הי בנות שאלה

דוריתי2

New member
הי בנות שאלה

הזרקתי כ-12 יום מונוגון פעם ראשונה הרופא התחיל עים מינון אחד ועבר לאחד וחצי והיום קיבלתי פרוניגון בבוקר ומחר ההזרעה אבל יש בעיה הרופא שלי מקופת חולים לא יהיה מחר וקבעתי טור לרופא אחר אני לא סומכת אליו הרופא של אמר שזה לא נורא אבל בכל זאת אני לא רוצה שמשהו יתפגש מה עלי לעשות

דוריתי2

New member
הי בנות

יש פה מישהי ששמנה מאז הטיפולים האים אפשר לעשות ספורט בטיפולים ויש פה בנות שמעשנות בטיפולים האים זה מסוכן

דנה אא

New member
מצרפת שאלה ../images/Emo163.gif

האם אתן קונות בגדים חדשים כשאתן משמינות בטיפולים?

דנה121

New member
תשובות לשתיכן, גם וגם

גם קונה בגדים חדשים, גם עושה ספורט וגם מעשנת (רחמנא לצלן)
בגדים חדשים, כן. יש לי מלתחה של לפני, תוך כדי, ואחרי. (אחרי ההחזרה כלום לא עולה עלי) לגבי ספורט, אין מניעה לעשות ספורט לפני השאיבה. לגבי אחרי ההחזרה, אני לא כל כך סגורה על זה. בתל השומר אחת האחיות אמרה לי לא להתאמץ מדי ולא לאמץ את שרירי הבטן. אחרים אומרים שרק טיפה להוריד הילוך, אבל לא צריך יותר מדי. אני ממילא די שפוכה מכל התמיכה שאני מקבלת וה 12 יום האלה עד היום תמיד עברו עלי ללא ספורט, לא מתוך ניסיון לשמור על הגוף שלי כמו מתוך עצלות וכבדות. לגבי עישון, אני מנסה להפחית מאוד בתקופת טיפולים (בעיקר אחרי החזרה)וקראת י מחקרים שאומרים שזה פוגע בסיכויי ההיקלטות... אז רצוי ממש להיגמל. אני עובדת על זה.

בוליקי

New member
ובואו נדבר על המלתחה החדשה שלי...

מיטב אופנת הקיץ לדודות שמנמנות שהתנפחו בן רגע ולא יודעות איך להסתדר עם כל המשמנים הללו שנחתו עליהם.
מחצאיות מיני חתיכיות
, עברתי לחצאיות פרחוניות מתנפנפות
. לתוך החולצות צמודות אני בכלל לא יכולה להכנס כי החזה שלי פורץ מכל כיוון (ואף פעם לא הייתי שטוחה)... בחדר העבודה, בו אני יושבת עכשיו, יש ערימה יפה של כל שמלות הקיץ הכיפיות שלי מהעונה שעברה. רציתי לגהץ אותן, אבל ויתרתי בגלל עוגמת הנפש. אני, שתמיד צחקו עליי שאני לא לובשת את אותו בגד פעמיים, "חורשת" באינטנסיביות על כל צירוף שעולה עליי. מרוב דכאון אפילו ירדתי מהעקבים הגבוהים מאד! השבוע השאלתי לחברה שלי את אחת השמלות האהובות עליי. זה שבר את ליבי לדעת שאני יכולה להגיד לה : "תשאירי אותה בינתיים אצלך". וספורט? כן, אני רשומה למועדון כושר, אבל לא הולכת לפני שאיבה, אחרי החזרה, או אחרי ניתוח. כך שבעצם תרמתי כסף למועדון היוקרתי. אולי מחר אלך להתאמן קצת?!

בייבי4

New member
השומן..השומן...

בוליקי יקירתי, את כ"כ צודקת...כאילו לקחת לי את המילים מהפה... גם אני רשומה למועדון כושר יוקרתי וכבר מזמן לא מבקרתת בו... קניתי מכנסיים עם גומי למעלה ורק אותם לובשת. ממש תלבושת אחידה. נפרדתי מכל המכנסיים הצמודים, החצאיות הקייציות וכן גם מהעקבים (אחרת אני נראית כמו המפטי דמטי). ובקיצור הפכתי לפילונת קטנה נפוחה ומחוררת! כולם אומרים לי ממילא אח"כ תצטרכי לרזות אבל כבר מעכשיו הנפיחות הזו?! החזה נהיה עומד נפוח וענקי ובקיצור - איך אמורים להסתדר עם המראה הקייצי החדש הזה?

בולה101

New member
מכון כושר וטיפולים

כמו שאת זוכרת נרשמתי לפני שבוע להולמס פלייס והתנאי הראשון שהצבתי בפניהם זה אפשרות להקפאה של המנוי כל פעם שאני בטיפול. וזה בעקרון אומר שאחרי החזרה אני אקפיא את המנוי ל - 14 ימים ובהריון אינשאאלה גם כן. זו הסיבה שעד עכשיו נמנעתי מלהרשם למכון בגלל השבועיים כיף כף והשבועיים פסק זמן. כמובן שאני אביא להם אישור על הטיפול לפני ההקפאה של המנוי. ותאמיני לי אני כבר שבוע ומזה כיף לי על הנשמה. מומלץ

עדיין לא הגעתי ל IVF, בינתיים

לא השמנתי מאז הטיפולים. אבל נשארתי עם 2 ק"ג מההריון הכושל. אמנם במהלך החודש אני עולה כ 2 ק"ג, אבל אלו יורדים עם המחזור. אני משתדלת לשמור על כמות קלוריות הגיונית ביום, ולא נותנת לעצמי להתפרע (מה גם שחלק מהחודש אני חסרת תיאבון, כך שזה עוזר). לגבי ספורט - אני מתכוונת להתחיל הליכון החל ממחר. לגבי בגדים - קניתי כמה זוגות מכנסיים בגזרה נמוכה, וגדולים מעט באיזור הבטן. בימים הרגילים אני צריכה חגורה, ובימים הנפוחים הם פשוט נהדרים. לגבי עישון - לא יודעת אם מסוכן, אבל בהחלט ידוע כגורם פוגע בפוריות.

סנונית 1

New member
דוריתי נגעת בנקודה חלשה

עכשיו בדיוק חזרתי מהקניון ואני שהייתי מידה 34 פתאום מודדת L ושום בגד כבר לא עולה עליי והבטן שלי נפוחה כמו בחודש רביעי ונמאס לי מהשאלות ונמאס לי לראות את עצמי במראה אני צריכה דלי ליד המראה כדי להקיא ככה אני מרגישה. ונוסף לכל אני אני גם מעשנת וזה מרגיע אותי למרות שאני יודעת שלנשים מעשנות קשה יותר להכנס להריון.

דוריתי2

New member
בהמשך לתגובותכן

איזה מעצבנות השאלות של האנשים הסקרנים ביכלל אני שונאת שמתערבים לי בחיים

עינת ב6

New member
סנונית, דוריתי וכל השאר...

אני לא מקיאה חומד...
אני פשוט עומדת המומה מול המראה, אה... טוב.. בעצם גם את השלב הזה כבר עברתי... אני בד"כ נשארת בתא ההלבשה כשהמכנסיים תקועות לי ביריכיים ופשוט מסרבות לעלות יותר
ואז אני שולחת מבטים נואשים לתוית לבדוק אם אולי ... אולי... טעיתי במידה...
קיצור, אני כרגע משתדלת מאוד להיות בקטע בריא... - למדתי רפואה משלימה ואני משתדלת ליישם את מה שאני יודעת מבחינת תזונה (לא שזה תמיד הולך לי אבל שיהיה) ובימים שזה מצליח לי אני ממש מאושרת ( תראו איזה דברים מצליחים לגרום לי לאושר...
) לגבי התעמלות - התוקף של המנוי שלי פג באפריל האחרון ולא חידשתי אותו בגלל ה-IVF , למען האמת גם עד אז בשלבי ההזרעה חצי מהחודש היה הולך לי כי פחדתי לפגוע במה שאולי צומח וגדל לו בבטן... וחצי חודש אחר פשוט הלך ואין לי מושג לאן...
אז היום אני מאוד מקווה לחזור למועדון או לפחות לאיזה חוג יוגה חביב , רוצה אבל לא ממש יוצא... בכל אופן אני יודעת שאומרים שלא כדאי להתעמל מעבר למה שהגוף היה רגיל בעבר - זא"מ שאם רצתן יום יום לפני הטיפולים, אין הרבה בעיה שתמשיכו, אבל אם רצתן רק פעמים בשבוע ,נניח 20 דק', אל תתחילו לרוץ יום יום חצי שעה וכו'... בכל אופן מקווה שלכלכן יהיה לילה יפה ובריא...

דוריתי2

New member
בנות

השאלה שלי היא האים אני סתם לחוצה מרופא החדש זה בסך הכול אותה פעולה ואולי לא

טאיה1

New member
הי דוריתי

נראה לי שאופטימלי לעשות הזרעה אצל הרופא הקבוע, אבל אם הוא איננו, לא שווה לבזבז על זה חודש, נכון? בסך הכל זו לא פעולה כירורגית מאד מורכבת ואני בטוחה שלא תרגישי בהבדל. העיקר שיהיה בהצלחה.

בולה101

New member
לא צריך להיות הבדל בעקרון

לדעתי זו רק ההרגשה שאת אצל רופא שאת מכירה. ההזרעה ממש לא אמורה להיות מסובכת מחזיקה לך אצבעות

פּוֹנְג

New member
דוריתי, לשרשר יקירתי, לשרשר ../images/Emo3.gif

על מנת שלא יגמרו לנו מהר הדפים, אנחנו משרשרות הודעת. זה באמת לא קל את ההזרעה הראשונה לעשות עם רופא לא מוכר. אבל אני מניחה שהוא יודע מה הוא עושה
זו לא פעולה מסובכת יותר מדי. בסופו של דבר התיזמון של ההזרעה חשוב ועדיף לדעתי, ללכת לרופא אחר שיעשה את זה בזמן הנכון, מאשר לחכות או להקדים את הפעולה, בשביל שזה יהיה עם הרופא שלך. בהצלחה רבה .

למעלה