הי בנות

cat 331

New member
הי בנות

רציתי לספר לכן את הסיפור שלי ואולי זה יעודד נשים שרוצות להרות בגיל 41.5 ילדתי את ביתי הבכורה , הריתי ספונטנית אחרי שני נסיונות לבעלי שני ילדים גדולים מנישואיו הקודמים ולכן לא רצה עוד ילדים בגיל 46 נאמר לנו שהריון ספונטני בגיל כזה הוא נדיר 1% מתוך 99 ולכן לא נזהרנו פעם אחת ו......... הריתי בשבוע 7 הרופא עשבה לי א.ס ואמר שלא רואים דופק ושאם עוד שבוע גם לא יראו אצתרך לעבור גרידה, הוא אכן שלח אותי לגרידה ובבית החולים שאלתי את האחות אם תיתכן טעות והיא אמרה שגם אם יש משהו , עם רמה כזאת של הורמונים זה לא הגיוני עובר בסדר ושלא אחיה באשליות בקיצור הגניקולוג עשה לי א.ס ואמר לי "הכל בסדר, העובר מתאים לגיל ההריון, את יכולה להיות רגועה" ילדתי את בני המקסים ארבעה חודשים לפני יום הולדתי ה-47, היה לי הריון נפלא ללא בחילות וזהו המון אושר ובריאות לכולכן

דינהלה1

New member
איזה יופי שהכל יסתדר לטובה../images/Emo140.gif

המקרה שלך מחזק את מה שאני חושבת שלפני קבלת החלטה רפואית חשובה צריך לקבל יותר מחוות דעת רפואית אחת. אני יכולה לתאר לעצמי את גודל ההפתעה כשגיליתם את ההריון השני אחרי שחשבתם שכבר סגרתם את העסק

TaraSky

New member
סיפור מדהים תודה על השיתוף!

אני פשוט המומה מהסיפור. תודה לאל שהיית עירנית כל כך! האם בשבוע שאחרי גם לא ראו דופק? אני הגעתי לאולטרסאונד והרופא אומר בהחלטיות - אין הריון - לא רואים אפילו שק (שבוע לפני כן היה שק והיה דופק) הלב שלי נפל. אחרי שניה הוא אומר -תני לי לקרוא לטכנאית לקבל חיזוק למה שאני לא רואה. הטכנאית מגיעה, מסובבת כפתור במכשיר (כפתור שהוא כנראה לא הכיר) ואומרת - יש שק ויש דופק יפה. (לצערי ההריון בסופו של דבר לא החזיק אבל זה לא שייך).

cat 331

New member
עם ביתי הראשונה

לא הסכמתי ביכלל לאולטרא סאונד וגינלי, הלכתי בשבוע 12 לביטני וזהו בדיעבד כניראה שכך עדיף מי יודע כמה נשים מאבדות עוברים בגלל טעויות של רופאים אחלה פורום איזה כיף שמצאתי אותו

TaraSky

New member
מעניין...

מעניין מה שאת אומרת! אני איבדתי 2 הריונות (+כימי) בשנה שעברה וכשדיברנו על זה, בעלי ואני העלינו את החשש מהאולטרסאונד הויגינאלי. בפעם השניה אפילו אמרתי לרופא שאני מעדיפה בינתיים לא להיבדק וגינלי ולמשוך את עד שבוע 9 או 10. הוא כמובן אמר שאין קשר וזה בכלל לא מגיע לאזור וכו' ובכל זאת נמנעתי עד שהחלו דימומים והבנתי שהלך ההריון. עדיין התחושה שלנו שכן יש קשר. כמובן שאני לוקחת בחשבון עניין הגיל אבל את יודעת, אנחנו רוצים לעשות מה שאפשר כדי להבטיח הריון מלא ובריא. העניין הוא שאני לא יודעת איך ממש אפשר להימנע מאולטרסאונד וגינלי עד שבוע 12, כפי שאת עשית, כאשר ישנם בדיקות שונות שצריך לעשות לפני שבוע 12 כאשר מדובר בהריון בגיל מאוחר - לא כך?

TaraSky

New member
ועוד משהו...

הרופא לא חשב לתת לי פרוגסטרון למרות שהפרוגסטרון היה בערך 11 הוא נתן לי בסופו של דבר פרוגסטרון בכדור והערך עלה ל22. אני קוראת שזה נמוך והוא אומר לי שזה בסדר ובהריון ספונטניים אין צורך בפרוגסטרון וגינלי וכאלה. מה דעתך?

cat 331

New member
אין לי מושג

בקשר לפרוגסטרון והבנתי שיש על כך חילוקי דעות בין רופאים לא רציתי א.ס וגינלי מתוך תמימות כל שהיא כאילו לא הבני שיש סיכוים בהריון ועוד בגיל מתקדם את הילד השני ילדתי בגיל כמעט 47 גם בהריון ספונטני אבל אז כבר חששתי האמת שאם עושים מי שפיר אין צורך בשקיפות ערפית וחלבון עוברי ולכן אפשר ללכת לבדיקה בשבוע 12

למעלה