הי בנות

הי בנות../images/Emo4.gif

בוקר טוב. חזרתי מתה"ש:עשיתי בדיקת דם+U.S בU.S נצפה זקיק בגודל 17 מ"מ.+מעט נוזל ליד השחלה. הטכנאית אמרה שסביר להניח שאני מתחליה את הביוץ. אני רוב הסיכויים אקבל היום את הכוריגון-לגבי השאיבה-אני דיי סקפטית! שוב פעם אני מודעת לבעיתיות הגדולה שיש במחזור ללא הורמונים,אך יחד עם זאת,אני שמחה "שהכל דופק איך שצריך ז"א שיש לי ביוץ תקין" טוב בנות,מבטיחה לעדכן....

כן,נראה לי שתהיה לי תמונה יותר

ברורה אחרי תוצאות בדיקת הדם. אני מקווה לטוב,אבל אם לא,לא נורא חודש הבא

מירבי*

New member
../images/Emo32.gifיקירותיי, עדכנו בבקשה את ימי

ההולדת שלכן מתחת להודעההזאת, אעיר את זה להועההראשיתכך שלא יחלוף אף יום הולדת שלא יזכה להתייחסות. אני מתכוונת לחדשות, מי שכבר כתבה את התאריך לא צריכה לכתוב שוב.

הי בנות:הבטחתי ואני אקיים../images/Emo13.gif

עינת התקשרה אלי,ולאחר התיעצות עם פרפ דור,היא אמרה לי לקחת היום כוריגון,וביום א´ השאיבה. שאלתי אותה: עינת מה הסיכויים? הרי יש מעט נוזל! והיא ענתה:ענת יש סיכוי טוב,חודש שעבר היו לך אותם ערכים של הE2 והפרוגסטורון,והיה לך ביצית טובה,ועובר טוב. יש סיכויים טובים. למה נראה לי שהיא קצת הגזימה??? נו,אז היום ב11 אלך לקבל את הזריקה,ואקווה לטוב.... יום ראשון השאיבה..... מקווה שנצליח לתפוס אותו אני כל כך מאמינה בפוריות שלי,ביכולת ליצור עובר מושלם,אך גם מאמינה בקושי שיש(ללא הורמונים) אך אני מאמינה שעם עקביות,נחישות והתמדה אפשר....

מירבי*

New member
ענת, אין ספק שתנצחי, את בדרך הנכונה

שיהיה בהצלחה, מחזיקה לך אצבעות חזק חזק

miri71

New member
ענת, שמחתי ש"הכל דופק" אבל למה

שלא יהיה לך ביוץ תקין? הרי כבר עשית שאיבות קודם? יש סיבה להיתבטות שלך או שכבר כל דבר לא נראה לך מובן מאליו?

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifאחרי השאיבה../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

הי בנות:צהריים טובים ככה אני עשיתי את השאיבה היום!!!!!!!!!!!
התעוררתי מהשאיבה והרגשתי מאושרת
הרגשתי מאושרת במיוחד שהרופא אמר שהוציאו לי בייצית אחת יפה
כן,עשיתי את השאיבה היום.הרגשתי מאוד מתוחה..... המדהים הוא שבכל שבוע וחצי של הטיפול אני ממש ממש לא מתוחה,מתי כן אני מרגישה כמו קפיץ:במכונית בדרך לתה"ש ובהמתנה לU.S אז תודה לאל היה לי זקיק הבוקר בגודל 17.5 מ"מ.ללא נוזל בתוכו. קמתי מהשאיבה והרגשתי מצוין
תשמעו קטע מצחיק,מיד אחרי שהתעוררתי מההרדמה(שהייתי עוד בהתאוששות)חלמתי
ומה חלמתי: חלמתי שפרפ שולמן לקח אותי לשיחה ואמר לי שיותר לא אעשה עוד שאיבות כי איין לי בייציות. הייתי עצובה,ומייד שאלתי איזה אחות אם הוציאו בייצית. מייד אני שומעת את ד"ר שולמן קורא בחדר: ע נ תתתתת עניתי אני כאן. והוא בא ואמר :ענת הוצאנו בייצית אחת והבייצית נראית טוב. איך הרגשתי מאושרתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת נו,אבל רק מחר אדע את תוצאה הסופית של השאיבה. אני מקווה לא להתאכזב טוב ביי ביי בנות. סיגל- אני לא מפסיקה לחשוב עליך ועל הבדיקה,תעדכני. צ´או בנות אני
אותכן. עכשיו אני הולכת לצלול במיטה,אני שפוכה,התעוררתי הבוקר בשעה 5. אכנס יותר מאוחר

יופי ענת ../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif

יופי לשמוע שאת כבר אחרי ושעבר בסדר והכי חשוב - שהתוצאות מצוינות ! תנוחי ותירגעי קצת מכל המתח - עכשיו את יכולה !

מירבי*

New member
ענת, נהדר, זו בשורה משמחת מאוד

כמובן שנחכה למחר ונראה שהביצית הזאת תתחבר עם זרעון חביב שממנו יוולד ילד חביב עוד יותר. בהצלחה יקירה, תנוחי ותשתי הרבה..

ד"ר שולמן התקשר אלי עכשיו

הביתה,ושאל איך אני מרגישה. ומה עם הINR שלי. אמרתי לו שאני מרגישה מצוין.הINR בסדר גמור,איך שצריך להיות 1.9 תשמעו איזה צוות מקסים יש בתה"ש,ברצינות..... הוא ממש ריגש אותי שהוא התקשר אלי מחוץ לשעות העבודה בכדי לשאול איך אני מרגישה. נראה לי שבגלל מה שעברתי(חסימה עורקית)כל כך שומרים עלי. ואני שמחה על כך
סתם רציתי לספר לכם את זה. איך אני מתרגשת בשביל סיגל. סיגל אני מאוד מאוד מאוד שמחה בשבילך,איך היתי רוצה פונדקאית כמוך

למעלה