הי בנות...

הי בנות... ../images/Emo201.gif

אני יודעת שאולי זה לא קשור אבל... עצוב לי כ"כ רבתי עם בעלי, יש לו קטע שהוא לא יודע להתנצל ולבקש סליחה, תמיד הוא בטוח שהוא הכי צודק בעולם... אמא שלו מתייחסת אליו כאילו הוא מלך (אז אולי זה כן קשור לכאן...) וככה כנראה הוא מרגיש... היה לנו משבר גדול לפני כמה חודשים והיינו אצל יועץ נישואין, כנראה קשה לי לסלוח לו ובנוסף כל ההתנהגות המרגיזה שלו, אני מרגישה חסרת אונים0 מול האדישות שלו ופוגעת בו רק כדי שיתיחס אליי, יש לו אוייבים כמעט בכל מקום שהיה בו (חברי ילדות, עבודה נוכחית ועוד') בהתחלה חשבתי שכולם לא בסדר ושהוא בסדר גמור... אבל... מבעס לחשוב ולדעת שזה בעלי... אני שונאת אותו כ"כ...

בוקר טוב...מיוחדת

מילים קשות ....אני רק מנסה לחשוב לחיות תחת קורת גג אחת עם מישהו שאני שונאת....ליבי,ליבי. זה דורש טיפול מיידי ובהול.בעיניי,זה אינו מצב שיתכן. ההתנהלות הזו... אני מבינה שלא נח להרגיש ש...זה הוא ולא אחרים,אך אין בנו יכולות לשנות ולהיות אחראיים על מישהו אחר,אלא על עצמינו בלבד,מתוך כך,קחי אחריות על חייך... לדבר,לטפל,לגעת בפצעים,למצות כל דבר שאפשר ועולה על הדעת. חמודה...לפרק מסגרת מפרקים בקלות.מאד קשה להחזירה.עשו מעשה למענכם,אם יש עוד אהבה שם...

אשבל1

New member
היי מיוחדת

עצוב שזה מצב הדברים ביום חג, שולחת לך חיבוק, לא יודעת מה קרה ביניכם ולכן לא חושבת שכדאי לתת איזו עיצה, רק אומר שאם מה שקרה הוא הפיך, ותוכלו לחזור להיות זוג בכל המובנים, אז גם כאן יש עליות ומורדות, מצבי רוח שמשפיעים על מערכת היחסים, ועוד הרבה דברים כמובן, את אומרת שאת שונאת אותו, מותר לך להרגיש, יכול להיות שזה ישתנה ואם לא יש חיים גם אחרי.... בכל מקרה אל תשכחי שהמרחק בין אהבה לשינאה לפעמים הוא קצר..... אשמח אם תעדכני איך את מרגישה ואיך מתפתחים העניינים..

אשבל1

New member
שכחתי להוסיף

שכשאני רבה עם בעלי הכי כואב לי שאין לי בית של הורים ללכת אליו, מקום שאפשר להופיע בכל שעה ,בכל רגע, בלי לתת דין וחשבון.... מזל שזה לא קורה הרבה...

קינגית7

New member
הי אשבל

כן, גם לי זה חסר. אנחנו בעצם לעצמנו, בלי בני הזוג. אבל מצד שני, גם כאלה שיש להם הורים, לא תמיד יכולים ללכת אליהם, מכל מיני סיבות. כבר עדיף להתגעגע למשהו טוב שהיה טוב שהיה משהו טוב, לפחות למשך זמן מסוים בחיים.

מיוחדת!!!

אני אישה גרושה מה שאת חווה כעת אני חוויתי עם האיש שהיה בעלי אז. דעי ששמך כאן בפורום הוא רק תזכורת למה שיש בך למי שאת ועד כמה שזה נראה כעת רחוק ממך ולא הגיוני כרגע אני באמת בדיעה שכדאי לך לשקול גירושים מהסיבה הפשוטה שכשהבסיס של הקשר נהיה רקוב ואת מגיעה לרגשות כאלה עזים של טינה כלפיו זה רגש שלילי שרק נטען ומזין את עצמו עוד ועוד ואת מקומך הטוב האמיתי את חשה במקומות אחרים שנותנים לך אנרגיות חדשות וכוח חדש ויציב יותר אנחנו כאן בשבילך אם תרצי את יכולה גם להשתמש במסרים מתי שבא לך שולחת לך חיבוק ענק ענק!! בהצלחה, תני לדברים קצת להתבשל במרק שלהם תראי לאן את הכל מוביל אותך

למעלה