הי בנות

• פותח הנושא tdr1
  • פורסם בתאריך

tdr1

New member
הי בנות../images/Emo6.gif

מה שלומכן? איזה כיף שסופסוף הגיע הסופשבוע. רציתי לומר לכן שאני מרגישה שהפורום גורם לי לחשוב הרבה על אמא, יותר מבדרך כלל. זה כאילו התודעה עוסקת במשהו שהיה קצת רדום, וזה היה רדום כי בחרתי להרדים אותו ולא לחשוב על הכאב יותר מדי. אבל זה טוב שהמחשבות האלה עולות שוב ויש לי עוד הזדמנות לעבד אותן. זה בריא. לדוגמה, יש לי את הדיסק החדש של דניאל סולומון. מומלץ! אז יש שם שני שירים שגרמו לי לחשוב עליה (ואולי לא הייתי מקשרת אותם לנושא של אמא שלי אלמלא הדיונים פה): שיר אחד הוא "אין לך הגנה" שמזכיר מפורשות את המילה אמא, ושיר שני הוא "אחרת" שמדבר בכלל על פרידה של בני זוג, אבל אם תקשיבו למילים המקסימות תראו שזה יכול להתקשר לפרידה גם מאמא. וכמובן יש שם את השיר הנפלא "אהבה" ששומעים כל היום ברדיו. אם יצא לכן תקשיבו לשירים. יש פה לינק לאתר שמציג את השירים ואפשר לשמוע אותם אם לוחצים על הרמקול שליד שם השיר (זה פותח חלון קטן). http://www.mooma.com/Discs.asp?ArtistId=5968&AlbumId=40031 שיהיה לכן סופ"ש מקסים. ביי בינתיים.

tdr1

New member
הלינק לא עובד...../images/Emo12.gif

אז אפשר להעתיק את הכתובת הזו לשורת כתובת באינטרנט ולהתחבר משם...

S u n n y 1

New member
תודה לך ../images/Emo140.gif

איזה כיף לקבל המלצות כאלה.....השירים ממש יפים
גמני מרגישה את אותו הדבר לגבי הפורום שניער ממני את האבק, ונתן לי את ההזדמנות במקרה שלי להתאבל מחדש, ולעבד שוב את הרגשות והתחושות שלי. שמחה בשבילך....
ורוצה גם להקדיש לך וכל הבנות בפורום שיר שאני מאוד אוהבת של שירלי צפרי, נקרא "בשבילי" -
יום ולילה עם כל צליל שבא לי מנגנת מנגינה לי פותחת מה שסגור מדליקה אור כשאסור בשבילי זה לגעת בשבילי זה לדעת ויותר לפעמים הכל יוצא בלי מוח תני לזמן לשאת את כל הכוח תרגישי טוב עם עצמך ותראי שהכל הולך בשבילי זה לגעת בשבילי זה לדעת ויותר איך זה יכול ליהיות אני מנסה מחדש לבנות את עצמי לא, אף אחד לא אמר שז יהיה קל כל כך ליהיות לבד אז תן לי מהחיים בשבילי זה רק לגעת בשבילי זה רק לדעת ויותר כן היו רגעים שהיו חזקים וחשבתי, אולי זה הזמן לשנות גם דברים אחרים שפחות כואבים וכאלה שלא מתחברים אליי בשבילי זה רק לגעת בשבילי זה רק לדעת ויותר סוף שבוע נפלא וחמים לכולן
Sunny

למעלה