הי בנות

הי בנות../images/Emo140.gif

איתי הכל בסדר. אתמול שלחתי לאביבה חומר שחסר. בזמן האחרון אין לי כל כך הרבה זמן להכנס ... אולי בגלל החורף
. בקשר למפגש:אגיע בשמחה
. רק שלא ברור משהו:האם צריך להגיע אפילו בלי ילדים? בלי הבעל הבנתי . דרדסית,שמחה שהכל בסדר. נ.ב- נראה לי שתצטרחי לדחות מה שקבעת ל15.1
. בשיליית פתח צריך לשמור חזק חזק חזק על ההריון. אמרתי לך פעם שאת כותבת טוב? אז יפה מה שכתבת. ארדי בהצלחה בועדה הקרובה. בנדה בהצלחה עם ציצינה,מאחלת לך שהיא ורק היא תביא לך את מה שאת רוצה
. טוב בנות,אני כותבת בשפונג,מאי כבר לא ישנה צהריים,וכרגע היא לפני ה"בריכה"(שם לאמבטיה
של מאי) אז ביי ביי בנות

מקפיצה הודעה שכתבתי ב6.1

דעתכן חשובה לי
קודם כל אין צורך לעשות שוב את הבדיקות,דיברתי עם אביבה ואביבה אמרה לי שתוקפן הוא לשנה. ואכן כן. מירבוש,אני חוששת שאת מבלבלת פה בין 2 דברים. הועדה בשבוע הבא:צריכה להיות רק אודות אישור עקרוני לתהליך הפונדקאות,אך ורק עם תרומת ביצית(נגיד...) והועדה באה בע"ה זה הועדה המיוחלת והרצינית. אוייי מירבי,כמה אני מרגישה שהתהליך הזה ממש לא פשוט. היום הייתי אצל פרפ דור,הוא הסכים איתי,שאם חלילה וחס המוקפאים שלי לא יניבו שום דבר(כמובן עם תמיכה הורמונלית ל בהחזרה) נצטרך לקחת הורמונים...... כן הוא הסכים איתי,הוא דיבר איתי על:צטרוטייד,גונל -אפ(יש משהו כזה נכון?) בקיצר,פרפ דור לא בעד שאקח איקקלומין,לדעתו קשה להשתלט על האיקקלומין.... לסיכום:זוכרות פעם שסיפרתי לכן שפרפ דור לא משהו.... פרפ דור היה היום מקסים!!!!!!!! ברצינות..... עשה רושם שהוא לא מתכוון להרים ידיים במקרה שלי. הוא מקסים בקיצר-ביום חמישי צריכים להעלות אותי בדיון...... כמה דיונים/ועדות עלי יש בשנה האחרונה....... "לא קלה היא לא קלה דרכינו" ~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~ ענת ~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

למעלה