעת שעוד יהיה טוב

מירו'ש היקרה../images/Emo20.gif

הדגש|אל נא תתיאשי מתוקה ותמשיכי לקוות ולצפות והכל יבוא על מקומו בזמן.אז שיהיה לך המון המון
.

בנדה1

New member
מירי יקרה, אל יאוש ../images/Emo24.gif

זה יסתדר, תמיד אמרו לי כל עיכוב הוא לטובה, כמו שאת בטח מרגישה עכשיו זה שזה משפט חסר תוכן כך גם אני חשתי, והיום אני מאמינה בזה. מירי תאמיני זה יצליח ויסתדר והעיכוב רק יביא אושר גדול יותר. נשיקות וחיבוקים ואנחנו איתכם לאורך כל הדרך.

bellita

New member
היי מירי

מצטערת מאוד על מה שקרה לכם אך אני יכולה להגיד לך שכן קרה שתי הפלות טיבעיות בטרימסטר הראשון ולצערי זה קרה לנו אני לא כל כך מבינה מה קרה ואיך אך אוכל להגיד לך שיש לזה תקדים ופשוט תנהגי במשנה זהירות עם הפונדקאית ואם יש לפונדקאית איזה שהוא ביטוח רפואי משלים תיקחי אותה לבדיקה פרטית אצל רופא נחשב ותקבלי החזר ניכר מניסיון זה שווה כל אגורה

mondani5

New member
מירי היקרה!

קרו גם מקרים יותר גרועים ממה שחווית,תתחזקי ותמשיכי הלאה,לי היו רגעים של התמוטטות עצבים במהלך הליך הפונדקאות וזה קרה באזכרה של אימי. לבסוף גם את תכתבי בהתלהבות על ילדך. אירית

mondani5

New member
ועוד דבר קטנטן מירי....

לא צריך לערבב עצב בשמחה. האמיני לי שגם לנו היה מאד ,מאד ,מאד עצוב וקשה בחיים עד שהגענו ליום המיוחל ,הדשא של השכן לעולם לא ירוק יותר,אולי רטוב יותר. ואין קשר לילדנו,או ברכה לגסתי היקרה. אירית

mondani5

New member
מירי יקירה

הבנתי אותך ומקווה שהבנת גם אותי. החשוב שתצליחו ואל יאוש.

miri71

New member
הי בליטה, את צודקת לגבי הבדיקה, אבל

אין, לצערי, לפונדקאית שלי ביטוח משלים ושלי לא ניתן להפעיל. עלות של ההיסטרוסקופיה הפרטית גבוהה מדי בשבילנו...על כל פנים, תודה מכל הלב.

מירושית שלי../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif

באמת עברתם שבעת מדורי גיהנום. שום דבר לא יחזיר את הגלגל אחורה. אני מקווה שבחוזק שלך תנצחי ותחזיקי מעמד ובסוף זה משתלם, למרות שנראה לך שכולם מדברים ולא ממש יודעים מה עברתם. כל אחד פה עובר את התהליך בקשיים משלו ואפשר לנסות להבין ולהקיש מהקשיים האישיים לאלו של אחרים.כולם פה משתתפים בקשיים של כולם. יש לך מזל שיש לך בן זוג תומך ושיש לך את החוזק הנפשי שלך, שלפעמים כמו כולנו צריך חיזוקים. הלואי והכל היה פשוט בחיים. תחזיקי מעמד נשמתי, אנחנו איתך לכל אורך הדרך בטוב וברע. נשיקות

miri71

New member
בנות יקרות, אני מודה לכן על התגובות

ויש לי משהו קטן - אולי אופטימי - לספר לכן. דברתי היום בטלפון עם המזכירה הבכירה ממח' נשים בביה"ח "כרמל" ונראה שלבה נפתח לקראתינו, היא מוכנה להתאמץ ולא תתן לנו כניראה להתייבש חודשיים בתור, לפחות תעשה איזשהו מאמץ בשבילנו. כניראה שישנם עדיין אנשים רגישים בסביבה ביורוקרטית של מרפאות ציבוריות.

חיבוקים לך../images/Emo24.gif

והמון בהצלחה
כשבקרוב תחבקי את הנסיך/ה שלך, כל זה יראה כסיוט רחוק אבל שוה. אל יאוש!!!!!

לי לך

New member
מירי, יש לך אותו

אהבת חייך, זה הכי חשוב כי אתם ביחד וכבר משפחה קטנה. אני בטוחה שתצליחו להרחיב אותה כך או אחרת. בינתים אתם בסיפור הזה והוא קשה אבל ביחד תתגברו והלוואי שיהיה סוף מתוק וקטנטן לדרך החתחתים הזו. אנא המשיכו להלחם ,עם קצת אורך רוח והרבה כוח אני בטוחה שתצליחו. אוהבת לי לך

למעלה