הי בנות!

28קטנה

New member
הי בנות!../images/Emo59.gif

עוד יום של פיצוצים עם הבעלול... אני לא יודעת מה יהיה איתי אני כמו פצצת מרגמה ומספיק שהוא ממצמץ פעמיים ואני מתפוצצת עליו... על פעילות מבצעית אין מה לדבר בכלל... נשבר ,נשבר, הז@#$! מוזר , אני דוקא היתי נורא אופטימית בחודש שעבר...

גם אני אפגוש את החברים שלי מפורום לקראת הריון במסיבת העצמאות של תפוז אנשים!

פוקית27

New member
קטנה,נראה לי שאלו הקריזות של ה-

הורמונים שבאים לפני ההורמונים של ההריון.
אין מה לעשות יש הרגשה שהגוף קצת בוגד בנו,החיים נגדנו ואין ספק שהבעל הוא המטרה הקרובה והקלה ביותר,(למרות שהיינו מעדיפות שהוא לא יהיה כי אנחנו אוהבות אותו
, זה המצב-כך אצלי בכל מקרה) מבינה אותך והשאלה היא אם גם הוא
איך הוא מתייחס לכל הפיצוצים בהבנה או שהוא חוטף את החרופה
בכל אופן,יש עוד בעלים שסובלים ,הוא לא לבד.

28קטנה

New member
הבעלול הוא נשמה טהורה!

והוא ואני מכירים אחד את השני מכל צד שאפשר ובכל מצב. בכל אופן גם הוא לפעמים "מקבל מחזור" על ענינים שלו ואז צריך לתת לו קצת מרווח נשימה. הוא לא נבהל ממני כל כך מהר וגם ברוך השם לא אמוציונלי כמוני

פוקית27

New member
אם הבעל הוא נשמה טובה,אז אין מה -

לדאוג. אמנם לנו יש רגשות אשם אחרי פיצוץ אבל אפשר לסמוך עליו שהוא מבין(גם שלי כזה)ואחרי כמה שעות זה עובר. כמו שאני תמיד אומרת איזה מזל יש לי שבעלי הוא בעלי,ובהחלט נראה לי שגם את יכולה להגיד את זה.

פּוֹנְג

New member
חיבת לומר לך שזה מאד מפחיד אותי

המתחים והפיצוצים שעלולים להיווצר במהלך הנסיוניות ובמהלך התקופה שהנסיונות לא מצליחים... אין לי מושג איך להתמודד עם זה, אולי לוותר. זאת אומרת לוותר קצת על הניסיונות למען השקט הנפשי. ולהמשיך לנסות בחודש הבא. וכמובן כמובן לדבר על הדברים.

m i c h a l y

New member
בוקר טוב בוקר טוב ../images/Emo141.gif

טוב. פיצוצים זה פיצוצים ואין מה לעשות. מנסים או לא מנסים - תמיד יש תקופות כאלה, השאלה מה עושים איתם.... כיוון שאצלנו זה גם קורה לפעמים, שנינו פשוט לוקחים מרחק לזמן קצר, ואז, כשרגועים - יושבים לדבר על הדברים. לפעמים אנחנו אפילו לא מדברים על נושא הריב (מרוב שזה טיפשי...) אלא על - למה אנחנו רבים כל הזמן... לפעמים, הסיכום של שיחה כזו הוא שאני\הוא עצבניים בלי סיבה (או בלי קשר לזוגיות) ולכן נגררים לויכוח על כל שטות, וביום - יומיים הקרובים אני\ הוא (כלומר הצד השני) לא מתייחסים לחיחורי המלחמה.... כך, בן הזוג עם המצברוח העצבני יכול "לשחרר לחץ" ובן הזוג השני לא מתייחס ברצינות לכל הערה כי הוא יודע שמקור ההערה הוא משהו אחר לגמרי.... מקווה שעזרתי. אני באמת חושבת שהפואנטה בכל העניין היא למצוא דרך להרגע (גם אם בנפרד), ואז כשרגועים לחזור ולדבר - על נושא הריב, או על מצב ה"מלחמה" המצוי בינכם.... בהצלחה, מיכל.

אפרסקה

New member
אהלן קטנה

ההודעה קפצה לי מול העיניים, כנראה בגלל ההזדהות. גם לי יש תקופה לא קלה כרגע. בעלי ואני עצבניים שנינו, כל אחד מסיבותיו הוא (שלא בהכרח קשורות לנושא הפורום הזה) ודי מטפסים אחד על השני. מה שמלחיץ ואף מבהיל. אני מתעודדת בידיעה שכבר היו תקופות כאלה ועוד יהיו, בדרך כלל מריבה גוררת מריבה ובסוף זה נרגע. אבל שירגע כבר! אתך בעצבים...

28קטנה

New member
תודה על העידוד!!../images/Emo122.gif

לבעלול שלום... הוא כבר יודע להריח את הזעם באויר,אבל ... הפעם זה היה קשה במיוחד... פחות או יותר התקפת בכי של 3 ימים. הדבר היחיד שכרגע מצליח להוציא אותי מההתעסקות הזאת, זה ללכת לעבודה ולעבוד כמו חמורה עד שאני מותשת. וזכיתי לעבוד במקום שבו האנשים מקסימים והאוירה נעימה ואף אחד לא יודע ולא שואל . זהו אין לי פתרונות אחרים , אולי ניסע קצת לטייל בסוף השבוע ונתאוורר... המון תודה לכולכן על תשומת הלב ,ולא להבהל ממני בבקשה אני מבטיחה להתנהג יפה לבעלול (לפחות עד הג"ננה הבאה)

gudaiva

New member
לפעמים צריך להוציא קיטור

אני והבנזוג שלי דווקא אנשים מאוד לא רבים, אבל גם לנו יש את הקטעים שלנו. מה שגיליתי במשך השנים זה שרוב המתחים שלנו היו דווקא על דברים שאין לנו שליטה עליהם. אני כועסת שליו בגלל אחותו, והא כועס עלי בגלל ההורים שלי וכו. למדנו לתת אחד לשני את המרחב לכעוס ולהשתחרר מהכעס, ואז להמשיך הלאה. פעם כל פעם שהינו נוסעים לסופ"ש אצל ההורים שלי הינו רבים בדרך הביתה - כי הוא איבד את הסבלנות בבית של ההורים שלי, ואני בגלל שנפרדתי מהם. באיזה שהוא שלב הבנו שכל אחד צריך לשחרר את הקיטור שלו. אז גם יכולתי להשתתף איתו בקיטורים על ההורים שלי בלי שאני אפגע ומצד שני יכולתי לקטר על זה שהשבת נגמרה. אני ממליצה בחום לעשות סטימינג (הוצאת קיטור, ככה אנחנו קוראים לזה), בשבילנו זה עושה את העבודה.

מעין26

New member
לכל העצבניות

בתור בחורה עצבנית, אחת שנדלקת בקלות יש לי כמה עצות שיכולות לעזור אולי לכמה מכן. אז ככה, הכל תלוי כמה עצבנית אני. יש עצבנית שסיגריה מעבירה ויש עצבנית שפשוט לוקחת רסקיו או במקרים ממש קשים רגיעון של הדס. לגבי הבעל שנינו למדנו עם הזמן לתת מרחק הוא הולך לעיסוקיו ואני לעיסוקי ואז שנינו בדרך כלל חוזרים רגועים לחלוטין. דרך אגב הריבים שאני הכי אוהבת זה שבאמצע הריב הוא מתחיל כל כך להצחיק אותי שכל הרצינות נעלמת ותוך שניה שוכחים על מה רבנו. מומלץ הכי בחום.

למעלה